Светри для осені в модних кольорах

Осінь має свої плюси і мінуси, але величезною перевагою похмурої і холодних днів є можливість носити товсті і теплі светри, які огортають нас своїм теплом. Светри для осені в модних кольорах і кроях, безумовно, є обов’язковим мати в гардеробі кожної жінки. Вони підходять практично для будь-яких укладок, вони ідеально підходять на кожен день, але і для важливих виходів з дому, які вимагають елегантної укладання. Вони буквально завжди — під пальто або набух, рамонеска або велика утеплена джинсова куртка. Ми вже знаємо найгарячіші тенденції, які будуть панувати цієї осені. Якщо ви теж хочете з ними познайомитися, то запрошую вас почитати. Сьогодні ми зраджуємо, які светри на осінь відповідають найгарячішим трендам. Під лупу візьмемо наймодніші кольори майбутнього сезону осені 2019!

Білий, кремовий і écru колір – елегантні осінні светри

На першій пожежі наші модні стилісти пропонують светри на осінь в модних кольорах світлий колір, який білий, écru і кремовий. Такі моделі внесуть світло в укладку і неодмінно піднесуть себе елегантно. При виборі светра в однорідному, рівному кольорі можна сміливо зітнути його в елегантній укладанні, наприклад, для важливої, ділової зустрічі. Наприклад, білий светр з круглим вирізом, поясом і рукавами створить ідеальний набір з шкіряною, спідницею-олівець із завищеною талією і шпильками. Вся справа варто підвернути елегантний шарф, зав’язаний на шиї. Також цікавою моделлю є джемпери в світлих тонах з V вирізом і декоративною краваткою під горловину для елегантної стрічки.

swetry na jesień
Светри для осені — магазин Ebutik.pl

Пастельні відтінки для осені — чи будуть вони модними?

Напевно, всі жінки люблять пастельні відтінки і кажуть, що їх час влітку. На щастя, светри на осінь в пастельних тонах вийде в цьому році і варто звернути на них увагу. Такі моделі додадуть дівочому шарму укладання і зроблять її виділитися в натовпі сіро-штормових вбрань. А які кольори конкретно бувають на вершині? Перш за все — лаванда. Кофти лавандового кольору зроблять абсолютний фурор цієї осені. Те ж саме стосується пастельних рожевих і блакитних, які на сьогоднішній день найохоче вибирають жінки. Особисто я рекомендую волохаті светри в пастельних тонах, які виглядають просто мило. Якщо ви хочете мати такі в своєму гардеробі, ви знайдете їх в Ебутік.pl!

Бежевий і коричневий — улюблені відтінки осені

Що б осінь була без наших улюблених коричневих і бежевих? Якщо є щось, ви не повинні пропустити цю осінь в своєму гардеробі, це стильний кардиган в коричневому кольорі. Светр осінь в бежевому або коричневому кольорі підійде як для повсякденного, так і для елегантного укладання. Просто обсунути його простими чорними трубами, ботильйони на високій подушечці і довгим пальто, і все це буде добре презентувати. Дуже модними вважаються светри для осені в смужки і з водолазкою. Саме ці гарнітури панують в коричневому і бежевому кольорі. Якщо ви хочете створити елегантний наряд, встановіть їх з картатими сигаретами, пальто і головний бере, і завершіть все стильним, носок ботильйони і шкіряною сумкою на плечі. Такий вигляд, як ніщо з паризьких модних подіумів неодмінно справить враження в школі або на роботі над друзями. стильний светри на осінь в стрічці або без ви знайдете в наймодніших відтінках коричневого і бежевого в пропозиції магазину Ebutik.pl!

Виразні светри на осінь — ці кольори перевернуть погляд

Осінь одноманітна, тому саме час внести щось, що відразу ж підверне будь-яку укладку. Звичайно, найкраще це робити кольорами, виразними кольорами, привносячи енергію і життя в наряд. Цієї осені обов’язково варто розглянути светри в колір темно-вишневого. Цей колір є одним з наймодніших в наступаючому сезоні і неодмінно буде мати гарний вигляд в осінніх укладаннях. Як ви