Спортивний костюм в літньому образі

Спортивний костюм в літньому образі

Раніше комфортний спортивний костюм важко було асоціювати зі стильним образом для буднього дня. Такий комплект асоціювався виключно зі спортивним стилем. Одягнути спортивний наряд означало одне – попереду на Вас чекає тренування у тренажерному залі. Проте мода не є постійною. І деякі стереотипи відходять у минуле. Тепер кожна жінка може дозволити одягнути спортивний комплект навіть на роботу! Останніми роками ця тенденція лише набирає шалених обертів. Мода відходить на задній план. Людство надає перевагу комфорту. Тому не відмовляйте собі у задоволені та додайте спортивні нотки до свого гардеробу! 

Яскравий спортивний костюм 

Судячи з останніх показів модних будинків, цього року нам точно не буде коли сумувати. Адже найактуальніші кольори цього року – яскраві та соковиті відтінки помаранчевого, жовтого, зеленого та червоного. Надати перевагу одному кольору досить складно. Кольорова палітра настільки різноманітна, що здатна задовольнити модні смаки будь-якої красуні. Також серед актуальних моделей будуть чорно-білі варіанти – чорний спортивний костюм з білими лампасами. Не забуваємо і про стриману класику. Спокійні та нейтральні кольори ніколи не вийдуть з моди. Молочний, синій, коричневий та сірий – це безпрограшний варіант для кожної жінки. Речі у таких відтінках здатні затриматись у Вашому гардеробі не на один рік. А для любителів опинитись в центрі уваги ми рекомендуємо надавати перевагу яскравим моделям, які поєднують в собі два яскравих тонах. Гра на контрасті – ще один тренд цього року. Тому не вагайтесь та відкрийте для себе нові кольорові поєднання!

Однотонні спортивні костюми
Дешеві спортивні костюми доступні на eButik.com.ua

Актуальні спортивні костюми 

Найбільшим попитом цього року користуватимуться жіночі спортивні костюми з шортами. Чому саме комплект з шортами? Універсальність та комфорт – ось наша відповідь. Дизайнери пропонують нам кілька різновидів низу. Серед широкого різноманіття шортів Ви точно знайдете свій ідеальний варіант. Бажаєте потрапити в саме яблучко? Тоді Вам варто звернути увагу на вільний крій з заокругленими розрізами по боках. Ця модель користується найбільшою популярністю серед жінок. У Вас буде можливість вибрати низьку або високу посадку. Тепер, коли Ви почуєте слово спорт, то у Вашій уяві буде наступна картина: підтягнута жінка у стильному спортивному комплекті. І цю жінку Ви точно будете уявляти у торговому центрі чи на пляжі. Адже стильні спортивні костюми повинні побачити всі! Не ховайте свій комплект у шафі! Швидше одягайте його та відправляйтесь підкорювати нові вершини! 

Якісний спортивний костюм: огляд тканин

Найпопулярнішими матеріалами для виготовлення костюмів вважаються  трикотаж та бавовна. І зараз ми разом із Вами дізнаємось про переваги цих тканин. 

  • трикотажний спортивний костюм

Такий костюм потішить Вас своєю еластичністю та зручністю. Трикотаж легко повторює всі Ваші вигини тіла. А ще цей матеріал робить речі зносостійкими. Ваш костюм не покриється катишками та він не боятиметься частого прання. Така покупка стане хорошою інвестицією у Ваш гардероб! А ще Ви будете приємно здивовані доступною ціною.

  • бавовняний спортивний костюм

З цього матеріалу все почалось. Перші варіанти костюмів виготовляли саме з бавовни. Бавовна надзивчайно приємна на дотик. Цей матеріал відмінно поглинає піт та дозволяє Вашому тілу підтримувати правильний температурний режим. А ще Ваше тіло вільно дихатиме у костюмі з бавовни. Такий варіант комплекту вважається гіпоалергенним. Тому Ви можете не перейматись за жодні алергічні реакції та подразнення на шкірі. Зазвичай, для створення якісного комплекту виробники використовують міксовану тканину. Саме еластан та спандекс продовжуть життя Вашому улюбленому комплекту. Проте бавовняний костюм легко мнеться. Але цей незначний недолік точно не здатний зупинити тебе перед покупкою цієї річчі. 

Кілька порад для вдалого вибору

Купівля спортивного комплекту часто стає стимулом для початку трансформації тіла. Або просто виникає бажання похизуватись та “вигуляти” свою обновку. Проте найголовніше – це вибрати костюм, який ідеально на Вас сидітиме. А ще потрібно знати кілька важливих моментів. Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами всіма секретами! Обов’язково зверніть увагу на міцність та якість швів. Перегляньте склад костюму. Для літньої пори року ми рекомендуємо Вам надавати перевагу лише натуральним тканинам. Вони дозволять Вашому тілу вільно дихати. Верх костюму повинен добре сидіти на Вас. Він не повинен бути надто вільним. Вибираєте комплект з кофтою без блискавки? Тоді обов’язково приміряйте річ. Кофта повинна легко одягатися та зніматись через голову. Найзручнішою довжиною рукавів вважається довжина до зап’ястя. Так само і нижня частина комплекту не повинна обмежувати Ваші рухи. Пояс не повинен стискати. Орієнтуйтесь на свої відчуття у костюмі. А ще надавайте перевагу правильному дизайну, в якому Ви почуватимете себе впевнено. 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах? У Вас паморочиться у голові від високих цін на одяг? Вас не влаштовує якість речей? Проте у Вас є бажання оновити свій гардероб? Ми знаємо вихід з ситуації! Онлайн-шопінг – це справжній порятунок для багатьох жінок! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua може виконати всі Ваші модні бажання! Не вірите? Настав час переконатись у цьому на власному досвіді! Наша команда обожнює створювати якісний та стильний одяг для покупців.  Ми віримо в якісний одяг за низькою ціною. Тому що справжня мода – це мода доступна для всіх. З нами зручний костюм залишається якісним та унікальним! Переглядайте наші каталоги вже зараз. Щодня ми оновлюємо наш асортимент. Модні новинки вже зачекались на Вас! Дешевий спортивний костюм у eButik.com.ua стане справжньою родзинкою Вашого літа! Для повноцінного образу Вам лише не вистачає стильної жіночої сумки-шопер? Тоді мерщій вибирай свою ідеальну сумку! З нами легко виглядати на всі сто щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Дізнайтесь більше: Сукня максі – чи знову в моді?

Прочитайте також: Жіночі джинси — дізнайся які підібрати до фігури