Светр травка – модний фасон цього сезону

Светр травка – модний фасон цього сезону

Ви шукаєте щось унікальне та неймовірне комфорте? Светр травка – це саме те, що Ви так давно шукали! Такий светр – cправжня есенція для Вашого осіннього гардеробу. Ми вже підготували для Вас кілька ідей, як вдало стилізувати цю річ! Отож, розпочнемо!

Однотонний светр травка: історія популярності

У далекому дев‘ятнадцятому столітті з‘явились наші улюблені светри. Їх почали носити жителі Північної Європи. Безумовно, цей предмет гардеробу володів усіма важливими властивостями: захист від дощу та вітру, практичність та здатність зігрівати у найхолодніший день. Тому він так полюбився людству. Проте раніше светри не вирізнялись таким широким різноманіттям фасонів. Навіть кольоровий ряд не міг потішити можливістю вибрати. Найпопулярнішими кольорами були чорний та синій. Вже у двадцятому столітті светри здобули шалену популярність. Їх почали популяризувати спортсмени та любителі зимових видів спорту. А справжню популярність светри здобули саме завдяки королю Великобританії. Він з‘явився у пуловері на світському заході. Після цього светри почали носити заможні люди. Вперше на подіумі светр з‘явився в 1930-их роках у колекції Коко Шанель. Саме вона продемонструвала жіночі моделі светрів у своїй колекції. У 1980-их светри здивували всіх широким різноманіттям. Сьогодні жіночий светр травка – справжній тренд. І Ви здатні насолодитись цим трендом на повну! 

Светр травка з масивною фурнітурою кольору кемел в поєднанні з чорними штанами
Светр травка – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Стильний светр травка: в чому його унікальність

Трендовий светр травка личить абсолютно кожній жінці! Молодим красуням така річ додасть урочистості образу. Студенткам цей светр допоможе транслювати свій неповторний стиль. А ось красуням у віці зручний светр травка допоможе підкреслити жіночу індивідуальність. До того ж, така річ зробить будь-який образ більш молодіжним та цікавішим. Така річ легко додасть родзинки Вашому образу! У Вас є зайва вага? В такому випадку Вам краще зупинити свій вибір на подовжених моделях до коліна. Адже саме такий варіант дозволить Вам приховати певні недоліки Вашої фігури та допоможе підкреслити всі переваги. Адже кожна жінка заслуговує виглядати неперевершено. А ось струнким красуням можна носити моделі будь-якої довжини та фасону. Такі светри лише додадуть жіночності Вашому силуету. Широке різноманіття кольорів дозволить Вам вибрати ідеальний варіант. Для виготовлення таких светрів використовують найрізноманітніші матеріали. Відмінною особливістю таких матеріалів є блискуча поверхня. Саме вона додає виробу певного шику. Отож, такий светр приваблює з першої секунди! 

Актуальний светр травка: трендові моделі

М’який та такий теплий светр легко здатний стати Вашою улюбленою річчю. Кожна красуня може підібрати ідеальний для себе фасон. Светр може бути довгим або укороченим. Прямого або облягаючого крою – Ви здатні підібрати найкращий варіант! Тому годі зволікати дорогоцінний час. Обирайте светр та насолоджуйтесь стильними образами!

  • светр-плаття

Цей варіант вважається одним з найпопулярніших у цьому сезоні. Ви можете носити такий светр зі щільними колготками та високими чоботами або ботильйонами на підборах. 

  • подовжений светр травка

Така річ зігріє Вас у найхолодніший день. Довжина може сягати середини стегна або трохи нижче. Крій прямий або трохи приталений. Ця модель чудово поєднується з вузькими джинсами та брюками. Ви навіть можете одягнути коротку спідницю прямого крою. Така річ може слугувати основою для створення ділового образу.

  • укорочений светр травка

Безумовно, це трендова річ цього сезону. Такий светр ми рекомендуємо носити поверх водолазки, сорочки або навіть на голе тіло. У теплий день поєднуйте такий светр з джинсовими шортами або розкльошеною спідницею. 

Як носити светр травку?

З ним Ви можете створити не один неперевершений образ! Все залежить від того, наскільки святковий образ Ви бажаєте створити! Світлий светр травка найкраще виглядає у парі з джинсами. Ви можете одягнути джинси як світлого, так і темного кольору. Цікаві аксесуари в золотому відтінку – непогане доповнення до образу. Це допоможе Вам додати певної родзинки. А ось з укороченими моделями светрів краще носити сірі джинси або штани. Любите цікаві речі? Ви відкриті до модних експериментів? Тоді спробуйте створити образ з моделлю з вирізом. До того ж, одяг з вирізами – актуальний тренд року. Поговоримо щодо взуття. Тут Ви маєте повну свободу вибору. Ви можете взути щось на низькому ходу або дозволити собі навіть взуття на підборах. Ви не знаєте з чим одягнути широку модель светра? Поєднайте її з класичними брюками або зі штанами спортивного фасону. Цікаво стилізувати моделі асиметричного крою. Шкіряні штани – ідеальна річ-компаньйон для них. Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на класичних кольорах штанів. Вони допоможуть Вам створити строгий та жіночний образ. 

Настав час для вдалого шопінгу!

Вас вразила універсальність цього елементу гардеробу? Ми впевнені: з цією річчю Ваш образ здобуде нового бачення та свіжого акценту. Адже навіть одна річ може докорінно змінити Ваш стиль на краще. Команда eButik.com.ua завжди слідкує за актуальними трендами. Ми пропонуємо Вам широкий вибір найновіших дизайнів одягу. Інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Не гайте час в інших магазинах! Набридло витрачати дорогоцінний час на неякісний одяг в торгових центрах? Дешевий светр травка вразить Вас своєю якістю. В нашому інтернет-магазині eButik.com.ua Ви здатні знайти стильний та якісний одяг за лічені хвилини! Бажаєте підібрати для довершеного образу елегантну хустинку? Наші каталоги ніколи не розчарують Вас своїм дивовижним асортиментом! Стильна жіноча хустинка вже чекає на Вас в eButik.com.ua! Такий аксесуар зробить Ваш образ неповторним! Виглядати неперевершено щодня – більше не мрія. Це реальність! Не відмовляйте собі у задоволені виглядати неймовірно. Бажаємо Вам приємного шопінгу та хорошого дня!

Читайте: Базовий гардероб – чому користується такою популярністю!

Перегляньте ще: Жіночий кардиган – що це і з чим його поєднувати?