Светри для пісочного годинника: найкрасивіші моделі

Светри для пісочного годинника: найкрасивіші моделі

У серії на силуетах ми починаємо серію статей про светри сьогодні – стає холодніше, тому це ідеальний одяг. Перевірте, які светри для пісочного годинника вибрати, щоб підкреслити силует. Відкрийте для себе цікаві моделі і знайдіть щось для себе.

Светри для пісочного годинника — про що не можна забути?

Ідеальний силует пісочного годинника дає можливість жінкам такого силуету носити все-таки одяг. Однак ми вважаємо, що в осінньо-зимовий сезон вони із задоволенням вибирають теплі і комфортні Джемпера жіночі. У прохолодний день кожен з нас любить укутати м’яким кардиганом або надіти зручний светр. Маючи силует пісочного годинника у нас є багато варіантів на вибір, коли мова йде про крій або прикрасі, але важливо не порушувати пропорції фігури. Для того щоб поділ фігури залишалося правильним, варто надіти кардиганам ремінець на висоті талії або вибирати моделі з прикріпленими стрічковими черв’яками, виконаними з того ж матеріалу. Якщо говорити про класичних светрах, то краще визначитися з посадкою моделей (вони не повинні бути тугими), ніж вільні. Цікаво про колір? Ваш силует має відмінні пропорції, тому ви можете вибрати зі світлих і темних фасадів приглухих, але і інтенсивних кольорів. З сильних кольорів рекомендуємо червоний, рожевий, жовтий, оранжевий або кобальтовий Светри для пісочного годинника, Які додадуть кольору будь-якої укладання. Магазин ебутік.pl рясніє моделями в привабливих відтінках, у продажу також є светри łączące dwie czy trzy barwy oraz wielokolorowe.

swetry dla klepsydry
Swetry dla klepsydry – sklep ebutik.pl

Джемпера жіночі

Що Светри для пісочного годинника буде кращим? Звернемо увагу на тип декольте — добре зупинити свій вибір на моделях в v-подібним вирізом, човнами або напівколами. Можна вибрати водолазки або светри з широким коміром, якщо вам подобаються такі фасади. Звичайно це не зашкодить вашій фігурі, але вони також не дуже підходять моделі, запропоновані стилістами. Що ви рекомендуєте подивитися тему? Підписований Джемпера жіночі з V-подібним вирізом. Зараз дуже модними є моделі в спортивному стилі з бретелями і вальтами — це відмінний вибір для вас. Можна впевнено робити ставки на класичні светри з косами. Дуже добре виглядають моделі, прикрашені кольоровими стрічковими черв’яками, ажурними вирізами або бахромою. Хорошим вибором є також Джемпера жіночі у відповідності з останніми тенденціями — прикрашені перлами або металевими колами. Також цікаві моделі з принтами, написами або кольоровою вишивкою. Якщо вам подобаються оригінальні моделі, визначитеся з светри з хутровими вставками або привабливими вирізами.

Кардигани

Ключем для пісочного годинника є довжина кардиганів — найкраще зупинити свій вибір на моделях, що йдуть трохи позаду стегна або до середини стегна. Весь добре підкреслюють смужкою. Якщо ви не відстаєте від таких аксесуарів, як бретелі, уникайте дуже вільних моделей светрів. Магазин ебутік.pl має в своїй пропозиції, серед іншого, меланж кардигани з краваткою на талії — вони відмінно підійдуть жінкам з фігурою пісочного годинника. Маючи ідеальний силует, можна сміливо визначитися з асиметричними моделями, різноманітними візерунками або інтенсивними відтінками.

Відвідайте магазин ebutik.pl вже сьогодні і знайдіть ідеальний светр для себе!