Рожевий в жіночих образах – який відтінок підходить тобі?

Рожевий в жіночих образах – який відтінок підходить тобі?

Один з найголовніших трендів цього сезону – рожевий колір та його широке різноманіття. Вже кілька років поспіль цей колір не покидає нас. У минулих сезонах ми насолоджувались фуксією. А що приготував для нас цей рік? Романтизм та легкість – ось головні канони сезону. Рожевий в жіночих образах виглядає неймовірно! В ньому важко залишитись непоміченою. Навіть найменша деталь образу в рожевому кольорі здатна стати головним акцентом. Бажаєте дізнатись, як швидко та легко створювати елегантні образи з рожевим? Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети! 

Історія рожевого кольору

Думка щодо рожевого дещо змінилась. І змінилась вона доволі таки нещодавно. Раніше цей колір вважали дещо вульгарним та простим. Ніхто не хотів його бачити поруч з благородним синім та червоним. Протягом тривалого часу рожевий асоціювався з гламуром та неробством. Проте сьогодні йому надають перевагу сильні та впевнені в собі жінки. Чому? Зараз ми разом із Вами про це дізнаємось. На початку свого створення рожевий вважався дещо екзотичним. Адже у природі він зустрічається досить рідко. Рожевий втілював в собі прагнення до розколі та вишуканості. У період рококо цей колір почали активно використовувати у живописі, інтер‘єрі та у моді. А ось у Вікторіанську епоху ніжний рожевий символізував юність та невинність. Чисто дівочим цей колір став лише після Другої світової війни. Імпресіоністи та авангардисти надали йому значення романтизму та мрійливості. Він символізував мрії та любов. Цей колір пройшов непростий шлях. Пастельний рожевий в образах символізував жіночність та ніжність. Сьогодні ж ми здатні на повну насолоджуватись неймовірними образами з рожевим. 

Коротка сукня з коротким рукавом і коміром рожевого кольору
Рожева сукня в жіночих образах – трендові фасони на eButik.com.ua!

Кому підходить рожевий в образах

Елегантний рожевий в жіночих образах личить абсолютно кожній жінці! Влітку ми хочемо продемонструвати нашу неповторну красу. І з цим завданням якнайкраще впорається рожевий! Рожевий обирають впевнені в собі жінки. Такі дами ніколи не ставлять собі рамки, тому надають перевагу сміливим образам! Рожевий чудово впишеться у будь-який образ. Ви можете спробувати створити total pink лук або використовувати цей колір для модних акцентів. Навіть монотонний образ з рожевим здатний виглядати витончено та стильно. Рожевий, взагалі, асоціюється з жіночністю, привабливістю та молодістю. Він чудово підійде для блондинки та брюнетки. Не бійтесь додати його до свого гардеробу. Ми впевнені, що Ви ані на хвильку не пошкодуєте про своє рішення. Адже цей фантастичний колір приречений на успіх! Він відмінно виглядатиме у повсякденному, діловому, вечірньому та романтичному образі! І зараз Ви у цьому переконаєтесь на власному досвіді! 

Для якого випадку підійде рожевий в образах?

Зараз ми разом із Вами розглянемо кілька вдалих образів з рожевим. Ніжний рожевий в образах чудово виглядає з сукнею. А ще, якщо поєднати з горошком, Ви отримаєте мега стильне поєднання. Придбайте вишукану рожеву сукню в горошок та доповніть свій неймовірний образ чорними босоніжками та клатчем. Для прогулянки з друзями можна обрати ніжно-рожеву водолазку та шкіряний сарафан. Шкіра – один з головних трендів цього року. А доповнити образ Вам допоможуть цікаві туфлі та шкарпетки. Збираєтесь на ділову зустріч? Рожевий піджак та спідниця асиметричного крою – чудова основа для образу. Також можна доповнити образ широким ременем. Він якнайкраще підкреслить Вашу струнку талію. Для повсякденного дня краще обрати футболку та зручну спідницю у довжині міді. Білі кеди чи кросівки додадуть ніжності Вашому буденному образу. Вже зовсім скоро настане осіння пора. А це означає, що час придбати стильні рожеві пуловери. Вони ідеально виглядатимуть у поєднанні з джинсами-кльош. Зручні кросівки та шопер з легкістю доповнять Ваш ідеальний осінній лук! 

З чим поєднувати рожевий в жіночих образах

Стильний рожевий колір в жіночих образах відмінно комбінується з іншими кольорами. 

  • чорний

Яскраво-рожевий відмінно виглядає з чорним. Наприклад, образ з яскравою сукнею та курткою-косухою здатний здивувати всіх довкола! Таке поєднання завжди вважатиметься виграшним! Або замініть косуху на однобортний жакет.

  • сірий

Цікавий мікс. З холодним відтінком сірого поєднується фактично будь-який колір. Але з рожевим цей дует виглядає по-особливому елегантно! 

  • білий

Класика на всі роки! Це поєднання сміливо можна вважати безпрограшним! Білий додасть образу свіжості та підкреслить жіночність! 

  • темно-синій

Дві протилежності завжди притягуються. Трендовий рожевий в образах з синім – пряме попадання у ціль! Кращого варіанту і не придумаєш! 

Ви завжди у пошуку нестандартних рішень? Тоді ми рекомендуємо Вам спробувати цікаві поєднання з трендовим салатовим, ліловим, помаранчевим та шоколадним! Також рожевий чудово поєднується з пастельними кольорами. Такі образи випромінюють ніжність та елегантність! Не обмежуйте свою фантазію та наважтесь на модні експерименти! 

Настав час для шопінгу!

Вам набридли довгі черги у торгових центрах? Наш інтернет-магазин – це справжній рай для прекрасної половини людства! Інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Не гайте дорогоцінний час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Створювати ідеальні образи щодня? З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих комплектів! Переконані, Ви будете вражені якістю наших речей! Не відмовляйте собі у задоволені одягатись красиво! Бажаємо Вам гарного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться: Короткі топи – перегляд актуальних моделей

Дізнайтесь більше: Чоловічі толстовки без капюшона – огляд фасонів