Спортивний костюм – як обрати зручний і стильний костюм?

Спортивний костюм – як обрати зручний і стильний костюм?

Спортивний стиль одягу стає все більше популярним. Він надійно закріпився у нашому повсякденному житті. Сучасна спортивна мода дозволяє жінкам виглядати вишукано та стильно. І для цього нам не обов’язково носити сукні. Спортивний костюм – ось ідеальне вбрання для тих, хто бажає виглядати на всі сто! В такому комплекті Ви відчуватимете себе впевнено та комфортно протягом цілого дня. Ми обожнюємо спортивну моду не лише за її комфорт, а і за практичність. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась ця річ? Настав час виправити це непорозуміння! Наша команда із задоволенням проведе для Вас невеликий екскурс у світ спортивної моди. 

Актуальні спортивні костюми 

  • спортивний костюм з укороченим верхом

Моделі костюмів з коротким верхом – справжній хіт сезону. Це можуть бути короткі худі або світшоти. На осінній період ми рекомендуємо Вам переглянути укорочені худі або світшоти. А ось для літнього періоду найкращими будуть варіанти з топами. 

  • спортивний костюм oversize 

Розширені  штани та кофта подарують Вам комфорт на стиль протягом цілого дня! Оверсайз – це нова мода. І кожна модниці зобов’язана мати такий костюм в своєму гардеробі. Адже він чудово вписується практично в будь-який стиль. 

  • спортивний костюм з вирізом та зав’язками

Креативні вирізи – один з провідних трендів цього року. У цьому році дизайнери мали можливість експериментувати з вирізами на худі та світшотах. Оберіть свою ідеальну модель серед широкого різноманіття. Декоративні елементи в вигляді зв’язок додають особливого шарму в образ. 

  • спортивний костюм з брюками-кльош

Всі ми звикли до класичних варіантів фасону штанів- прямі або завужені. Проте настав час додавати деякі зміни. Спортивні штани-кльош – це справжній хіт сезону. Вони внесуть у образ жіночність та витонченість.

Спортивний костюм чорного кольору з топом на короткий і довгий рукав і легінсами
Спортивний костюм – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Якісний спортивний костюм: характеристики матеріалу

Спортивний комплект повинен бути не лише комфортним, а і не обмежувати Ваші рухи. Матеріал, з якого виготовляють костюми, повинен відповідати багатьом вимогам: 

  • повітропроникність

Матеріал повинен дозволяти Вашій шкірі вільно дихати та  не «парити» тіло;

  • гігроскопічність 

Якісна тканина добре поглинає піт та не дозволяє воді затримуватись на поверхні шкіри;

  • теплообмін

Хороша вентиляція  захистить Ваше тіло від перегріву;

  • гіпоалергенність 

Надавайте перевагу лише якісним матеріалам, які не викликатимуть на Вашій шкірі подразнень та алергічних реакцій;

  • зносостійкість 

Матеріал повинен не боятись прання та прасування. Тканина повинна бути стійкою до деформування;

  • практичність

Добре, коли тканина не марка та володіє водовідштовхувальними та водонепроникними властивостями! А ще зручний спортивний костюм повинен бути легким. Ви фактично не повинні його відчувати на тілі. 

Звісно, Ваш костюм повинен Вам подобатись за зовнішніми характеристиками. Також не забудьте перевірити якість швів. Вони повинні бути міцними та рівними. 

Стильний спортивний костюм: обираємо під тип фігури

Модний спортивний костюм повинен ідеально сідати на Вашу фігуру. Він повинен підкреслювати всі переваги та допомагати приховати недоліки фігури. У Вас фігура типу «трикутник»? Для такого типу особливість – вузькі плечі тв широкі стегна. Для Вас найкращим варіантом буде модель зі світлим верхом та темним низом. А для красунь з широкими плечима та вузькими стегнами найкращий варіант – комплекти з темним верхом та світлим низом. Жінкам з типом фігури «яблуко» найбільше личать комплекти з брюкам прямого крою. Бажаєте приховати об‘ємний живіт? Тоді Вам краще зупинити свій вибір на завищеній талії. Вам також личитимуть брюки з лампасами. А ось верх повинен бути відмітного крою. Хочете виглядати стрункішою? У цьому Вам допоможуть костюми темних відтінків. Костюм повинен добре сідати. Довжина брюк повинна сягати кісточок. Жінкам з широкими плечима краще уникати комплектів з обтягуючим верхом або з майкою. Адже так Ви тільки будете акцентувати увагу на плечах. А Вам потрібно, навпаки, відвернути увагу. Незалежно від типу фігури, Ви повинні відчувати себе в костюмі впевнено. 

Головні тренди року 

  • камуфляжний принт

Вперше цей принт зустрічався лише на чоловічому одязі, проте жінкам камуфляж дуже личить. Такий спортивний комплект стане чудовою основою для створення стильного осіннього образу.

  • контраст

У цьому році дизайнери активно використовують стилістичний прийом «гра контрастів». Комплект з темним низом та світлим верхом здатні допомогти Вам врівноважити силует. 

  • моделі з худі

Мода на спортивний одяг у цьому році активно зростає. Жінки обожнюють спортивний стиль за беззаперечний комфорт. Спортивний комплект з худі подарує Вам справжній комфорт протягом цілого дня. 

  • ручна в’язка 

Абсолютний тренд сезону – в’язані речі. Тому спортивний в’язаний костюм виглядатиме надзвичайно ефектно. Особливо у пастельних тонах. У такому комплекті можна сміливо відправитись на побачення. 

  • квітковий принт 

Цей принт полонив наші серця назавжди. Такий принт здатний зробити будь-який образ жіночним та незабутнім. Отож, модель у квітковий принт – це справжній маст хев для модниць. 

Настав час для шопінгу! 

Ви шукаєте жіночий спортивний костюм? Вас вразила універсальність та практичність цього комплекту? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно допоможе Вам у пошуках! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Для вдалих покупок Вам не потрібно виходити з дому! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Ми віримо в справжню якісну моду. Вам більше не доведеться витрачати багато грошей на неякісні речі. За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Наші каталоги завжди допоможуть Вам при виборі якісних речей. Дешеві спортивні костюми у eButik.com.ua вразять Вас своєю беззаперечною якістю. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих шкарпеток. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Бажаємо Вам вдалого дня та приємних покупок! 

Прочитайте: Вбрання в смужки – як його носити?

Перегляньте також: Кольори в стилізаціях на літо – перегляньте, що носити в цьому сезоні