Спортивний костюм – відкрийте найбільший хіт цієї весни!

Спортивний костюм – відкрийте найбільший хіт цієї весни!

З настанням весни кожна з нас прагне збагатити гардероб комфортними фасонами одягу. І в першу чергу слід звернути увагу на спортивний костюм. Так, саме він у цьому сезоні б‘є всі можливі рекорди продажу. Адже після зимових комбінацій так хочеться відчути бажану легкість. Жіночі костюми в спортивному стилі значно відрізняються від типово спортивних фасонів. Вони чудово впишуться в атмосферу щоденних образів. Не вірите? Переконайтесь в цьому самі!

Спортивний костюм – поєднання стилю та зручності! 

Інколи так хочеться залишити подалі жіночі блузки та сукні, а віддати перевагу спортивному вбранні. Особливо у весняну пору, коли хочеться поєднувати на щодень мінімум одягу. Спортивний костюм – Ваше ідеальне рішення. Адже сьогодні мода є надзвичайно лояльною для любителів волелюбних рішень. Дизайнери віддають перевагу легкості та комфорту. Вони обирають жіночі костюми, які допоможуть кожній створити стильний образ за кілька хвилин. Жінки у свою чергу цінують їх за універсальність і доступність. Цієї весни неможливо пройти повз яскраві костюми у спортивному стилі. Адже це запорука стильного вигляду, гарного настрою та максимальної зручності. Обирайте найактуальніші відтінки цього сезону за версією інституту кольору Pantone. І сміло крокуйте у весну разом з гарячими трендами цього сезону. 

Жіночий спортивний костюм у свою чергу став частиною щоденного гардеробу багатьох модниць. Дизайнери створюють все нові та нові фасони, які гарантовано сподобаються жінкам різного віку. Цієї весни слід звернути увагу на костюми з коротким верхом, високими джогерами, худі та довгими толстовками. Однотонні моделі в яскравих тонах допоможуть виділитись з натовпу, тому звикайте до надмірної уваги та захоплених поглядів оточуючих. Цієї весни варто виділити свій індивідуальний стиль і наважитись на модні експерименти! Базовий спортивний костюм також повинен бути в Вашому гардеробі. Адже стильна основа ніколи не втратить своєї популярності. Переконайтесь в цьому самі!

Спортивний костюм з капюшоном яскраво-рожевого кольору з написом
Спортивний костюм – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Популярні фасони цієї весни!

Серед любителів спортивного стилю обов‘язково знайдуться жінки, які прагнуть відійти від стандартів. Тому модні колекції збагачують різноманітні фасони, які відрізняються пошиттям, стилем і характером. Сьогодні ми дізнаємось, які моделі жіночих костюмів у спортивному стилі повинні бути в Вашому весняному гардеробі. Адже наші стилісти обожнюють робити моду доступною для кожного. Весняна мода презентує легкість і практичність. Багатошарові комбінації варто залишити в минулому. Віддайте перевагу універсальності. Натуральні тканини допоможуть тілу дихати, а стильне пошиття не залишить нікого байдужим. Отож, розпочнемо знайомство з гарячими новинками!

  • спортивний костюм з коротким худі

Короткий верх ідеально вписується в атмосферу весняного сезону. Адже сонячне тепло дозволяє експериментувати з довжинами. Звісно, варто звернути увагу на джогери з високою талією. Таке рішення допоможе приховати легку вульгарність і зрівноважить пропорції жіночого силуету. Підкресліть красу своєї фігури завдяки костюму з коротким худі!

  • спортивний костюм з капюшоном

Капюшон часто відіграє роль невід‘ємної частини спортивного стилю. Більшість дизайнерів не можуть залишити його у минулому. Жіночі костюми в спортивному стилі з капюшоном часто обирають активні жінки. А саме: любителі прогулянок, частих подорожей та різних активностей. Якщо Ви також за шалений ритм життя, тоді ці костюми створені саме для Вас.

  • спортивний костюм оверсайз

Стиль оверсайз обожнюють практично всі жінки. Саме він диктує волелюбність і легкість. Більшість обирають його, щоб в делікатний спосіб приховати зайві сантиметри, комусь необхідний додатковий об‘єм, а інші – обожнюють вільні фасони. Костюми оверсайз знахідка цього сезону! Тому не зволікайте з покупками.

  • стьобаний спортивний костюм

Прошита тканина – хіт цього сезону. Таке дизайнерське рішення презентує оригінальність і особливість. Стьобані костюми відрізняються симетричною геометрією та рівномірними швами. Тому, якщо Ви відносите себе до перфекціоністів, тоді сміло обирайте дану модель.

Спортивний костюм: який дизайн вибрати?

У цьому сезоні варто турбуватись про насичену і яскраву кольорову палітру. Адже всі тренди цієї весни про колір! Ми все більше відходимо від одноманітності, тому в першу чергу обираємо дизайн. Однотонні спортивні фасони – це нова класика жіночого гардеробу. Саме тут варто звернути увагу на насиченість кольору та особливе пошиття. Якість тканини відіграє важливу роль. Адже саме вона впливає на зовнішній вигляд. Щодо принтів, зверніть увагу на стильні написи. Це можуть бути відомі вирази, символи команд або ж цифри чи букви. Пам‘ятайте про простоту. Одне коротке речення або буква виглядатимуть куди стильніше ніж цілі вирази. Про квіткові вставки не варто забувати. Цієї весни стилісти виділяють дизайни з червоними бутонами. Адже саме вони створять ідеальний акцент на однотонному полотні. Класичні смуги по боках ніколи не набриднуть поціновувачам спортивного вбрання. Грайте з тонами та створюйте контрастні поєднання. Адже прояв індивідуальності – новий тренд цієї весни!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений з турботою про любителів стильного вбрання. Широкий асортимент трендових новинок гарантовано сподобається навіть найвибагливішим модницям. Швидкість, якість і мобільність – це про нас. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть кожній жінці придбати омріяне вбрання за доступними цінами. Дешевий спортивний костюм для жінок також доступний на нашому сайті. Запрошуємо на стильні та вигідні покупки в eButik.pl вже сьогодні!

Читайте: Нова колекція весна 2022 в eButik – переглянь найгарячіші фасони одягу!

Перегляньте: Сорочки на весну – додай трішки кольору в свій гардероб