Розмір оверсайз – кому підходить та з чим поєднувати?

Розмір оверсайз – кому підходить та з чим поєднувати?

Розмір оверсайз – доволі нестандартне рішення в одязі. Проте він прийшовся до смаку багатьом жінкам. У цьому сезоні він користується неабиякою популярністю. А все чому? Причина тому беззаперечний комфорт, який він дарує. Гасло цього стилю – «зручність, зручність та ще раз зручність»! В вашому гардеробі ще до сих пір не з‘явились стильні речі розміру оверсайз? Тоді настав час виправити це непорозуміння! І наша команда із задоволенням допоможе Вам у цьому! 

Як носити розмір оверсайз?

В цьому стилі важливо знати міру. У цілому образі може бути лише один предмет гардеробу в розмірі оверсайз. Це правило стосується і аксесуарів. Ми обожнюємо оверсайз за зручність. Ніщо не сковує та не обмежує наших рухів. Існує просте правило протилежності. Ви обираєте джинси, кюлоти, штани або брюки в стилі оверсайз? Тоді верх Вашого образу повинен бути маленьким. Наприклад, водолазка або топ. І навпаки. Верх об‘ємний? Тоді для низу ми маємо вибір серед джинсів, легінсів, скінні. Взуття також потребує Вашої уваги. Ми рекомендуємо Вам носити щось об‘ємне. Кросівки, взуття на платформі чи танкетці – ідеальний вибір. Також цікаво виглядає оверсайз у поєднанні з квадратним каблуком. Взуття повинно мати злегка грубий фасон. Все повинно бути в міру. Стосовно сумок, то такі аксесуари також потребують Вашої уваги. Щоб носити розмір оверсайз щодня, візьміть зручну сумку-шопер. В неї точно поміститься все необхідне! А для стильного образу на вихід Ви можете використати і елегантний клатч! 

Коротка сукня в розмірі oversize з рукавом 3/4 кольору хакі
Розмір oversize – трендові фасони на eButik.com.ua!

Найактуальніший одяг розмір оверсайз 

  • брюки та джинси оверсайз

Легендарні джинси-бойфренди опинились в гардеробі практично кожної жінки. Рвані або помірно потерті – ці джинси часто бовтаються на стегнах. Але вони створюють приголомшливий вау ефект. В такому одязі Вас важко буде не помітити. З брюками оверсайз справа дещо складніша. Такий фасон можуть собі дозволити лише стрункі та дуже високі жінки.

  • светри оверсайз

Ви не знайшли в магазині светр в розмірі оверсайз? Тоді Вам краще заглянути у чоловічий відділ. Там точно є необхідне! Серед жіночих варіантів ми пропонуємо Вам розглянути моделі з широкими рукавами. А ось для сміливих натур підійдуть довгі в‘язані пуловери. Вони з легкістю можуть замінити сукню!

  • сукні оверсайз

Розмір оверсайз в стилізаціях не так часто зустрінеш у сукнях. Проте класичні маленькі чорні сукні потихеньку відходять на задній план. Чому? Все дуже просто! Широкі моделі суконь з легкістю приховують всі недоліки Вашої фігури. Звісно, сукні такого типу найчастіше обирають юні дівчата. Проте жінки іноді також хочуть здаватись молодшими!

Яскравий розмір оверсайз: кольорові рішення

Колірна гамма цього стилю насправді дуже і дуже різноманітна. І зараз ми говоритимемо не лише про кольори. Тема зайде і за модні принти! Важливо зрозуміти одну просту річ: колір вбрання тісно пов‘язаний зі стилем та віком жінки. Наприклад, для пошиття верхнього одягу дизайнери найчастіше використовують однотонні рішення. Для жінок старшого віку передбачена стримана та спокійна гамма пастельних кольорів. А ось для палкої молоді – цікаві та яскраві рішення. 

У цьому сезоні ми будемо насолоджуватись яскравими кольорами на повну! Помаранчевий, жовтий, салатовий, блакитний та рожевий – серед цього різноманіття Ви точно знайдете свій ідеальний варіант! Серед спокійних кольорів популярними залишаються хакі, насичений синій, червоний та сірий! Для любителів світлого ми рекомендуємо звернути увагу на білий, бежевий та рожевий. Ці відтінки якнайкраще підкреслять Вашу ніжність та жіночність. Серед принтів у цьому році анімалістичні та флористичні мотиви на піку популярності. Геометрія та абстракція також популярні у цьому сезоні. Зручний розмір оверсайз завжди цікаво стилізувати. 

Як вибрати одяг розміру оверсайз?

Здається, ніби трендовий розмір оверсайз просто створений для жінок з пишними формами. Оверсайз здатний приховати недоліки Вашої фігури. Це не завжди так! 

Жінкам з апетитними формами варто бути обережними з вбранням такого стилю! Так, Ви зможете приховати свій животик чи повні руки. Проте Ви не виглядатимете тендітно. У Вас є ризик виглядати ще на розмір більшою, ніж Ви є. Ми рекомендуємо Вам зупинити вибір на кардигані або однотонному пальті нижче коліна. Кому личить розмір оверсайз? Найкраще таке вбрання виглядає на струнких та високих дівчатах! Проте і в цьому випадку варто знати кілька нюансів. Вам краще уникати надто яскравих кольорів. Адже з ними у Вас точно не вдасться створити елегантний образ. Якщо у Вас дуже надмірна вага, то Вам все ж таки краще утриматись від одягу в такому стилі. Адже Ви виглядатимете ще більш габаритно. А ось жінкам з незначними недоліками у фігурі одягнути оверсайз – ідеальне рішення. В такому одязі кожна красуня почуватиме себе впевнено та стильно. А хто не хоче виглядати неперевершено? Це мрія усіх жінок! 

Настав час для вдалих покупок!

Ви втомились від безрезультативних пошуків якісного одягу у торгових центрах? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе Вам допомогти! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна жінка варта лише найкращого. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. Будьте непервеершені разом із eButik.com.ua щодня! З нами економити час та гроші надзвичайно легко! Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Вашому образу не вистачає стильних жіночих шортів? Тоді мерщій переглядайте наш широкий асортимент та обирайте свою ідеальну пару! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте більше: Жіночі косухи – тренд прийдешнього сезону

Дивіться також: Спортивний стиль – відчуття легкості та свободи гарантовано!