Светри з розпростертими обіймами або класичні: що вибрати?

Светри з розпростертими обіймами або класичні: що вибрати?

Дні стануть все більш прохолодними, тому варто купувати модні кофти. Сьогодні ми радимо вам, чи краще робити ставки на светри з відкритими плечима або класичні моделі. Ознайомтеся з нашим оглядом і знайдіть цікаві фасади для себе.

Джемпера з розпростертими обіймами

На хвилі популярності іспанських декольте і одяг з вирізами вирізаними плечима модними стали светри з відкритими плечима. Такий одяг ідеально підходить для повороту пір року, але і для осені. Джемпера з розпростертими обіймами можуть мати знижену лінію плечей, вільний декольте, що спадає на одне плече або спеціальні вирізи на плечах. Прекрасно виглядають моделі, прикрашені кольоровими скобами і вишивкою. Також варто надіти модне прикраса у вигляді оборки. Вони виглядають красиво светри виготовлені з матеріалів з легкими ажурними вирізами. Магазин ебутік.pl є в продажу моделі в чорному, білому, темно-синьому або рожевому кольорі.

Класичні моделі

Джемпера класичні, тобто з V-подібним вирізом, напівкруглі або човнові також є відмінним вибором для холодних днів. Класичні моделі часто прикрашають візерунком тасьми і виглядають так, як ніби вони були в’язані. Які ще прикраси можуть мати Джемпера жіночі? Популярними є вставки з мережива або хутра, палітурки або мерехтливі намистини У святковий період варто зробити ставку на светри прикрашені сніговиками, сніговиками або фігурою Святого Миколая. Що стосується розрізу, светри можуть мати подовжені рукава або комплектуватися гольфом. Варто також звернути увагу на матеріал — ефектно виглядають моделі з меланжевої тканини. Варто також зробити ставку на Джемпера жіночі у візерунках — абстрактні, геометричні, квіткові або тваринні мотиви. Вони добре виглядають светри смужки, горох, плед або моро візерунок. Джемпера жіночі mogą mieć naprawdę różne kolory. Możesz postawić na stonowane odcienie takie jak biel, beż, szary, brąz, granat czy czarny. Naszym zdaniem warto jednak zaszaleć i zdecydować się na modele w intensywnych kolorach – żółte, pomarańczowe, czerwone, różowe, kobaltowe, turkusowe czy fioletowe.

swetry z odkrytymi ramionami czy klasyczne
Swetry z odkrytymi ramionami czy klasyczne? Sklep ebutik.pl

Утилівки зі светрами

Ми запланували для вас три укладання светра в головній ролі. Перший набір буде ідеальним для побачення або зустрічі з друзями або родиною. Ми вибрали чорний светр з золотою блискавкою і опущеною лінією плечей, спідницею-олівець і пальто. Хорошими аксесуарами стануть бежеві шпильки і невелика сумочка на ланцюжку, а золоті, довгі сережки також можна підібрати до комплекту. На щоденній основі варто зробити ставку на триколірний светр декоровані тасьмою і вдало підібрані під силует джинси. Комплект можна збагатити срібним годинником, сумочкою листоноші, кросівками і стьобаним жакетом. Остання укладання буде хороша для різних випадків — побачення, вечірка, зустріч з друзями. Наносимо яскраво-рожевий светр зі зниженою лінією плечей і шаруватими воланами внизу. Одяг був облямований чорними легінсами з екошкіри і рамонеску. Ми звикли виготовляти балерини з бантами, сумкою клатчем і намистом.