Світшоти жіночі: 3 топові моди

Осінь і зима – відмінний час для поповнення гардеробу з модні жіночі толстовки. Ця частина гардероба походить від спортивного вбрання і підходить як підліткам, так і жінкам старшого віку. Він неймовірно зручний, легкий в стилі і дуже універсальний. Сьогодні ми розглянемо круті моделі світшотів, які варто мати у вашій колекції. У цьому сезоні модні сміливі, яскраві кольори, тому рекомендуємо вам прорвати схеми і тягнутися за ними!

Жіночі світшоти – візерунки, написи і принти

Найпростіша форма жіночого світшота – це фасон, зшитий з гладкого, тонкого в’язання, вставлений через голову і з круглим вирізом. Він також часто має зварні шви на кінцях рукавів і навколо отвору головки. Вони припадуть до смаку багатьом жінкам, які цінують комфорт і свободу рухів. Вони також забезпечать оптимальну порцію тепла. Деякі моделі мають приємний дотик «мешек» знизу, так званий зачесане бавовна, що ще більше дозволяє легко носити толстовки. Такий дизайн дуже доброзичливий до жіночої фігури — добре продумані жіночі толстовки не дають великої частини тіла, для цього вони м’яко лягають на силует. Такий повсякденний крій виглядає сучасно і стильно, не порушує пропорцій і зручний. Більше того тонка толстовка відрізняється легкістю і займає мало місця — згорнутий уміститься в великий сумка міського типу.

Крім гладких толстовок, варто також робити ставки на моделі з декоративними принтами або дошками. Модними вважаються тваринні мотиви, такі як кішки або фламінго, а також візерунки з по всьому, Тобто, закриваючи весь толстовки регулярно. Це може бути, наприклад, горох, пір’я, серцеїд і т. д., принти і візерунки надають жіночності одягу, оживить укладку і привертають увагу. Субтитри теж дуже модні — польською або іншою мовою. Найбільш популярними є поодинокі слова або короткі слогани, що відносяться до повсякденного життя, зірвані часто великою дозою гумору. Ці види жіночих світшотів ніколи не вийдуть з моди і є швидкою ідеєю для повсякденного укладання. Прекрасно поєднуються з джинсовими брюками, Спортивний костюм і спортивне взуття або шпильки.

Світшоти жіночі з капюшоном

Ще одним популярним видом світшотів для жінок є кардигани з капюшоном, блискавкою і кишенями. Найбільш поширеними є моделі, зшиті з гладкого або меланжевого костюма трикотажу. Це також дуже зручний спосіб зробити повсякденну укладку — світшот слайдера можна швидко зняти або надіти в будь-який час. Крім того, функціональний капюшон є не тільки прикрасою моделі, але, перш за все, практичним аксесуаром для захисту голови від вітру або дощу. Це ідеальний варіант, особливо для людей, які фізично активні або вічна мерзлота. Жіночі кардигани здайте іспит, коли ви хочете пробігтися вранці в парку, відправитися на довший, похід або на вечірню прогулянку.

bluzy damskie, modne bluzy damskie, ciepłe bluzy damskie, tanie bluzy damskie
Модні жіночі світшоти

Серед прикрас цього типу толстовки можна замінити, перш за все, риськами з капюшоном або нашивкою, можливо іноді можна зустріти декоративні підвіски по повзункам. Жіночі світшоти з капюшоном в даний час мають акуратні і жіночні фасади, щоб їх власниці виглядали привабливо і стильно! Толстовки давно перестали асоціюватися виключно з домашнім одягом — вони вийшли на вулиці і демонструють свій потенціал в повній мірі.

А може, жіночі толстовки асиметричні?

Оскільки ми вже вивчили найбільшу класику серед жіночих світшотів, тепер настав час просунутися на рівень вище. Бо є фасади, які кілька експериментують з дизайном, виходять за межі позначених рамок і грають з формою. До таких відносять звичайно асиметричні світшоти, Які змістилися в бік кріплення або конвертні коміри, іноді з’єднані з витяжками. Це виглядає дуже цікаво і гламурно, але не розпізнає одяг комфорту! Дівчата любили таких фасонів, c