Сережки палички: цікаві моделі

Сережки палички: цікаві моделі

Маленькі сережки – тонкий аксесуар, який збагатить будь-яку укладку. Прикраси, звичайно, не завалять набір, і додадуть йому неповторного характеру. Разом з нашим стилістом ми підготували для вас огляд сережок Стіп, вибрали класичні та оригінальні моделі. Перевірте, які з них краще підходять для вашої укладання.

Навіщо сережки-пусети?

Цікаво, які причини для підбору палички-сережок? Невелика аксесуар Вони відмінно підходять в самих різних укладаннях, також ті, які повинні відповідати правилам дрес-коду. Роз’яснути очі сережки акуратно поверніть укладку, але не домінувати в ній. Сережки для купелі są także o wiele bezpieczniejsze niż długie modele. Ryzyko zaplątania się w nimi w szalik, zahaczenia o coś czy zerwanie jest niemal minimalne. Subtelne modele niewielkich rozmiarów są korzystne także ze względu na swoją cenę – kosztują mniej niż długie fasony, bo do ich stworzenia potrzeba po prostu mniej materiału.

kolczyki sztyfty
Kolczyki sztyfty – sklep ebutik.pl

Найкрасивіші моделі

Найбільш універсальними є сережки stipe схожі на маленькі глобули. Тонкі прикраси підійдуть до всіх наборів і будуть працювати навіть в укладанні для роботи. У нас можна купити такі моделі сережок окремо або надіти комплекти, що складаються з декількох моделей. Дуже класний вигляд сережки у формі невеликих троянд. Хорошим вибором є також сережки stipe у формі кристалів. Інші модні фасади – це серце, банти або маленькі прямокутники і трикутники. Крім уніфікованих моделей, варто зробити ставку на моделі, усіяні камінням або дрібними діамантами і стразами. Ми також були б раді зробити ставку на звивисті сережки stipe з незавершеним візерунком. Золото-персик додаткові є оригінальними, і в той же час вони відмінно підходять для багатьох одягу. З наборами на наш смак, у нас є набір з трьох пар сережок сердець різних кольорів. Також заслуговує на увагу набір золотих кульок, білих троянд і прозорих страз. З моделей зі стразами ми вибрали набір з маленькими, круглими сережками, парою трикутних аксесуарів і парою дрібних сліз.

Веселі фасони

Сьогодні ми хочемо звернути вашу увагу також на веселощі сережки stipe, Які є відмінною ідеєю подарунка, наприклад, для м’яса. Зазвичай такі моделі мають дуже інтенсивні і навіть люмінесцентні кольори. Їх заклинання, однак, полягає в fason, конкретно у формі прикраси. У магазині ebutik.pl Ви можете придбати сережки stipe у формі хрестів, черепів, сердець або пацифістів. Цікаві риси фруктових сережок — яблука, банани, кавуни, полуниця, груші, апельсини або малина. Така прикраса – посмішка до літа, додаткові такого типу, безумовно, наповнює нас оптимізмом. Смішно представити себе аксесуар прикрашені вусами або схожими на тварин — сов, сонечок, слонів. Останні тенденції також вписуються в сережки stipe з субтитрами. Ми хотіли б вибрати фруктовий набір і набір з пацифістськими сережками, діамантами і кульками в інтенсивному рожевому кольорі.