Рукавички – ідеальні для зими!

Рукавички – ідеальні для зими!

З впевненістю можна сказати те, що жіночі рукавички – це стильний аксесуар без якого дійсно важко обійтися у холодні дні. А все тому, що вони не тільки відмінно доповнюють кожен образ, але й зігрівають наші ніжні та тендітні ручки. В результаті чого , шкіра рук довше залишається молодою та красивою. Проте, не можна не зауважати те, що багато жінок все ж таки нехтують цим аксесуаром. Робити так точно не варто! Хочеш знайти свої ідеальні рукавички? Читай далі!

Рукавички – коли з’явилися?

Рукавички беруть початок своєї історії ще з давнини. Цікаво те, що тоді спочатку це були довгі рукавички, які мали тільки практичний характер. Вони як ніщо найкраще зігрівали руки та виручали, коли було потрібно перенести або поставити гарячі горщики. Вони проіснували до початку XX століття. З іншої сторони, жіночі рукавички як прикраса і захист рук були відомі теж ще достатньо давно. З моменту їх використання історія налічує багато цікавих випадків і традицій, що надає даному аксесуару певного символізму. Таким чином, спочатку рукавички були не предметом розкоші, а скоріше засобом необхідності. Вони виготовлялися з безлічі недорогих матеріалів та використовувалися пастухами, селянами і солдатами різних часів. 

А ось з появою соціальних класів, даний аксесуар став символом статусу володаря. Не можна також не сказати про те, що свідоцтва використання рукавичок в давнину знаходять повсюду. Так, ще в Стародавньому Єгипті вони користувалися особливою популярністю і служили як для захисту рук, так і для підтвердження соціального статусу їх власника. Для пракладу, фараони носили рукавиці як символ свого високого становища. А ось жінка одягала їх для збереження краси своїх рук. Вони натирали руки медом та ароматичними маслами, а зверху одягали тонкі шовкові рукавички. 

Які жіночі рукавички обрати?

  • Високі жіночі рукавички – дуже стильний і ефектний аксесуар, який особливо добре поєднується з куртками та пальто, які мають рукав 3/4. Проте, їх також можна сміливо носити і під довгий рукав. Чудовою ідеєю стане також образ з сукнею. У цьому випадку Ти точно можеш бути впевненою в тому, що образ буде не тільки гармонійним та жіночним, а також неймовірно теплим! 
  • Жіночі рукавички з хутром – одна з найбільш трендових речей сезону. До того ж, хутро -це те, що в моді сьогодні протягом усього року. Тому його точно не могло не бути і не рукавичках. До того ж це дуже тепло і практично в холодні дні. Такі вироби можуть бути як частково оброблені хутром, так і бути повністю хутряними. Останні відмінно поєднуються з дублянками. 
  • Жіночі рукавички без пальців – незважаючи на те, що це не найтепліший варіант, він все ж таки практичний. Особливо він актуальний для водіїв, любителів класти руки в кишені або ж просто для тих, хто любить щоб пальці були вільними. Крім цього, це дуже стильний варіант, який допоможе доповнити образ у  будь-якому стилі. 
  • Шкіряні жіночі рукавички – по справжньому елегантний виріб, який додасть родзинки кожному образу. Плюс даного виріб також в його практичності, універсальності і комфорті. До того ж, такі рукавички складно забруднити і їх не потрібно прати. 
  • Жіночі рукавички з ремінцем або замком – варіант, який виглядає дуже стильно, жіночно та оригінально. Вони допоможуть доповнити образ як з куртками, так і пальто. 
Темно-сині жіночі рукавички з декоративним ремінцем
Стильні елегантні рукавички – це must have у Твоєму зимовому гардеробі! Ця та інші моделі доступні в ebutik.com.ua.

Жіночі шкіряні рукавички – які бувають та з чим носити

Коли температура на вулиці стає все нижча та нижча, незамінним  елементом нашого гардеробу стають шкіряні жіночі рукавички. Вони відмінно нас зігрівають, а також дарують неймовірний комфорт нашим рукам. Чому шкіряні вироби вважаються одним з найкращих виробів? Все тому, що вони ідеально зберігають тепло та стійкі до температурних змін. Тому Ти можеш точно бути впевненою у тому, що такий аксесуар Тобі прослужить не один рік! Крім цього, не можна не сказати про те, що такі рукавички виглядають стильно, сучасно та розкішно. До того ж вони є класикою, яка ніколи не вийде з моди. Їх можна носити з будь-чим – з хутром, спортивною курткою чи яскравим пальто. На зиму також варто звернути увагу на утелені моделі. Варто також зазначити те, шо це не тільки чорні жіночі рукавички, це також широкий вибір самих різних кольорових рішень. Тому кожна жінка точно може підібрати свій ідеальний варіант. Як ми вже згадували, в зимових рукавичках одним з головних критеріїв є утеплення. Це можу буде різна підкладка – трикотажна, в’язана, хутряна чи байкова. Крім цього, такі аксесуари це не тільки про практичність, але й про стиль та красу. Тому вони часто мають декор у вигляді ремінців, гудзиків, вишивки та декоративних стрічок. 

Високі жіночі рукавички – ефектне доповнення образу!

Не можна не зауважити те, що жіночі рукавички колись вважались дуже важливим предметом туалету. Адже це був не лише аксесуар, а певний символ, який дозволяє визначати статус власника. Звичайно, що сьогодні ми не надаємо цьому такого значення. Проте, елегантні жіночі рукавички можуть багато розказати про стиль так смак власниці. Особливо ефектно, однозначно, виглядають високі моделі висотою до ліктя, або ж навіть вище. Варто зазначити також те, що рукавички можуть бути як закритими, так і з відкритими пальцями. Останні дозволять продемонструвати гарний манікюр! Але з чим ж їх найкраще поєднувати? Найкращим рішенням стануть пальта будь-якого фасону, найкраще, щоб рукави були три чверті. Якщо говорити про колір, то можна віддати перевагу безпрограшному чорному чи коричневому, або ж підібрати рукавички за кольором до пальто. А ось утеплені варіанти будуть гармонійно виглядати з хутром чи хутряною жилеткою. Але пам’ятай про те, що провальним стане поєднання з джинсовим одягом, з куртками у стилі мілітарі та спортивними костюмами. 

Теплі рукавиці – ідеальні для зими!

Теплі рукавиці – це те, що у всіх нас асоціюється з затишком, сніговими зимами та святами. І дійсно, на морозні дні кращого варіанту не знайти. А все тому, що рукавиці ефективніше зберігають тепло рук, ніж рукавички. Усе це за рахунок більшої площі поверхні, тому тепловіддача вища. До того ж, вони вже давно перестали бути виключно дитячим елементом гардеробу. Сьогодні їх носять багато модниць, до того ж вибір моделей дозволяє обрати варіант на будь-який смак. Модні рукавиці ідеально поєднуються з пальто, хутряними шубами і дублянками. Не знаєш де придбати якісні, модні та теплі жіночі рукавички? В нашому маназині https://ebutik.com.ua на Тебе чекають найкращі моделі сезону, які допоможуть виглядати стильно та не замерзнути цієї зими! 

 

Читай також: ЖІНОЧІ ШКАРПЕТКИ – ІДЕАЛЬНИЙ АКСЕСУАР ДЛЯ ЗИМОВИХ ОБРАЗІВ!

Тебе також може зацікавити: КАРДИГАН В СТИЛЕ БОХО — ЧЕМ ОН ОТЛИЧАЕТСЯ И С ЧЕМ ЕГО СОЧЕТАТЬ?