Сорочки в клітинку – як її поєднати в святковій стилізації?

Сорочки в клітинку – як її поєднати в святковій стилізації?

Клітинка – улюблений принт багатьох жінок, які люблять крокувати в ногу з модними трендами. Адже це вічна класика, яка підкорила серця не однієї модниці. Яке вбрання найбільше обожнює цей принт? Мабуть, не важко здогадатись про сорочки в клітинку. Вони приваблюють максимальним комфортом і стильним виглядом не лише у повсякденних, але й у святкових образах. Хочете дізнатись як правильно стилізувати їх на свята, тоді ця стаття саме для Вас! 

Сорочки в клітинку – нова класика у Вашому гардеробі!

Про принт клітинку знає чи не кожна жінка. І напевно неодноразово вона з’являлась у Вашому гардеробі. Але найпопулярнішими залишаються жіночі сорочки. Вона створені для стильних і універсальних поєднань, які приваблюють оригінальністю та дозволяють експериментувати зі стилями. Жіночі сорочки в клітинку – це не завжди про вуличні поєднання. Сьогодні ми поговоримо про святкові комбінації, які гарантовано не залишать нікого байдужим. Якщо ж Ви вважаєте, що все залежить від пошиття, Ви частково праві! Проте сучасна мода є надзвичайно непередбачуваною. На вершині популярності образи, які з легкістю поєднують в собі класику та повсякденний стиль. Такі рішення дозволяють почуватися впевнено, сміливо та рішуче.

Стильні сорочки в клітинку – це завжди про цікаві колірні рішення. Варто відійти від стандартного поєднання чорного та білого чи чорного та червоного. У цьому сезоні колір має значення. Тому для святкових комбінацій обирайте як і яскраві, так і пастельні рішення. Велике значення у святкових образах відіграють аксесуари. Саме вони можуть кардинально змінити стиль будь-якого поєднання. Це чудова можливість підкреслити свою індивідуальність не тільки за допомогою принта, але й стильного доповнення. Цієї зими уникайте сорочок з перлинами, написами та вишиттям. Віддайте перевагу простим моделям в клітинку та особливим прикрасам. Актуальні сорочки в клітинку обожнюють спідниці, брюки та шкіряні вироби. Про те як їх стилізувати на свята, дізнайтесь у статті нижче. Бажаємо успіху!

Довга сорочка в клітинку бежево-голубого кольору в поєднанні з чорним топом і штанами
Сорочка в клітинку – актуальні моделі на свята лише в eButik.pl!

Святкові стилізації з сорочками в головній ролі!

Лише жіночі сорочки з плином часу не втрачають своєї популярності. У будь-якому пошитті чи дизайні вони впевнено крокують в ногу з модними тенденціями. Вироби в клітинку мають подібну історію. Мабуть, варто назвати сорочки в клітинку новою класикою жіночого гардеробу. Саме вони додають особливої родзинки, приваблюють оригінальністю і цікавим дизайном. Адже клітинка може бути різною. Модні дизайнери обожнюють експериментувати з текстурами, кольорами та формами. Давайте переглянемо популярні образи на свята. Отож, поїхали!

  • сорочка в клітинку та шкіряна спідниця

Ідеальне поєднання для особливих подій. Коротка чи міді-спідниця з еко-шкіри – це знахідка для кожної модниці. У поєднанні з сорочкою виглядатиме сучасно, стильно та непередбачувано. Вибирайте приталені моделі спідниць. Вони можуть бути з розрізом, на запах і драпіруванням. Уникайте воланів, плісирування і розкльошеного пошиття. Сорочку можна заправляти в спідницю, носити в якості накидки під топ контрастного кольору або ж кінці зв’язувати у вузлик і оголювати плече.

  • сорочка в клітинку та штани 

Шкіряні та тканинні штани у цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Вони налічують велику кількість фасонів, тому кожна з Вас гарантовано знайде свою ідеальну модель. Щодо комбінації з фланелевою сорочкою, не забувайте про головне правило: об’ємний верх поєднується лише з завуженим низом і навпаки. Часто сорочки одягають під топ, боді чи лонгслів, використовуючи їх в якості доповнення. Можна також поєднувати сорочку зі штанами та високими підборами. При цьому експерементуйте з верхом і аксесуарами, заправляйте рукава, застібайте всі ґудзики або ж залишайте 2-3 розстібнутими зверху.

  • сорочка в клітинку і базова сукня

Сорочки також можна і варто носити з сукнями. Такий варіант чудово підійде для посиденьок з друзями чи родинних зустрічей. У такому образі сорочки варто носити на випуск або ж кінці зав’язати у вузол. Вибирайте однотонні сукні, приталеного крою. Не варто поєднувати принт в клітинку з іншими візерунками, адже такі рішення часто призводять до несмаку.

Сорочки в клітинку – які фасони актуальні цієї зими?

Це питання цікавить практично кожну модницю. Адже бути в тренді прагне практично кожна з нас. Для того, щоб крокувати в ногу з модними тенденціями сучасності, варто слідкувати за актуальними фасонами. У цьому сезоні варто звернути увагу на байкові сорочки в клітинку. Це відмінне рішення для холодної пори року, оскільки вони не лише допоможуть виглядати стильно та привабливо, але й забезпечать тіло теплом. Без моделей оверсайз неможливо обійтись цієї зими. Вони створені для розслаблених, сміливих і вільних образів. Такий фасон допоможе в делікатний спосіб приховати певні недоліки фігури. Тому жінкам, які часто комплексують на рахунок зайвих сантиметрів, варто звернути на них увагу. Приталені фасони сьогодні з’являються дедалі рідко. Класичний крій сьогодні замінили моделі одного розміру чи оверсайз. Тому наважтесь на експерименти у цьому сезоні!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для жінок, які люблять оновлювати свій гардероб стильними новинками в доступних цінах. Ми щодня збагачуємо асортимент лише популярними та актуальними фасонами одягу в різній кольоровій палітрі. Тому в нас без вагань кожна модниця знайде щось для себе. Дешеві сорочки в клітинку також доступні на нашому сайті. Не зволікайте з покупками, адже наші товари розлітаються як гарячі пиріжки. Встигніть знайти свою модель на eButik.pl. Запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Читайте більше: Теплі класичні светри з грубим плетінням – з чим їх поєднувати зимою?

Подивіться ще: Кольори свят – який вибрати в цьому році?