Святкові стилізації з блузкою – переглянь з чим її поєднувати!

Святкові стилізації з блузкою – переглянь з чим її поєднувати!

Неможливо уявити свій гардероб без стильної жіночої блузки. Ця річ з нами так давно, що без перебільшень навряд чи вийде з моди. Різноманіття моделей просто вражає любителів модних новинок. Особливою популярністю користуються блузки на свята. Елегантний крій та романтичний дизайн гарантовано підкорять серце кожної модниці. Її універсальність допоможе створювати стильні комбінації з будь-якими елементами гардеробу. Ще досі не знаєте, яку модель вибрати? Тоді ця стаття саме для Вас!

Блузки на свята – поєднання стилю та елегантності!

Сьогодні сучасна мода будується на контрастах. Одночасне поєднання стриманості та розкоші вражає з першого погляду. Жіночі блузки на свята по-особливому виділяються серед інших моделей. Вони приваблюють романтичністю та різноманітним оздобленням. У цьому сезоні лідирують блузки з грайливими воланами, мереживними вставками та шифоновими додатками. Адже без них просто неможливо уявити майбутній святковий образ. А як щодо ніжного шовку, глибокого декольте та об‘ємних рукавів? Такі моделі створені для сміливих і рішучих жінок, які обожнюють неординарні поєднання. Це чудова можливість продемонструвати головні достоїнства власної фігури, або ж навпаки приховати дрібні недоліки. Чи можна блузки на свята носити кожного дня? Якщо ж таке бажання виникає у Вас, тоді чому б не погодитись! Різноманіття стилів та дизайнів блузок просто вражає.

Стильні блузки на свята переважно характеризуються дорогими тканинами, насиченими відтінками та розкішними додатками. Без перебільшень, Ви зможете знайти як і прилягаючі, так і вільні фасони, які збережуть ідеальні пропорції Вашої фігури. А як щодо кольорової палітри? У цьому сезоні модні дизайнери не змогли вчинити модний злочин проти трендового кольору, тому Ви гарантовано знайдете улюблені моделі у синьому, зеленому, рожевому та помаранчевому кольорах. Любителів класики та простоти також не залишили без звичних і спокійних тонів. Особливу увагу варто приділити бежевим, молочним, пісочним і золотим моделям, адже саме вони найкраще поєднуються у різноманітних кольорових рішеннях.

Блузка в квітковий принт чорного кольору з об'ємними рукавами в поєднанні з джинсами
Блузки на свята – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Перегляд стильних фасонів цього сезону

Модна індустрія з кожним сезоном не зупиняється на досягнутому. Колись шаленою популярністю користувались закриті блузки з жабо, а сьогодні навпаки лідирують моделі з відкритим декольте та плечима. Кожна блузка відрізняється власним характером і пошиттям. Вони всі надзвичайно різні, так як і жінки. Тому кожна модниця гарантовано обере щось для себе. Давайте переглянемо, які святкові блузки варто придбати у цьому сезоні:

  • блузки на свята з воланами

Багатошарове оздоблення та аристократичний стиль вимагають простого доповнення. Саме такі святкові блузки з воланами закохують з першого погляду. Вони допоможуть власницям вузьких плечей збалансувати образ за допомогою додаткового об‘єму. Це чудовий вибір для любителів розкоші та фактурності. Не забувайте про аксесуари. Вони повинні бути мінімалістичними та делікатними, щоб не перевантажувати майбутній образ.

  • блузки на свята з мереживом

Мереживні вставки завжди користуватимуться популярністю серед святкових моделей. Адже це давній символ багатства. Делікатне мереживо ідеальне підкреслить витонченість фігури та жіночність. Дану модель не варто доповнювати масивними додатками, адже сама блузка повинна відігравати головну роль у Вашому образі. 

  • напівпрозорі блузки на свята

Моделі, які змусять серця оточуючих битись частіше. У правильному поєднанні вони виглядатимуть доволі стримано та стильно. Вибирайте блузки з корсетами, які в найкращий спосіб виділять красу Вашої фігури. А також уникайте провокативних міні-спідниць. Найкраще напівпрозорі блузки виглядатимуть з красичними брюками, спідницями міді та навіть джинсами з високою талією.

  • блузки на свята з бантом

Чудова можливість виділити елегантність і неординарність. Саме такі блузки ідеально виглядатимуть з однотонним низом, зібраною зачіскою та класичним клатчем. А найвдалішим аксесуаром буде ніжний макіяж, який допоможе підкреслити природну красу.

Трендові блузки на свята: особливості вибору

Питання, щодо вибору правильної моделі цікавить чи не кожну жінку. Стилісти радять скористатись підказками, які детально описують тип фігури та її особливості. Наприклад, блузки з об‘ємними рукавами чи грайливими багатошаровими воланами не пасуватимуть власницям широких плечей. Оскільки саме вони додадуть небажаного обсягу та зіпсують гармонійність образу. Глибоке декольте з V-подібним вирізом слід обирати жінкам з пишними формами, щоб відвести погляд від широких бедер. Облягаючі блузки пасуватимуть жінкам з ідеальними формами. Вони допоможуть підкреслити їх красу та витонченість. Широкі фасони часто обирають жінки з певними дрібними недоліками. Саме такі моделі додадуть впевненості та сміливості. Щодо кольорової палітри, обирайте ідеальні відтінки опираючись на кольоротип зовнішності.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua презентує широкий вибір трендового вбрання за доступними цінами. Це чудова можливість придбати стильний одяг, не виходячи з дому. Забудьте разом з нами про довгі черги та виснажливі походи в торгові центри. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяних покупок в мережі. У нас Ви з легкістю знайдете дешеві блузки на свята, які допоможуть виглядати на всі сто за приємною ціною. Ми цінуємо наших клієнтів, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями. Пам‘ятайте, що інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – це місце стилю та краси, де Ви з легкістю придбаєте те, про що бажаєте. Також не забудьте переглянути нову колекцію стильних жіночих пальт, які неодмінно доповнять будь-який осінній образ. Запрошуємо на покупки вже сьогодні! 

Подивіться: Бордо, хакі чи бежевий – ідеальний колір на осінь

Перегляньте також: Камуфляжний принт у осінніх образах – найпопулярніші фасони вбрання!