Сорочки в клітинку на зиму – тренд цього сезону

Сорочки в клітинку на зиму – тренд цього сезону

Зима – це період коли усім нам хочется затишку, тепла і комфорту. І одяг тут також не став виключенням. Щоб не тільки виглядати стильно, але й завжди бути у теплі нам на допомогу приходять сорочки в клітинку! Хочеш дізнатися більше про те, як обрати та з чим носити тренд цього сезону? Читай далі!   

Сорочки в клітинку – історія легендарної речі

Напевно всі погодяться з тим, що сорочка в клітинку – це неймовірно стильний предмет гардеробу. Цікавим фактом є те, що перший її прототип з’явився ще в 1850 році. В той час, американська компанія Woolrich представила свою першу сорочку з вовни. А клітинка мала всього два кольори. Натхненням для них послужив тартан, який належав шотландському національному герою – Роберту Рою Макгрегору. Приголомшливим фактом є й те, що в самій Англії з 1746 року діяв закон про одяг, який забороняв будь-яке проявлення клітинки в одязі. Не можна також не сказати й про те, що вовняні сорочки існували й до цього часу. Проте, вони були більш орієнтовані на практичних працівників, для яких колір не мав значення. Тому, зазвичай це були сорочки сірого кольору. А ось прототипу сучасної сорочки ми вже завдячуємо виробнику –  Pendleton’у. До речі, він був набагато важкішим і щільнішим ніж сучасні моделі. 

З чим носити сорочки в клітинку?

Не можна не сказати про те, що теплі сорочки в клітинку – це річ яка пасує до всього та здатна покращити будь-який образ. І список з чим їх можна носити дійсно великий. Але, можливо виділити і найкращі поєднання. Так, наприклад, сорочка в образі зі сукнею буде виглядати дуже оригінально та не банально. Але пам’ятай про те, щоб підібрати сукню схожого відтінку до сорочки. До того ж, найкращим вибором стануть саме приталені варіанти суконь. А щоб усе це виглядало гармонійно, образ допоможуть завершити козаки чи масивні чоботі. 

Далі варто сказати й про толстовки, светри і гольфи. Саме вони допоможуть створити ідеальний образ на холодні дні. Якщо говорити про взуття то тут також підійдуть грубі чоботі, або ж кросівки. А із аксесуарів Тобі точно знадобиться шапка та рукавички! Окрім цього, сорочки ідеально поєднуються зі шкіряними штанами. Тому, у цьому випадку, варто звернути увагу на  обтислі штани та довгі сорочки в клітинку. Образ можна завершити масивними кросівками, окулярами та сумочкою на ланцюжку. До того ж, шкіряні штани можна замінити на джинси чи класичні штани. Якщо говорити про джинси, то гармонійно будуть виглядати як обтислі, так і вільні моделі. 

Коричнево-блакитна тепла сорочка в клітинку
Стильна та тепла сорочка в клітинку – це незамінна база Твого зимового гардероба! Магазин https://ebutik.com.ua.

Сорочки в клітинку – якими бувають?

  • Короткі сорочки в клітинку – трендова та актуальна модель, яка б’є усі рекорди популярності. За що вона так полюбилася усім модницям? Перш за все за те, що така сорочка ідеально поєднується зі штанами та спідниця із завищеною талією. До того ж вона стане відмінним доповненням і до образів з сукнями. 
  • Довгі сорочки в клітинку – ідеальний варіант на прохолодні дні. Такі сорочки виглядають неймовірно стильно в поєднанні з джинсами, або легінсами. А образ завершити допоможуть масивні чоботі, або ж козаки. 
  • Теплі сорочки в клітинку – коли стає зовсім холодно, то на допомогу приходять вон! Адже зима це не означає, що потрібно відмовлятися від улюблених сорочок. Такі варіанти можна носити як самостійно, та і в поєднанні з курткою чи пальто.  

Які кольорі в моді?

  • Синя та фіолетова сорочка в клітинку – такий варіант як ніщо найкраще поєднується з речами із деніму – джинси та спідниці. До того ж, таке кольорове рішення ідеально підходить для повсякденних образів. Ще одним плюсом цих кольорів є в тому, що вони практичні та практично не забруднюються. 
  • Бежева сорочка в клітинку – однозначно одна з найгарячіших трендів сезону. Такий варіант виглядає неймовірно жіночно, легко та витончено. До того ж, така сорочка відмінно поєднується практично з будь-якою річчю. 
  • Рожева сорочка в клітинку – один із найулюбленіших кольорів усіх жінок, який точно не потрібно боятися на сорочці. Такий варіант точно з легкістю вишеться у будь-який образ! Проте, варто підбрати темний чи світлий низ. 
  • Чорна сорочка в клітинку – найпопулярніший варіант, який пасує абсолютно усім. Окрім цього, такий виріб можна сміливо поєднувати з яскравим низом та оригінальними аксесуарами. 
  • Червона та бордова сорочка в клітинку – таку модель можна сміливо назвати класичкою у світі моди. До того ж з неї усе й починалося, тому вона завжди буде актуальною.
  • Помаранчева сорочка в клітинку – неймовірно сонячний та позитивний колір, який одразу ж покращує настрій. А ще він виглядає в деякій мірі нарядно та по-дівчачому. І якщо Ти хочеш додати своїм образам легкості та кокетливості, то це ідеальний варіант для цього. 

 

Читай також: КАМУФЛЯЖНИЙ ПРИНТ У ОСІННІХ ОБРАЗАХ – НАЙПОПУЛЯРНІШІ ФАСОНИ ВБРАННЯ!

Тема для Тебе: ОДЕЖДА С ПРИНТАМИ — ЧТО СЕЙЧАС В ТРЕНДЕ?