Сорочки з вишивкою: які моделі вибрати?

Сорочки з вишивкою: які моделі вибрати?

Сьогодні ми рекомендуємо вам модні сорочки з вишивкою, які будуть працювати як одяг для будь-якого сезону і багатьох випадків. Дізнайтеся, які фасади варто надягати і з яким одягом можна скласти цікаву укладку.

Чому модна кольорова вишивка?

Коли ми повернемося до пам’яті і поміркуємо про наявність вишивки в моді, ми виявимо, що вони були модними з тих пір, як ми пам’ятаємо. Барвиста вишивка завжди були пов’язані з етнічними і народними укладаннями. Вишиті тканини не зникли з модних подіумів протягом багатьох років — їх завжди представляли кілька дизайнерів. Нещодавно вишивка користуються більшою популярністю — ми підбираємо їх не тільки для того, щоб додати колір в укладку, але і підкреслити свій індивідуальний стиль. Барвиста вишивка і патчі вважаються одним з детермінант тенденції кастомізації. Найбільш популярними є вишивка з квітковими мотивами. Останнім часом створюється все більше предметів одягу з вишивкою у формі тварин або комічного стилю.

Які сорочки вибрати?

Магазин ебутік.pl є в продажу безліч цікавих моделей сорочок з вишивкою. Перш ніж шукати шикарне прикраса, розгляньте крій одягу. Продумайте довжину рукавів (короткі, довгі, зачеплені спеціальною стрічкою) і всю сорочку (класичну до стегна, довшу до середини стегна). Розгляньте також свій розщеплення – ви робите ставку на традиційний комір, або, можливо, індійський розщеплення? Також зверніть увагу на манжети, подовжені рукава, крій oversize — можливо, така приваблива посадка вам підійде. Що стосується вишивки, то їх можна зшити в різні частини одягу. Вони тонко виглядають сорочки з вишивкою тільки на комірі або тільки на рукавах. Багато моделей сорочок мають візерунок на комірі і манжетах. Вишивка також може бути підкреслення відколу. Її прикрашають найчастіше передню частину одягу, але іноді це може бути вишивка на спині, на спині. Найкраще вони підносять собі білі сорочки з вишивкою — яскравий відтінок чудово підкреслює прикраса. Магазин ебутік.pl також пропонує вам чорні, темно-сині, бежеві, помаранчеві, коричневі, сині, жовті або оливкові моделі. Ви знайдете там сорочки z haftami kwiatowymi, etnicznymi i zwierzęcymi (w kształcie bardzo modnych teraz różowych flamingów).

koszule z haftem stylizacje
Koszule z haftem stylizacje – sklep ebutik.pl

Сорочки з вишивкою

Ми створили для вас три укладання з сорочками з вишивкою для різних випадків. Почнемо з набору для роботи, де трохи згинаємо дрес-код, і все ж ми все одно виглядаємо надзвичайно елегантно. Для першої укладання ми вибрали білу сорочку з квітковою вишивкою тільки на комірі. Цей маленький акцент повністю змінює нашу укладку і додає її свіжості. Ми поєднали сорочку зі світло-коричневою спідницею-олівцем і шпильками одного кольору. Добрими доповненнями стане чорна містка сумочка і годинник. Ви можете вибрати сорочку з великою вишивкою у формі рожевих фламінго на спині і манжети для поїздки або зустрічі з сім’єю. Сорочка з вишивкою буде відмінно виглядати з джинсами флот. При виборі взуття можна зробити ставку на шпильки або зручні мокасини. З добавок рекомендуємо невеликий гаманець рожевого кольору і срібний годинник. Третій комплект відмінно підійде на кожен день — ми вибрали сорочку з квітковою вишивкою і подовженими рукавами і червоними шортами. Набір відмінно виглядатиме з білими кросівками, ювелірним годинником і кошиком для сумочки.