Спортивний стиль – відчуття легкості та свободи гарантовано!

Спортивний стиль – відчуття легкості та свободи гарантовано!

У час із шаленим ритмом і постійними перешкодами, так хочеться зупинитись і отримати велике задоволення від найменшого – одягу. Адже те, що ми носимо суттєво впливає на наш емоційний стан. Спортивний стиль обирають любителі свободи та максимальної зручності. Тому, що вони цінують свій комфорт і обожнюють піклуватись про власне тіло. Не лише здорове харчування та систематичні тренування загартовують наш дух і оздоровлюють тіло, але й спортивне вбрання. Якщо Ви ще досі вагаєтеся, яке вбрання вибрати для себе, то наші стилісти з великим задоволенням Вам допоможуть. Перегляньте, що ми підготували для Вас!

Спортивний стиль: коротка історія та характеристика

Колись спортивного вбрання, як такого не існувало. Так звані спортсмени віддавали перевагу вуличному вбранні або ж білизні, яка не перешкоджала свободі рухів. Мода на спортивний стиль почалась наприкінці ХІХ століття. Коли спортсмени брали участь у спортивних олімпіадах і просто потребували відповідного вбрання. Звичайно, кожен вид спорту мав свої вимоги та прагнув досягти певного дрес-коду. Наприклад, тенісисти мріяли про більш офіційне та суворе вбрання, плавці про суцільний купальник без оздоблень і зайвих деталей, який не перешкоджатиме плаванню, а лижники чи біатлоністи про теплі комбінезони. Поступово все зазнало кординальних змін. Масово почали виготовляти різні тканини, які використовували у вбранні відповідно до потреб. Сьогодні трендовий спортивний стиль набирає колосальної популярності у повсякденному житті. Нам важко уявити улюблені пікніки на свіжому повітрі без спортивного костюму або ж вечірні прогулянки перед сном. Костюми у спортивному стилі прийнято умовно поділяти на вбрання для щоденного використання та виключно для занять спортом. Перші приваблюють своєю практичністю та універсальністю. Вони є простими у догляді та такими бажанами під час виснажливого, активного дня. Останні характеризуються відповідним пошиттям і виготовляються зовсім з інших тканин.

Спортивний костюм чорного кольору з худі
Спортивний стиль – трендові моделі на eButik.com.ua!

Спортивний стиль – що обрати для себе цієї осені!

Про різноманіття моделей можна говорити вічно. Ми завжди стараємось рекомендувати те, що гарантовано завоює Ваше серце. Це не лише про комфорт і свободу, але й про стиль і легкість. Актуальний спортивний стиль поєднує у собі трендові моделі, які з легкістю комбінуються у різних стилях і образах. Сьогодні надзвичайно успішними прийнято вважати комбінації класики та спорту. Звучить дивно? Але на справді досить круто. Пропонуємо переглянути популярний на думку наших експертів спортивний одяг, який можна одягнути цієї осені:

  • спортивний костюм

Як ми вже писали вище, без спортивного костюму важко уявити улюблені заняття. Чи то відпочинок на природі чи навпаки активний день або ж розслаблені прогулянки з друзями чи малечою. Такі костюми завоювали своєю легкістю та універсальністю. Вони стильно комбінуються з масивним взуттям, шкіряними косухами чи стьобаними куртками. Також оригінально виглядають з класичними пальтами та козаками. Такі цікаві комбінації гарантовано привернуть увагу оточуючих.

  • спортивні штани

Спортивний стиль не обходиться без жіночих спортивних штанів. Це практична річ, яка ідеально пасуватиме для створення різноманітних аутфітів: від повсякденних до домашніх. Спортивні штани можна з легкістю комбінувати з високими підборами, короткими топами, класичними піджаками створюючи трендові образи у стилі спорт-шик. Щодо пошиття та кольорової палітри, слід зважати на свої уподобання. Хтось є палким шанувальником базових кольорів, інші жінки не можуть уявити жодного образу без яскравих акцентів, а ще інші просто обожнюють абстракції, різноманітні принти чи популярну техніку тай-дай.

  • спортивні кофти

Не можливо оминути і верхню частину гардеробу. Спортивні кофти просто створені для розслаблених і стильних поєднань. Моделі з написом пропагують вільний стиль і особисті уподобання. Їх також варто поєднувати не лише зі спортивним вбранням, але й повсякденними елементами гардеробу. Наприклад, з улюбленими джинсами, тканинними штанами, шортами та спідницям різної довжини.

Спортивний одяг: кому підходить і як вибрати?

Спортивний стиль в одязі немає певних обмежень. Сьогодні всі звертають увагу на доступність, якість і відчуття максимального комфорту. Кожна річ повинна приносити задоволення від носіння. Зі спортивним одягом, гарантовано не буде жодних суперечок, якщо його обирати відповідно до типу фігури. Не зважайте на розміра зазначені на товарі, вибирайте свій ідеальний розмір. Якщо Ви полюбляєте вільні комбінації, наші стилісти радять звернути увагу на моделі one size або ж обрати виріб на один розмір більше. Забудьте про обтислі та надто прилягаючі вироби. В першу чергу у такому вбранні Вам повинно бути комфортно та зручно. Далі зважайте на якість тканини. Перегляньте етикетку та ознайомтесь зі складом. Ми радимо вибирати моделі з натуральних тканин, але не значні відсотки синтетики також допустимі. Спортивний стиль в моді немає жодних вікових стандартів і обмежень. Його можуть носити абсолютно всі, хто в пошуку зручного вбрання. Тому, не зволікайте, а обирайте свою модель.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для жінок, яким набридли довгі черги та відсутність омріяних моделей. Широкий асортимент грає велику роль у покупках. Тому наша команда завжди оновлює асортимент і старається задовольнити потреби наших клієнтів. Ми прагнемо робити моду доступною, тому у нас Ви гарантовано знайдете вбрання у різних стилях. Спортивний стиль на осінь сьогодні надзвичайно популярний, тому якщо Ваше тіло потребує комфортних і затишних поєднань – запрошуємо Вас у eButik.com.ua. З нами покупки будуть стильними та приємними!

Прочитайте: Чорний в моді

Перегляньте: Біла сорочка – чи знову в моді?