Синій в жіночих образах – який відтінок підходить Тобі?

Синій в жіночих образах – який відтінок підходить Тобі?

У цьому сезоні всі тренди про синій колір! Мабуть, важко уявити стильні комбінації без яскравого забарвлення. З точки зору психології всі відтінки синього, а особливо яскраві, обирають сміливі та рішучі жінки. Модниці, які обожнюють надмірну увагу та стильні рішення. Синій в жіночих образах підкорив серця багатьох любителів гарячих модних тенденцій. Адже сьогодні просто неможливо обійтись без кольору та сучасних трендів. Ще більше цікавих фактів Ви дізнаєтесь у цій статті!

Синій в жіночих образах: нова класика цієї зими!

Синій колір настільки полюбили жінки, що модні дизайнери не могли розлучитись з ним і у цьому сезоні. Тому створили новий відтінок, змішавши синій колір з червоним. Таке тепле забарвлення синього отримало назву “very peri”. Цей відтінок демонструє енергійний та радісний настрій, а також надихає на сміливі рішення. Сьогодні ми багато говоритимемо про відтінки синього кольору, адже всі тренди цього року саме про нього. Синій в жіночих образах приваблює свіжістю. Він неодмінно виділить Вас серед сірої буденності та допоможе залишити яскравий спогад у Вашому гардеробі. Якби не було, він пасує практично кожній з нас. Щоб краще розібратись у цьому питанні, варто детальніше розглянути кольоротип зовнішності. Адже від цього залежить Ваш вдалий образ. 

Трендовий синій в жіночих образах поєднується практично з будь-якими кольорами. Нам важко відокремити найуспішніший кольоровий тандем, оскільки кожна комбінація несе в собі свій характер. На думку експертів колір може багато розповісти про свою обраницю. Вірити чи ні, діло за Вами. Але аналізуючи думку спеціалістів у сфері психології, синій колір обожнюють впевнені у собі люди. Жінки, які з легкістю знайдуть спільну мову з оточуючими. На таких людей гарантовано можна покластися. При цьому скромність і багатогранність також присутня. Актуальний синій в жіночих образах є доволі універсальним і практичним. Переконають у цьому стилізації, які з легкістю можна скласти за кілька хвилин. Будьте стильними разом з нами!

Велюрова блузка з високою горловиною синього кольору в поєднанні з білими штанами
Синій в жіночих образах – актуальні фасони на eButik.pl!

Якому кольоротипу зовнішності пасує синій колір?

Питання не з легких, адже тут варто детально проаналізувати особливості зовнішнього вигляду кожної з нас. Найголовнішими критеріями є колір очей, волосся та шкіри. Саме вони допоможуть кожній з нас підібрати свій правильний відтінок синього. Адже різноманіття тонів просто вражає. Синій є доволі успішним і універсальним. Принаймі кожна з нас раз в житті мала, щось з одягу в синьому кольорі. Навіть улюблені джинси і ті приваблюють різноманітністю тонів. Отже, перейдемо до кольоротипу зовнішності. Жінкам з кольоротипом зима у яких темне волосся брови та вії, а також світла шкіра з блакитно-рожевим підтоном пасуватимуть яскраві, неонові тони синього кольору. Варто звернути увагу також на вбрання та аксесуари блакитного кольору, щоб підкреслити ніжність і делікатність.

Кольоротип зовнішності літо обожнює спокійні тони в темно-синій стилістиці. Обирайте вбрання в синьо-фіолетових і синьо-зелених тонах, особливо якщо душа бажає рішучих змін. Для дівчат літо з вираженим холодним типом зовнішності в якому лідирують попелясте та русяве волосся, світла шкіра з холодним світло-оливковим відтінком варто звернути увагу на м‘які тони синього з сіруватим підтоном. Дуже стильно і неординарно виглядатиме аквамарин. Кольоротипу осінь і весна ідеально пасуватиме бірюзовий або ж колір морської хвилі.

Синій в жіночих образах, яке вбрання вибрати? 

Сьогодні всі тренди про свободу, спортивний стиль і яскраву неординарність. У час активних змін слід вибирати вбрання, яке гарантовано огорне тіло максимальним комфортом. Зимовий сезон вимагає затишку. Тому наші стилісти радять звернути увагу на велюрові та повсякденні костюми. Перші приваблюють насиченим кольором з грайливим переливанням, м‘якістю та ніжністю. А останні практичністю і відчуттям свободи. Такі моделі одягу просто необхідні у Вашому гардеробі цієї зими. Особливо у синіх кольорах, вони стильно комбінуються з іншими яскравими моделями курток, жилетів і еко-шуб. У цьому сезоні всю популярність захопили трикотажні вироби. Саме універсальний та еластичний трикотаж сьогодні лідирує на ринку продажу. Сині трикотажні сукні особливо цінуються любителями простих, проте доволі стильних рішень. Не варто забувати про сміливий колір, адже у цьому сезоні він має значення! На зміну трикотажу приходять в‘язані моделі одягу. Затишні светри ніколи не втратять своєї актуальності, особливо у зимових образах.

Синій в жіночих образах з светрами цінується через оригінальність і новизну. Адже завжди яскраві новинки привертають нашу увагу. Щодо верхнього вбрання, тут не варто зволікати. Сині пальта та куртки допоможуть виділитись серед буденної одноманітності. Такі рішення додадуть впевненості та змусять ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Для багатьох наважитись на яскраве вбрання доволі важко. Проте це того варте! Наші слова гарантовано підтвердять жінки, які невпинно крокують у ногу з модними тенденціями. Не вірите, переконайтесь у цьому самі.

Час для покупок!

Шопінг в мережі набирає шаленої популярності. Наше життя стрімко змінюється з мобільністю та Інтернетом. Адже це доволі зручно. Ви з легкістю придбаєте улюблене вбрання просто, не виходячи з дому. Тобто у будь-якому місці та у будь-який час. Інтернет-магазин одягу eButik.pl у цьому неодмінно допоможе. Ми прагнемо робити шопінг доступним для кожної з Вас, тому щоденно збагачуємо асортимент стильними новинками. Синій в жіночих образах гарантовано підкорить Ваші серця різноманітністю, адже наші стилісти демонструють стильні комбінації саме для Вас. Покупки в мережі доступні лише з eButik.pl!

Читайте: Сьобані речі – головний тренд цього року!

Подивіться: Повсякденні кофти – чому повинні бути у жіночому гардеробі?