Сорочки на весну – додай трішки кольору в свій гардероб

Сорочки на весну – додай трішки кольору в свій гардероб

Про універсальність та практичність не варто забувати під час весняного сезону. Це найголовніші критерії для волелюбних і розслаблених поєднань. Часто до категорії такого вбрання належать жіночі сорочки. Саме сорочки на весну створять стильні образи лише за кілька хвилин, а кольорова палітра гарантовано підніме настрій. Не варто ховатися за базовими фасонами. Наважтесь на яскраві та насичені експерименти. Адже так бракує емоцій у повсякденному житті!

Сорочки на весну – стиль і практичність в одному!

Мабуть, кожна з Вас знайома з теплими та затишними сорочками, з якими ми не розлучались минулого сезону. Весняна пора не за горами, тому наші стилісти радять звернути увагу на легкі та повітряні моделі. Кардинальні зміни варто очікувати в кольоровій палітрі. У цьому році слід зробити акцент на яскраві кольори та додати у свій гардероб класичний  принт в клітинку. Обирайте однотонні фасони або сорочки в квітковий принт. Червоні бутони в візерунках – хіт цього сезону. Якщо ж розглядати прості сорочки на весну, то їх головною особливістю є тканина та пошиття. Рівномірний та правильний крій не залишить нікого байдужим. А натуральна тканина в свою чергу допоможе тілу дихати та привабить своєю довговічністю. 

Стильні сорочки на весну – це більше ніж універсальні моделі. Вони відрізняються дизайном, довжиною рукава та виробу, а також коміром. У поєднаннях вони обожнюють стильні прикраси. Адже без аксесуарів важко обійтись цієї весни. Жіночі сорочки відіграють роль стильної основи. Їх можна зустріти у багатьох цікавих і оригінальних поєднаннях не лише зі штанами та спідницями. У весняну пору варто звернути увагу на комбінації з базовими чи повітряними сукнями в принт. Такі модні експерименти неодмінно привернуть увагу оточуючих і підкреслять Вашу індивідуальність. Універсальні сорочки на весну підкорюють простотою та лаконічним дизайном. Вони повинні бути у гардеробі кожної жінки, адже відносяться до вічної класики весняного сезону. Не вірите, переконайтесь у цьому самі вже сьогодні!

Класична сорочка з довгим рукавом зеленого кольору в поєднанні з голубими джинсами
Сорочки на весну – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Моделі, які ідеально вписуються у весняну пору року!

Якщо ж розглядати капсулу весняного гардеробу, в ній важко не помітити жіночі сорочки. Адже про їх універсальність і простий крій, який містить особливий характер можна говорити досить довго. Коли мода презентує практичність і свободу, тоді сорочки першими спадають на думку багатьом модницям. Адже вдало виглядають як на щодень, так і для робочих буднів. А ще не варто забувати про святкові стилізації. Саме вони у весняно-літній сезон обожнюють відігравати роль легкої накидки. Якщо ж розглядати жіночі сорочки на весну, варто пам‘ятати про одну доволі важливу деталь – неординарні фасони, які гарантовано привернуть увагу оточуючих. Не бійтесь вибирати асиметрію чи оверсайз. Будь-які об‘ємні фасони можна збалансувати за допомогою аксесуарів. Тому, ми радимо не забувати про жіночі ремені та корсети. Отож, розпочинаємо!

  • жіночі сорочки на весну з оздобленими рукавами 

Мода на прикрашені рукави знову повертається. Такі сорочки значно урізноманітнять звичний для Вас образ. Вау ефект створять мереживні рукава чи в делікатну сітку. Тому якщо святкові події чекають на Вас цієї весни, радимо не зволікати з вибором. Адже про їх універсальність годі і мріяти.

  • жіночі сорочки на весну з широкими рукавами

Ми за модні експерименти в цьому сезоні. Широкі рукава та вільний фасон, те що потрібно для легких, весняних комбінацій. Такі сорочки можна зустріти в будь-яких поєднаннях. Грайте з тонами та текстурами. Адже цієї весни демонстрація власного стилю на вершині популярності.

  • жіночі сорочки на весну оверсайз

Прямий та лаконічний фасон важко уявити без всіма улюбленого оверсайзу. Легка об‘ємність додасть розслабленості Вашому образу. Також допоможе збалансувати пропорції фігури та відчути максимальний комфорт впродовж цілого дня. Такі фасони в яскравих кольорах виглядатимуть найвдаліше. Спробуйте самі!

  • асиметричні жіночі сорочки на весну 

Про асиметрію чула чи не кожна модниця. Проте не всі можуть зважитися поєднати її на щодень. У будь-якому випадку короткий перед і довга задня частина сорочки – це її головна родзинка.

Сорочки на весну: який колір обрати?

Як тішить нас нова весняна палітра в цьому сезоні! Всі кольори сповнені енергії, радості та теплоти. Вони вдало впишуться в період розквіту та допоможуть кожній покращити свій емоційний стан. Зимою важко було продемонструвати всю насиченість і красу кольору, тому весна – найкраща пора для модних експериментів. Якщо ж Ви ще досі вагаєтесь, який відтінок додати до свого гардеробу, тоді потрапили в правильне місце. Тренди цього року важко уявити без яскраво-синього та пастельно голубого кольорів. Вони допоможуть створити гармонійний образ, який гарантовано презентуватиме впевненість у собі. Насичений фіолетовий та лавандовий у свою чергу створені, щоб дивувати. Їх тепло та легка романтичність так необхідні в весняний сезон. Зелений та жовтий ще в минулому сезоні зібрали велику армію шанувальниць. Тому цієї весни вони все ще на топі популярності. Яскраво-червоний – колір пристрасті та сміливості. Ідеальний для контрастних комбінацій. Рожевий також повинен бути в Вашому гардеробі, адже це типово жіночий колір, який обожнює кожна з нас.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце трендового вбрання за доступними цінами. Саме у нас Ви знайдете найгарячіші новинки цього сезону та поринете в атмосферу актуальних комбінацій. Наші стилісти обожнюють робити моду доступною для кожної з Вас і щоразу надихають любителів трендів новими образами на головній сторінці eButik.pl. Знижки та тематичні акції чекаю на Вас! Запрошуємо на покупки вже сьогодні.

Читайте: Базове вбрання feel good в eButik – поєднай назавжди тренди з комфортом!

Подивіться ще: Спортивні штани в весняних кольорах – зверни на себе увагу!