Сорочки в клітинку – гарячий тренд повертається!

Сорочки в клітинку – гарячий тренд повертається!

Клітинка – абсолютний хіт року. У цьому сезоні дизайнери вирішили зануритись у неї з головою. Сорочки в клітинку – це вже своєрідний атрибут осені. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з‘явились вони? Настав час виправити це непорозуміння! Отож, пропонуємо Вам розібратись, що зараз у тренді! Наша команда із задоволенням розповість Вам усю найактуальнішу інформацію!

Актуальні сорочки в клітинку: широке різноманіття моделей

У цьому сезоні широке різноманіття сорочок дозволяє обрати свій ідеальний варіант. Будьте впевнені: такі сорочки личать будь-якій жінці!

  • сорочка в клітинку з довгим рукавом

Базовий варіант сорочки. Наші стилісти рекомендують Вам мати в своєму гардеробі хоч одну таку сорочку. Вона стане чудовою основою для створення осінніх образів. 

  • сорочка з коротким рукавом

Ідеальна модель для теплої весни. Вона чудово виглядає у якості самостійного варіанту та у поєднанні з однотонним топом або однотонною водолазкою без рукавів. До того ж, багатошарові образи – абсолютний тренд року!

  • сорочка-туніка

Цей фасон нагадує сукню. Зазвичай така сорочка сягає середини стегна. Вона чудово виглядає у поєднанні з взуттям на пласкій підошві та з моделями на підборах. 

  • сорочка-халат

Ще один вільний варіант сорочки. Ви спокійно можете поєднувати цю модель з короткими сукнями або з шортами та топами. Образ вийде надзвичайно затишний та домашній. 

  • довгі сорочки в клітинку 

Носіть їх з легінсами або з завуженими скінні. Якщо Ви невисокого зросту, то спокійно можете дозволити собі носити їх у якості сукні. 

Довга сорочка в клітинку біло-зеленого кольору в поєднанні з чорним топом і шортами
Сорочка в клітинку – актуальні тренди на eButik.com.ua!

Як носити сорочки в клітинку?

Ця універсальна річ легко впишеться у будь-який стиль. І Вам зовсім не варто турбуватись! Ви легко створите стильний та вишуканий образ. І зараз ми Вам це доведемо. Найпростіший спосіб створити вдале поєднання – одягнути звичайні джинси. Такий образ личитиме абсолютно кожній красуні! Надзвичайно зручний образ. Прохолодним днем доповніть свій лук джинсовою курткою. Бажаєте створити елегантний образ? Тоді одягніть класичні чорні брюки. Яскраві сорочки в клітинку чудово виглядають разом із брюками. Не забудьте доповнити образ паском. Це не лише додасть завершальний штрих образу, а і допоможе Вам підкреслити лінію талії. В такому випадку найкраще вибрати подовжену модель. Для створення стриманого ділового стилю краще надавати перевагу клітинці не яскравого кольору. Для сміливих красунь ми рекомендуємо спробувати образ у поєднанні з короткою пишною спідницею. Такий образ ідеально підійде для прогулянки з друзями. Відходьте від рамок, дозвольте собі те, на що раніше не наважились би. Красуням з пишними формами краще носити сорочки у велику клітинку.

Трендові сорочки в клітинку: як підібрати

Серед актуальних моделей Ви точно здатні відшукати ідеальний для себе варіант. І Ви навіть не очікуєте, наскільки елегантні образи Ви здатні створити з такими сорочками! Проте потрібно обрати правильний варіант. Зручна сорочка в клітинку повинна правильно сидіти та підкреслювати всі переваги Вашої фігури. Будьте обережними з дрібною клітинкою. Вона може повнити. Тому красуням з пишними формами ми рекомендуємо її уникати та надавати перевагу великій клітинці. Проте стрункі жінки з маленькими грудьми можуть використати цей момент на свою користь. Ваші груди візуально виглядатимуть більшими. Головне – слідкувати за тим, щоб сорочка не розходилась на грудях. Ви можете сміливо купувати сорочку навіть на розмір більше. Надавайте перевагу сорочкам з довжиною нижче талії. Колір клітинки також відіграє немалу роль. Вам потрібно підібрати колір відповідно до Вашого кольоротипу зовнішності. Рекомендуємо Вам зупинитись на базових відтінках. Наприклад, синій, сірий та червоний буде легко вписати у будь-який образ. Щодо матеріалів, то краще придбати річ з натурального матеріалу. 

Стильні сорочки в клітинку: обираємо матеріал

Ми обожнюємо носити ці сорочки. Щоб ми могли насолоджуватись ними якомога довше, варто приділити увагу вибору матеріалу. Адже матеріал – ледь не найважливіше. Наша порада – надавати перевагу натуральним матеріалам. Адже натуральні матеріали не викликають подразнень на шкірі, вони безпечні та дозволяють Вашій шкірі вільно дихати.

  • фланель

Сорочки з цього матеріалу надзвичайно приємні на дотик. Вони допоможуть створити затишний та комфортний образ. Ви не захочете з себе знімати цю сорочку!

  • байка

Для холодної осені та зими цей варіант – один з найкращих. Байка вважається дуже теплою. Головна перевага таких сорочок – вони не роблять Вашу фігуру габаритною та не додають зайвого небажаного об‘єму.

  • бавовна

Бавовняні сорочки в клітинку – найпопулярніший та перевірений варіант. Бавовна досить недорога, проте вирізняється хорошими властивостями. В ній не гаряче, вона не викликає алергічні реакції та доволі приємна до шкіри. Її використовують для пошиття найрізноманітнішого одягу. Проте цей матеріал не може похвалитись своєю довговічністю. 

Настав час для шопінгу!

Шукаєте дешеві сорочки в клітинку? Вам набридли довгі черги? У нас є для Вас чудова новина! Шопінг ще ніколи не був таким комфортним. Адже настала нова ера – ера онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. Наші речі приємно потішать Вас своєю якістю! За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не забудьте також переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих блузок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!

Читайте також: Брюки з високою талією знову в моді!