Светр з високим коміром — занурся у приємний трикотаж

Светр з високим коміром — занурся у приємний трикотаж

Модний светр з високим коміром, без сумніву, є необхідним елементом в гардеробі кожної у холодну пору року. Сьогодні ми покажемо Вам наймодніші фасони цього одягу і підкажемо, з чим їх поєднувати. Познайомся з образами із найбільшим хітом цього сезону у головній ролі.

Чому варто обрати светр з високим коміром взимку?

Взимку і восени триває так звана sweater weather, тобто ідеальний час для носіння всіляких светрів. М’які та приємні на дотик трикотажні вироби дарують нам багато комфорту і тепла й, до речі, піклуються про наш чудовий вигляд. Ми любимо носити їх як з повсякденними образами, так і в дому. Особливо близький нашому серцю саме жіночий светр з високим коміром, оскільки він додатково захищає шию від холоду. Таке в’язане кільце під підборіддя прекрасно замінює шарф, але любителі зимових аксесуарів все одно будуть його носити. Крім того, цей тип одягу відмінно виглядає на фігурі й дуже пасує до лиця, як ніякий інший светр. В цьому вся заслуга цікавого декольте, яке, правда, візуально вкорочує шию, але в цілому виглядає неймовірно оригінально. Ще однією перевагою цих моделей є величезна зручність носіння, адже вони забезпечують високий рівень комфорту кожного дня. Крім того, вони надзвичайно універсальні, тому що підходять до більшості інших предметів одягу. Через це дуже легко створювати з ними образи.

Вільний светр з високим коміром — хіт!

Дизайнери одягу невпинно перевершують одні одних у винаходженню все нових і нових фасонів, покликаних викликати інтерес у жінок. Обираючи новий светр з високим коміром, Ти неодмінно загадуєшся над питанням, яка модель в цьому році є наймоднішою. Ми вже знаємо це і будемо раді Тобі підказати! Ну а справжнім хітом цієї зими є вільні моделі в стилі oversize. Деякі з них дійсно великі й спеціально створені так, щоб здаватися за великими, бо завдяки цьому вони чудово вписуються в тренд cozy chic. Я впевнена, що Ти вже чула про нього, а якщо ні, то нагадуємо. Стиль cozy chic – це носіння дуже затишного і м’якого на дотик одягу, яким ми можемо обгорнутись. Якщо це Твої вібрації, то светр oversize з високим коміром відмінно підходить для Тебе. Такі моделі, як класичні в’язані светри, відмінно поєднуються з трикотажними штанами або джинсами. Тому якщо Ти хочеш модно виглядати цією зимою, то обов’язково доповни свій гардероб вільним светром з високим коміром.

Светри з високим коміром з асортименту магазину ebutik.com.ua
Модні светри з високим коміром можуть також бути частиною трикотажних комплектів — перевір на ebutik.com.ua

З чим поєднувати светр з високим коміром?

Багатьом жінкам дуже подобаються светри з високим коміром, але вони не знають, як їх носити, щоб виглядати в них стильно. Ми вже натякаємо. Об’ємні поли м’ясистого трикотажу іноді важко підкорити, але, на щастя, для цього є перевірені способи. Крім того, невміло надіті широкі светри можуть спотворювати пропорції фігури, тому найкраще поєднувати їх з приталеними штанами з вузькими штанинами. Наш улюблений образ у цьому сезоні – це жіночий светр з високим коміром і вінілові обтислі штани, а також ботильйони на підборах. Це виглядає неймовірно стильно і підійде для будь-якого дня — на роботу, в школу або на зустріч з друзями. Вінілові штани можна замінити на воскові або на екошкіру. Ефект також буде неймовірним, і Ти отримаєте ще більше можливих ідей для стильного вигляду. Крім того, модні жіночі ремені допоможуть підкорити Твій широкий светр. Такий трюк підійде для довших моделей, які доходять за сідниці. Також закачай рукава свого светра, щоб надати йому стильного вигляду.

Багато хто з Вас також задумується над тим, як стилізувати светр з високим коміром зі спідницею. Це дуже хороша ідея, проте потрібно знати, які спідниці сюди підійдуть. Об’ємний светр oversize, поєднай, наприклад з A-подібною плісированою спідницею міді. У компанію з вільним светром також вписується тюлева мініспідниця злегка розкльошеного крою, яка додасть образу дівочої чарівності. Одягни для цього ботильйони на підборах або ботильйони на товстій підошві в стилі рок, і Ти отримаєш дуже цікавий контраст. Зручний светр в стилі oversize відмінно виглядає і в супроводі довгої спідниці максі. Зверху одягни також супер модне у цьому сезоні пальто з екохутра, і Ти можеш відправлятися в місто.

Де купити модні жіночі светри?

Вільний светр з високим коміром, на наш погляд, є відмінною інвестицією, оскільки мода на нього повертається регулярно щороку. Тому не потрібно турбуватися, що такий фасон швидко вийде з моди й підійде тільки на один сезон. Тренди cozy chic і sweater weather вже міцно увійшли в життя багатьох жінок, які не збираються відмовлятися від них. Отже, якщо Ти хочеш купити собі модний светр з високим коміром, переходь до магазину ebutik.com.ua і перевір актуальну пропозицію. Там Ти знайдеш як нову колекцію светрів, так і зимовий розпродаж, де Ти потрапиш на справжні модні перлини з великими знижками. Запасися найсвіжішими тенденціями одягу на добрий початок року і вражай блискучими образами, куди б Ти не пішла.

 

Читай також: Блузка з мереживом – дивіться, як правильно укладати 

Дивись також: Ніжні прикраси для літа