Светри oversize — дізнайся з чим їх поєднувати

Светри oversize — дізнайся з чим їх поєднувати

Ми просто обожнюємо моду на светри oversize! Це один з найулюбленіших наших зимових трендів, який ніколи не наскучить! Перевір, які образи Ти можеш створити з ними – ласкаво просимо на огляд найсвіжіших тенденцій!

Кардигани oversize — ідеальні для багатьох нарядів

Кардигани oversize користуються великою популярністю, адже в них щось є. У чому ж їх секрет? Вони роблять кожен образ унікальним. Вони допомагають закінчити наряд й розставити усі крапки над “і”. Якщо Ти не закінчиш свій образ курткою чи піджаком, можливо, тут стане у пригоді кардиган oversize? Отже, давайте перевіримо, які товари такого типу чекають на Тебе в широкому асортименті нашого інтернет-магазину ebutik.com.ua, а їх дійсно багато! В нашій пропозиції знайдеш класичні кардигани oversize в різних кольорах, які ідеально підійдуть як для повсякденних, так і для образів на вихід. Щось, наприклад? Одягаєш елегантну маленьку чорну сукню й не знаєш, що на неї накинути, Холодно, тому просто сукня на бретельках відпадає. У такій ситуації ми пропонуємо Тобі кардиган oversize в сірому або верблюжому кольорі. Він, безумовно, додасть Твому образу особливого характеру. Як щодо того, щоб зробити ставку на чорний total look? Це також класний повсякденний варіант.

Модні кардигани oversize з магазину ebutik.com.ua
Кардиган oversize стане у пригоді в створенні повсякденних образів — магазин ebutik.com.ua

Довгі светри oversize — за що ми їх так любимо?

Якщо ми говоримо про довгі светри oversize, то тут варто відзначити одну річ. Вони є ідеальним прикладом того, за що ми дійсно любимо oversize стиль. Вони об’ємні, мега зручні й, безсумнівно, зручні в носінні. Саме вони є прикладом того, що завдяки стилю oversize можна вміло приховати деякі недоліки фігури. Не обов’язково, але можна! Якщо Ти хочеш одягнути обтислі джинси та топ, але сумніваєшся у своїй фігурі, то ту і відповідь. Довгий светр oversize здатний врятувати будь-який образ. Будь-який! Ми впевнені у цьому, тому ми будемо дотримуватися цього. Обов’язково перевір пропоновані нами довгі светри oversize. Хорошою ідеєю є поєднання довгого светра і коротких джинсових шортів. Ця пропозиція, гідна зірки шоу-бізнесу! Це так, багато зірок так одягаються. Тепер і Ти можеш використовувати такий стиль. До того ж не витративши величезних коштів, адже наш одяг просто недорогий. Переконайся в цьому сама!

Зірки роблять ставку на светри oversize

Шукаєш натхнення щодо того, як носити светри oversize? Ну що ж, вистачить просто подивитись на людей, які живуть тим, щоб завжди виглядати ідеально, тобто знаменитості й зірки інтернету. Одна з тих, хто дуже любить носити светри oversize, — це Ольга Фреймут! Її ніхто не дорікне в тому, що вона не знає, як модно одягатися, тому що вона завжди виглядає ідеально. Багато знаменитостей люблять носити такий светр. Хоча, як ми вже писали раніше, одяг oversize ідеально приховує будь-які недоліки фігури, проте на них варто ставити не тільки тим, кому є що приховувати. Моделі також полюбляють носити саме oversize моделі. Чому? Тому що вони мега стильні й сенсаційно виглядають навіть на стрункій фігурі. Жіночі светри oversize – це гарантія фантастичного образу, але якщо Ти вмієш добре поєднувати їх з іншим одягом. Пропозиції одягу, які варто поєднати разом, Ти знайдеш у нас — хорошим прикладом є навіть дует темних вощених штанів в обліпку з overisze трикотажем.

В’язані светри oversize — мега стильний вибір

Любиш светри oversize, які виглядають як в’язані? Власне у нас можеш їх знайти. На щастя, Тобі не потрібно створювати такий наряд самостійно з нуля, хоча чому б і ні – якщо Тобі подобається, супер! З нами Ти можеш сміливо піти короткою дорогою. Це буде стильна дорога — запевняємо. В’язані светри oversize або ті, які виглядають так, як ніби зроблені своїми руками з пряжі, — це відмінна пропозиція для створення образу boho. Наряд в такому стилі має відмінний вигляд. У цьому ніхто не сумнівається. З чим в першу чергу поєднувати такі светри? Вони, безумовно, красиво виглядають в поєднанні з візерунковими спідницями довжини міді або максі. Так, спідниця максі зробить тут свою роботу. Також непогано зіставити подібний светр зі звичайними джинсами. Ми знаємо, що у Тебе в шафі є така улюблена пара штанів! До цього ж якісь етнічні прикраси, і ми маємо ідеальне поєднання. Ти також можеш подумати про мікс теплого светра oversize і вощених штанів або стилізованих під шкіру або латекс. Ефект “вау” гарантований!

Трендові светри oversize з асортименту магазину ebutik.com.ua
Светр oversize з коміром-стійкою в образі з приталеною спідницею — магазин ebutik.com.ua

Образи зі светрами oversize — топ!

Як зіставляти одяг, щоб осягнути успіху в моді? Тепер даваймо разом продумаємо образи зі светрами oversize, щоб отримати успішний наряд. Безперечно, основним правилом, яким керуються багато людей є поєднання широкого oversize верху й обтислих штанів чи спідниці. Таке поєднання має чудовий вигляд й обтислі джинсові або трикотажні штани та светр oversize – це рецепт успіху. Рецепт простий і очевидний, але наскільки дієвий. Своєю чергою, якщо придивитися до образів street fashion і світових подіумів, то не так вже й рідко можна побачити total oversize образи. Це, безумовно, виглядає дуже оригінально й дає величезне поле для уяви. Наряди з светрами oversize є одними з найпопулярніших наборів в осінньо-зимовий період, тому варто брати приклад з них.

 

Читай також: Чоловічі штани chinos 

Дивись також: Модні жіночі балеринки на літо