Светри – огляд трендів

Светри – огляд трендів

колі-небудь бельш холодні дні за вікном, і вечори не такі спекотні, як води були раніше? Це знак того, що пора задуматися про те, що день переоснащення мого гардеробу до нового сезони мого гарго гардо добу до дня не вистачає оболкає ючих светрів? Перевірте нас підручник і знайте модні светри де ви почівать себе особливим.

Після переоду домонування сорочок і бризких блок іспанок легкі светри повильно повертаются в грации, які моветри ютржна носити кожень день. Уміло поєднуватися з іншими деталіями гардеробіба і гламурні аксесуари ефектно підкреслить сильні стосунки онченість.

НІЖНІ ПАСТЕЛІ

Ти ще не відчуваєш, що розлучаєшся з літніми фарбами? Або ви просто не шанувальник осінних відтінків коричневого і бежевого? у цьому сезони у нас для вас хороша новина – пастелі стают must have не тільки літо, але і осінь. Тоновані, спокірні колори типу пудровий рожевий, синій або жовчний можна з успіхом носити як елемент раньор синьої укладання. Легкі вставки головою модні светри носять кожень день для роботи в наборі джинси і комфортні лорди. Пастельний светр вийде і ті, кола вас чекає більш офіційний вид. Для ділового обіду або вечірного побачення з коханою носите в супроводі шикарних сигарілов, ШПИЛИКИ високий клуб і ручна сумка.

Хітом цього сезони є светри, що радіють винахідливими шнурами (як спереду, так і заду). Дуже час вибирают модниці також моделі зі слозоточивим вирізом і колеровою на спині. Светр в такому стилі обід’язково дость ваший укладние дівочу витеність і відніме роки. Пастельне модель, прикрашену бондом, найкраще буде презентувати темними трубами на чобику гляну могилу. Такий погляд – відмінний вибір на кожен день, роботу або шопінг.

ЗРУЧНІСТЬ В ПЕРШУ ЧЕРГУ

у цьому сезони як і раніше панує тенденція ставок на одяг, де ми відчуємо себе не тільки модно, але і комформно. Негабаритний край і приємна тканина – це квартира міської елеганності у вуличному стилі. Ви любите такі климати, і ви набридло толстовка виглядати все? Дотягнутися до трикотажного светра сирого або графитового відтінку, джинси використовуются до го витовитовитовитовитовитовитовитовитовитовуются до го витовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитовитоками абно иранням, і зручні спортивні туфлі. Для цого підбирают місткі сумка Сумка для покупця і модний повсякденний погляд!

Химерні трохи міської елегантності? Комбінувати світ вільного крою зі спідницею максі, прикрашеною плісировкою за допомогою агромою або бахрою. Для цого підбирают шпильки і клатч. Такий вариант буде ідеальний для вечірнього виходу і зустрічі з друзями.

МОДНІ СВЕТРИ В ВІЗЕРУНКАХ

у цьомі сезони дизайнери пропонують не тільки гладкі варианти светрів, але захочуют експерименти з різнизни оманіти ками. Ви шанувальник великого шику? Покладіть на довшу накладу геометрівним декором (наприклад, або або квадрати різних розмірів). Таким чином, ви оживите світ щоденний вигляд і достате йому неосяжності. Любителі більшу ніжного стилю об’язково оцінять модні светри, прикрашені меланжевой ніткою разності. у цьомі сезони і раниші виразному етнічному дизайні (досі популярні ацтексії). светри ми носимо в компанії з матеріалу штани чінос, зав’язані напівтуфлі і ніжні прикраси. у більш елеганнотму варіанті вони будні здоров’я супроводі приталеної шкіряної спідниці, пачки на борах і сумки для покупцев.

ВЕРСІЯ МАКСІ

Великі варианти светрів (доходить за коліном) як і ранише є гарачем трендом, який варто залишиться в своєм гардардом. Для холодників він піддійде особливо у вигляді непристебних покривал, які ви будете огортати під час часу зустричі з устрими або або прогулки з коханою людною. На рубежі сезонів мі все ще носимо пастельні моделі (наприклад, в відтінку прохолодного синього або екру), альте акож повинне лей в осінних відтінках – бежевому або помаранчевому. Носіння об’ємних трикотальных кривал супровопроводжуєтся джинсами, футболками (як гладкими такоз принининининининининининининининининининининами (як гладкими тации тами) и здоровками и.

Зручний, обволікаючий светр – основа вдального погляду на повороті сезонів. Вибираючи легкий светр в моду відтінку, ми гарантуєм, що в більш холодному погоду мі не станем, і в той і в той час е час неповторну витонченість. Не чекайте більш сприятливого випадку, знайте світ світ світ ідеально підходить для литного і очного го периоду і радійте оновленим поглядом!