Сонцезахисні окуляри: що вибрати?

Сонцезахисні окуляри: що вибрати?

Весняно-літній сезон ми з упевненістю можемо вважати відкритим. Погода поліпшується, і вона стає гарячіше з кожним днем. Сонячних днів стає все більше — саме час придбати собі сонцезахисні окуляри. Сьогодні ми обговоримо для вас найцікавіші моделі, доступні в магазині ebutik.pl.

Необхідні аксесуари для весняно-літнього сезону

Сонцезахисні окуляри напевно можна вважати найнеобхіднішим аксесуаром для укладання в весняно-літній сезон. Завдяки їм ми захищаємо ваш зір, а також робимо так, щоб кожен набір виглядав краще. Окуляри, Так само, як і всі інші елементи гардероба і аксесуар змінюватися, звичайно, через тенденції. Магазин ебутік.pl пропонує вам в цьому році безліч цікавих моделей окулярів. На сайті ви знайдете ці аксесуар в різних розрізах, формах і кольорах. Найголовніше, однак, додаткові за відмінною ціною — від 14.99 за штуку! Нагадуємо, що ebutik.pl магазин codziennie zmienia promocje. Aby być na bieżąco śledź kanały sklepu w mediach społecznościowych lub zapiszcie się do newslettera.

okulary przeciwsłoneczne
Okulary przeciwsłoneczne – sklep ebutik.pl

Модні сонцезахисні окуляри

Перед тим, як купити сонцезахисні окуляри варто враховувати їх форму. Цей аксесуар повинен ідеально підходити до нашого обличчя. Неправильно вибраний окуляри може прикрити ваше обличчя і навіть змусити його візуально змінити свою форму. Найкраще виміряти кілька моделей і вирішити, яку модель шукати. Ви можете вибрати з струнких, авіаторів, ходових, мух, прямокутних моделей, круглих або вигнутих вгору. Ми рекомендуємо вам оправи в перевірених відтінках, таких як чорний, гранатовий, коричневий або сірий. Засмага відмінно підкреслить білі рамки. Хорошим вибором для весняно-літнього сезону стане окуляри з обрамленнями в пастельних тонах — світло-рожевий, бузковий або блакитний. Якщо ви уявляєте собі трохи божевілля в стилі, зупинити свій вибір на інтенсивному відтінку, таких як червоний, троянди, фіолетовий, зелений або кобальт. Крім уніфікованих моделей, варто вибрати ще й сонцезахисні окуляри з рамками в візерунках. Хороший вибір – хижа пантера, геометричні візерунки і квіткові мотиви. Варто також звернути увагу на інші декоративні елементи, такі як вставки в металевих відтінках або глянцеві діаманти.

Незвичайний посуд зі скла

Проте, важливими з рам є і самі скла, якими вони оснащені сонцезахисні окуляри. Але мова йде не про сам матеріал (скло, пластик, полікарбонат або інше), а в основному про ефекти. Найкраще вибирати моделі, добре захищають ваш зір від УФ-променів. Ми можемо вибрати з моделей з базовим УФ-фільтром, поляризацією або фотохромом. Сонцезахисні окуляри можуть бути тоновані, мати дзеркальний або омбре ефект на склі (невидимий для власника). Скляний посуд може бути різних відтінків, завжди варто подбати про те, щоб вони добре складалися з рамами. Великою популярністю в цьому сезоні стане сонцезахисні окуляри з рожевими і синіми окулярами.

Магазин ебутік.pl рясніє незвичайними моделями сонцезахисних окулярів за низькими цінами. Ми впевнені, що кожен з вас знайде ідеальну модель для себе!