Розкльошені або спідниці-олівець: підігнати під силует!

Розкльошені або спідниці-олівець: підігнати під силует!

Купуючи спідницю, ви завжди задаєтеся питанням, чи варто робити ставки на розкльошені або спідниці-олівець? Сьогодні ми розбавимо всі ваші сумніви і натякнемо на те, які моделі варто надягати з тим чи іншим типом силуету.

Поділля кльош

Враховуйте довжину перед покупкою розкльошені моделі – ви можете вибрати з міні, міді і максі. Хто вони гарні для спідниці кльош? З одного боку, для жінок, які хочуть приховати масивні стегна, широкі стегна або круглий боб — тоді вибирайте моделі міді або максі, ніколи не міні. З іншого боку, це ідеальний шанс «створити» силует жіночої форми в разі фігури стовпчика або вирівнювання пропорцій в разі коси. Класичні орнаменти – це контрафалди. Прекрасно виглядають моделі з рюшами (особливо шаруватими), мерехтливими перлами або вставками з інших матеріалів. Вони прекрасно себе представляють спідниці кльош wykonane z koronki, tiulu lub materiałów półprzezroczystych. Z modeli we wzory polecamy Wam fasony w ornamentowe zdobienia, wzory zwierzęce (panterka), motywy kwiatowe, etniczne desenie, paski, kratę czy we wzór liści.

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe
Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Sklep ebutik.pl

Моделі олівців

Спідниці олівець зазвичай довжини міді, іноді ми також можемо знайти міні-фасади. Хто повинен їх носити? У таких моделях красиво виглядають жінки з стрункими ніжками — це хороший вибір для пісочного годинника, яблук або колонок (варто робити ставки на моделі з прикрасами). Таких фасадів слід уникати груші і павука, тобто силуетів з великими нерівностями між нижньою і верхньою частинами тіла. спідниці можна прикрасити світильниками в спортивному стилі, модними палітурками (внизу, на талії), прорізами або стьобаниваниями. Добре робіть ставку на спідниці олівець у шаблони. Великі квіткові, рослинні, геометричні мотиви, візерунок моро або грати. Також варто робити ставки на комплекти одягу. Спідниці олівець облямовані блузками з коротким або довгим рукавом, топами або світшотами — це вже готові з’єднання, завдяки яким у нас буде відмінна стайлінг.

Розкльошені або спідниці-олівець:

Незалежно від того, чи ви вибираєте спідниці-кльош або можна створити з ними відмінну укладку. Для роботи рекомендуємо комплект з білою сорочкою з квітковою вишивкою на комірі і світло-сірою спідницею. Добрими доповненнями стануть шпильки, чорний годинник і містка сумочка. Для побачення, зустрічі з друзями або родиною рекомендуємо розкльошені спідниця-кльош з квітковими мотивами і білу блузку з ажурними вставками. Комплект буде мати гарний вигляд з кораловими шпильками, сонцезахисними окулярами і невеликою сумочкою на ланцюжку. Для вечірки або побачення хорошим вибором стане комплект з тонованої бордової спідницею і чорною сорочкою з вирізом конверта. Вся річ буде доповнена шпильками, чорними годинами і золотими аксесуарами — сумкою клатчем і сережками.

Магазин ебутік.pl пропонує вам всі перераховані вище моделі в багатьох відтінках і привабливих цінах. Виїзд обов’язково!