Сорочки в клітинку - це гарячий тренд цієї зими, який точно має бути у Тебе! Магазин https://ebutik.com.ua!

жіночі сорочки

Сорочки в клітинку на зиму – тренд цього сезону

By anastasiia

November 03, 2021

Зима – це період коли усім нам хочется затишку, тепла і комфорту. І одяг тут також не став виключенням. Щоб не тільки виглядати стильно, але й завжди бути у теплі нам на допомогу приходять сорочки в клітинку! Хочеш дізнатися більше про те, як обрати та з чим носити тренд цього сезону? Читай далі!   

Сорочки в клітинку – історія легендарної речі

Напевно всі погодяться з тим, що сорочка в клітинку – це неймовірно стильний предмет гардеробу. Цікавим фактом є те, що перший її прототип з’явився ще в 1850 році. В той час, американська компанія Woolrich представила свою першу сорочку з вовни. А клітинка мала всього два кольори. Натхненням для них послужив тартан, який належав шотландському національному герою – Роберту Рою Макгрегору. Приголомшливим фактом є й те, що в самій Англії з 1746 року діяв закон про одяг, який забороняв будь-яке проявлення клітинки в одязі. Не можна також не сказати й про те, що вовняні сорочки існували й до цього часу. Проте, вони були більш орієнтовані на практичних працівників, для яких колір не мав значення. Тому, зазвичай це були сорочки сірого кольору. А ось прототипу сучасної сорочки ми вже завдячуємо виробнику –  Pendleton’у. До речі, він був набагато важкішим і щільнішим ніж сучасні моделі. 

З чим носити сорочки в клітинку?

Не можна не сказати про те, що теплі сорочки в клітинку – це річ яка пасує до всього та здатна покращити будь-який образ. І список з чим їх можна носити дійсно великий. Але, можливо виділити і найкращі поєднання. Так, наприклад, сорочка в образі зі сукнею буде виглядати дуже оригінально та не банально. Але пам’ятай про те, щоб підібрати сукню схожого відтінку до сорочки. До того ж, найкращим вибором стануть саме приталені варіанти суконь. А щоб усе це виглядало гармонійно, образ допоможуть завершити козаки чи масивні чоботі. 

Далі варто сказати й про толстовки, светри і гольфи. Саме вони допоможуть створити ідеальний образ на холодні дні. Якщо говорити про взуття то тут також підійдуть грубі чоботі, або ж кросівки. А із аксесуарів Тобі точно знадобиться шапка та рукавички! Окрім цього, сорочки ідеально поєднуються зі шкіряними штанами. Тому, у цьому випадку, варто звернути увагу на  обтислі штани та довгі сорочки в клітинку. Образ можна завершити масивними кросівками, окулярами та сумочкою на ланцюжку. До того ж, шкіряні штани можна замінити на джинси чи класичні штани. Якщо говорити про джинси, то гармонійно будуть виглядати як обтислі, так і вільні моделі. 

Стильна та тепла сорочка в клітинку – це незамінна база Твого зимового гардероба! Магазин https://ebutik.com.ua.

Сорочки в клітинку – якими бувають?

Які кольорі в моді?

 

Читай також: КАМУФЛЯЖНИЙ ПРИНТ У ОСІННІХ ОБРАЗАХ – НАЙПОПУЛЯРНІШІ ФАСОНИ ВБРАННЯ!

Тема для Тебе: ОДЕЖДА С ПРИНТАМИ — ЧТО СЕЙЧАС В ТРЕНДЕ?