Светри в елегантній укладанні: 5 комплектів

Светри в елегантній укладанні: 5 комплектів

Все частіше светштани носять не тільки для занять спортом або по дому, але і для повсякденних наборів. Вони поєднуються з елегантними елементами гардероба, який виглядає сміливо, але ідеально вписується в актуальні тренди. Перевірте, з чим носити светри в елегантній укладанні.

Для вечірки

У светштанах можна виглядати дійсно жіночно і чуттєво — найкращим прикладом є укладання. Вибираючи наряд для вечірки надягаємо темно-синій Спортивні костюми з краваткою на талії і приварює в кінці ніг. Светштани ми зістили світло-рожевою блузкою в квіткових мотивах і босоніжках на шпильці того ж кольору. Відмінними аксесуарами стануть золоті сережки і клатч сумки. Для вечірніх виїздів рекомендуємо вибрати шкіряну куртку темно-синього кольору. Тонкі укладання підкреслені добавками в металеві відтінки відмінно підійдуть для вечірки.

На побачення

Кофти на побачення? Якщо вибрати модель з приталеним кроєм, що підкреслює силует, то чому б і ні. Ми визначилися з сірим облягаючим Спортивні костюми ze ściągaczami przy zakończeniu nogawek i w pasie. Połączyłyśmy je z biało-czarną koszulą w paski. Jeśli chodzi o dodatki warto postawić na naszyjnik z pojedynczą zawieszką i zegarek. Świetnymi butami będą kremowe koturny ozdobione ćwiekami, które nie tylko wyszczuplą optycznie sylwetkę, ale także dodadzą charakteru stylizacji. Do zestawu warto dobrać niewielką torebkę na łańcuszku w kolorze kremowym. Jest zimno? Dobierz do stylizacji jasny trencz.

Spodnie dresowe w eleganckiej stylizacji
Spodnie dresowe w eleganckiej stylizacji – sklep ebutik.pl

Светштани в елегантній укладанні для роботи

Якщо у вас є робота, де не застосовується дрес-код, а співробітники одягаються вільно, можете сміливо робити ставки на Светри в елегантній укладанні. Ставимо на широкий Спортивні костюми з лампами і білою сорочкою з кишенями і V-подібним вирізом. Хорошим взуттям стануть бордові лаковані напівтуфлі, які підкреслять колір світильників. Для укладання варто вибрати містку сумочку, в якій розташовані документи А4 і срібний годинник. Комплект елегантний і відповідає наймоднішим трендам. У більш холодну погоду укладання będzie wyglądać świetnie z kurtką skórzaną.

Spodnie dresowe w eleganckiej stylizacji
Spodnie dresowe w eleganckiej stylizacji – sklep ebutik.pl

Для возз’єднання сім’ї

Кофти є хорошим одягом для сімейної зустрічі. Ми зробили вибір на елегантній моделі темно-зеленого кольору, виконаній з м’якого на дотик велюру. брюки ми поєднали з білою мереживною блузкою і лакованими ботильйони. Набір можна підкреслити золотим браслетом. Якщо це круто, можна зробити ставку на формений куртку бомбардувальник чорного кольору. Розпущене вбрання з натяком на елегантність відмінно підійде для сімейного відвідування або вечері.

Для зустрічі з друзями

Збираючись на зустріч з друзями, ви, безумовно, можете дозволити собі більше — більшість ваших однолітків стежать за тенденціями зрештою. Ми запланували для вас сміливу укладку з сірими спортними костюмами з лампасами, повсякденним кроєм. Ми зробили чуттєвий червоний топ, прикрашений мереживом і чорним Куртка. Вся справа відмінно підкреслить масивні ботильйони на жердині і намисто знаменитості. Для комплекту добре вибрати сіру сумку рюкзак і чорну дрібничку.