Светри для жуків відповідно до силуетного типу

Светри для жуків відповідно до силуетного типу

У холодну погоду ми часто вибираємо для укладання жіночі светри. Однак варто пам’ятати, що вони завжди підбираються під наш силует. У нашому циклі ми підкажемо вам про те, які моделі варто вирішувати. Сьогодні ми обговорюємо красиві светри для коси.

Яких моделей уникати?

У щипців хороший силует — пам’ятаючи кілька правил можна скласти ідеальну укладку. Стрункий силует, середній або великий бюст і довгі ноги – це переваги цієї фігури, її мінус, навпаки, широкі, непропорційні плечі. Щоб не розширювати верх фігури ще більше, слід уникати водолазок і високоточних моделей светрів. Також остерігайтеся моделей зі зниженою лінією плеча або вирізами розрізаних плечей. Постарайтеся домогтися зворотного ефекту, тобто стрункішою їх вниз. Виберіть Джемпера жіночі з V-подібним вирізом, який підкреслить струнку шию. Відмовтеся від светрів, які декоровані в області плечей і декольте, зробіть ставку на моделі з декоративним подолом. Ви можете зробити ставку на більш пухкі скорочення, але не вирішуйте на сильний оверсайз, тому що він візуально розширить верхню частину силуету.

Джемпера для коси

Що кофти для коси вибрати? Перш за все, з V-подібним вирізом. Варто зробити ставку на однорідні моделі або фасади, прикрашені класичними косами. Відмінним вибором є Джемпера жіночі в спортивному стилі — з ремінцями і стрічками або моделями, прикрашеними принтами і написами. Хочете зробити ставку на сміливі прикраси? Можна вибрати моделі з оборкою, металевими колами або вставкою з іншого матеріалу внизу. Також хорошими прикрасами стануть мерехтливий бісер або кольорова вишивка. Крім уніфікованих моделей, варто вибрати Джемпера жіночі в візерунках — квіткові мотиви, геометричні візерунки, розписні прикраси або абстрактні прикраси. Що стосується кольорів, то добре вибирати темні відтінки, які візуально стрункіше верх силуету. Вони також відмінно виглядатимуть светри dwu, trój czy wielokolorowe. Nie ma jednak problemu, jeśli lubisz jasne barwy – Twoja sylwetka jest szczupła, a dekolt w serek zrównoważy szerokie ramiona.

swetry dla różka
Swetry dla rożka – sklep ebutik.pl

Довгі светри і кардигани

Хорошим вибором для жінок з фігурою з бісеру є довгі светри, Які деякі підбирають як туніки або відверті сукні. Такі кофти для коси можна носити, наприклад, з легінсами — укладання підкреслить стрункі ноги, і в той же час забезпечить тепловий комфорт в холодну погоду. Варто також зробити ставку на кардигани. Він відмінно підходить як для застібнутих, так і для відкритих моделей або з краваткою на талії. Ви можете визначитися з кардигани різної довжини — до лінії стегна, середини стегна або коліна — головне, щоб правильні штани підкреслювалися акуратними ногами.

Де купити модні кофти?

Цікаво, де можна купити хороший кофти для коси? Рекомендуємо ebutik.pl магазин. Ви знайдете там не тільки описані нами вище моделі, але і багато інших цікавих фасадів . Жіночі джемпери і кардигани доступні в багатьох фасадах, розмірах і відтінках — неодмінно кожен з вас знайде ідеальну модель у відповідності з вашим силуетом і модними смаками.