Сатинові спідниці-міді в щоденних стилізаціях – з чим їх поєднувати

Сатинові спідниці-міді в щоденних стилізаціях – з чим їх поєднувати

Ви прихильниця жіночного стилю? Вам набридли брюки та джинси? Не відмовляйте собі у задоволенні та носіть улюблені речі навіть восени! Сатинові спідниці-міді – абсолютний хіт сезону. З ними Ви здатні створити безліч неперевершених образів! Ви ще до сих пір не придбали цю фантастичну річ? Настав час виправити це непорозуміння! Наша команда із задоволенням допоможе Вам зробити шопінг легким та якісним!

Трендові сатинові спідниці-міді: історія сатину

Свою назву цей матеріал отримав на честь китайського міста. Спочатку сатиром називали шовкову тканину. Виготовляли її методом скручування ниток. І вже у XVII столітті в Італії винайшли машинку, яка значно скоротила час виготовлення тканини. На початку ХХ століття сатин виготовляли з бавовни. Це дозволило зробити цей матеріал більш доступним для простого населення. І вже сьогодні ми здатні насолоджуватись цим матеріалом на повну. Як же отримують такий неймовірний блиск? Сучасне виробництво матеріалу передбачає використання спеціальних технологій. Під час яких волокна бавовни піддаються розчину лугу та опускаються в кислоту. Так отримують блискучу матерію. Зараз особливою популярністю користуються легкі спідниці з сатину. Така річ здатна додати шарму до будь-якого Вашого образу! Вона підходить не лише для створення святкових луків, а і для елегантних варіантів на кожен день. До того ж, довжина міді личить абсолютно кожній жінці. Ви матимете просто неперевершений вигляд! А яка жінка не мріє про це? Сатинові спідниці-міді в осінніх образах – Ваша справжня есенція!

Сатинова спідниця-міді бежевого кольору в поєднанні з білим гольфом
Сатинова спідниця-міді – стильні моделі на eButik.com.ua!

Як носити сатинові спідниці-міді?

Стильні сатинові спідниці-міді легко поєднуються з будь-яким вбранням. І зараз Ви переконаєтесь на цьому на власному досвіді. Не знаєте що одягнути? Одягайте базову білу майку. Це безпрограшний варіант для будь-якого випадку. Така річ вважається базовою. Тому вона повинна бути в гардеробі кожної красуні. Для прохолодної осені найкращим компаньйоном до спідниці стане легкий светр чи водолазка. Надзвичайно красиво, коли вишукана сатинова спідниця-міді поєднується за кольором з кофтою.Так, потрібно витратити трохи часу, щоб знайти підходящий відтінок. Проте воно того варто! Якщо у Вас немає бажання витрачати час на пошуки, то створюйте образ на основі чорної або білої спідниці. З цими кольорами вдало поєднуються будь-які інші. У цьому році тренд на анімалістичний принт набирає шаленої популярності. Наприклад, леопардова спідниця та чорний топ створять надзвичайно стильний образ! Не бійтесь анімалістичних принтів. Пробуйте експериментувати. Модні експерименти – це завжди весело та цікаво! Щодо взуття? У Вас повна свобода вибору: каблук або плаский хід – вирішувати лише Вам!

Елегантні сатинові спідниці-міді: кольорові нюанси 

Найчастіше трендові сатинові спідниці-міді використовують в якості колірного акценту в образі. І не важливо, якого кольору спідницю Ви збираєтесь одягнути. До неї найкраще буде обирати щось спокійного або пастельного кольору. Головний акцент повинен залишатись на спідниці. Доволі цікаво виглядають монохромні образи. Найголовніше в такій стилізації – це підібрати правильні відтінки. Звісно, це не просте завдання. Проте, якщо з ним впоратись, у Вас вийде неймовірно красивий образ. Результат точно виправдає всі Ваші зусилля. Легкий та безпрограшний варіант – одягнути контрастний верх. Контрастний верх додасть образу яскравості та незвичності. Також під час складання образу важливо враховувати колір взуття та аксесуарів. Адже кожна деталь образу важлива. І кожен елемент здатний стати яскравим акцентом та привернути на себе всю увагу! Навіть найменший неправильний елемент здатний зіпсувати повністю весь образ. Ще одне важливе правило: ніколи не поєднуйте більше 3-4 кольорів. Чим менше кольорів Ви використаєте, тим цікавіший образ Ви отримаєте. Пам‘ятайте про це! 

Кому личать зручні сатинові спідниці-міді?

  • тип фігури «прямокутник»

Красуням з цим типом фігури потрібно чітко виділити лінію талії та візуально збільшити стегна. На Вас вдало виглядатимуть моделі плісе або з басками. Щоб підкреслити талію, носіть ремені. 

  • тип фігури «яблуко»

Вам потрібно візуально витягнути свій силует та відвернути увагу від лінії талії. Ваша зброя – стрункі ноги. Спідниця А-силуету або модель з запахом – Ваш ідеальний варіант. На Вас добре виглядатимуть сатинові спідниці-міді із завищеною талією

  • тип фігури «груша»

Підкресліть талію та витягніть силует за допомогою спідниці годе або довжини максі. Вам краще уникати спідниці з принтами. Надавайте перевагу темним відтінкам та моделям без прикрас та рюш. 

  • тип фігури «пісочний годинник»

Ваша зброя – талія та красиві форми. Міні-спідниця з яскравим принтом або декораціями – Ваш ідеальний варіант. Також на Вас добре виглядатимуть моделі з запахом або спідниця-олівець. 

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

Тут головне завдання – збільшити стегна та підкреслити стрункість ніг. Спідниці з оборками або довжиною міді – Ваш ідеальний варіант. 

Настав час для шопінгу!

Ви витрачаєте купу речей на неякісний одяг у торгових центрах? Вам набридли довгі черги? У нас є для Вас чудова новина! Шопінг ще ніколи не був таким комфортним. Адже настала нова ера – ера онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Дешеві сатинові спідниці-міді приємно Вас вразять своєю якістю та доступною ціною! Дозвольте собі більше вже сьогодні!  Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових спідниць. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Подивіться: Принт в клітинку – чи вартий уваги цієї осені!

Перегляньте: Стьобані куртки з капюшоном – хіт цієї осені!