X

Ребристі штани – обери модель для себе

Ребристі штани - стильні моделі на eButik.com.ua!

Ви противник суконь та спідниць? Штани – це основа Вашого гардеробу? Мільйони жінок надають перевагу штанам. А все тому, що штани – це уособлення комфорту та затишку. А хто ж відмовитись від комфорту? Якщо Ви обожнюєте носити штани, тоді у Вашому модному арсеналі точно повинні з‘явитись ребристі штани. Такий варіант – справжній тренд року! Тому не пасіть задніх та створюйте стильні образи з цими штанами вже сьогодні! А ми із задоволенням розповімо Вам усі секрети для вдалого вибору! 

Вишукані ребристі штани: історія виникнення вельвету 

Вперше цей матеріал з‘явилась ще близько двох тисяч років тому. Точну дату виникнення важко встановити. Вважається, що прототип вельвету носив назву бумазея. Протягом багатьох років цей матеріал успішно використовували для пошиття спортивного та робочого одягу. Чоловіки обожнювали таке вбрання за його еластичність та простоту. За цим матеріалом легко доглядати, та він вважається довговічним. Проте до 19 століття вельвет не користувався шаленою популярністю. Вбрання з вельвету вважалось уніформою нижнього робочого класу. Пізніше матеріал визнали в Англії. Члени королівської сім’ї  по-справжньому оцінили його. Саме завдяки Коко Шанель цей матеріал з’явився у колекціях дизайнерського одягу. Для пошиття своєї колекції вона використала тонкий трикотаж в рубчик. Пізніше вельвет з‘явився у колекції Prada. Сьогодні ми здатні насолоджуватись одягом з вельвету на повну! У цьому сезоні трендові ребристі штани – це справжній маст хев! Тому ми рекомендуємо Вам обов‘язково звернути увагу на цю трендову річ!

Ребристі штани – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Зручні ребристі штани: як вибрати правильний розмір      

Жіночі ребристі штани повинні добре сидіти на Вас. Ніде не повинно бути жодних складок або заломів у паховій області та позаду. Переконайтесь, що Вам комфортно ходити, присідати та нахилятися в штанах. Ідеально, коли задні кишені розташовуються на найбільш виступаючій точці сідниць. Це дає можливість красиво підкреслити округлі частини Ваших стегон. Ви бачите контур нижньої білизни? Тоді Вам варто взяти більший розмір штанів. Для перевірки правильного розміру спробуйте захопити хоча б один сантиметр тканини на стегнах. Також при купівлі важливо врахувати взуття, з яким Ви будете їх носити. Для класичної прямої моделі існує золоте правило: довжина штанів повинна сягати середини каблука. Ви надаєте перевагу взуттю на пласкому ході? Тоді Вам варто обирати штани на 1-2 сантиметри вище підлоги. Надаєте перевагу укороченим штанам? Тоді Вам краще зупинитись на довжині ⅞. Але така довжина візуально робитиме Ваш ріст меншим. Тому невисоким красуням ми рекомендуємо їх носити разом з підборами або надавати перевагу моделям із завищеною талією. 

Як носити ребристі штани?             

Цю річ легко можна назвати універсальною. Адже стильні ребристі штани легко комбінуються з будь-чим! Майки, футболки, водолазам, лонгсліви – все чого тільки побажає Ваша душа! Також є цікаві комплекти з топу або лонгсліву та штанів. Спортивні ребристі штани чудово комбінуються з кофтами та светрами. А ось до облягаючої моделі ми рекомендуємо одягнути улюблений класичний піджак! Вільні штани-банани можна вдало поєднати з верхом, в якому оголені плечі. Бажаєте створити діловий образ? Тоді одягайте штани, які чудової підкреслюють Ваш силует, та класичну сорочку. На ноги обов‘язково взуття на підборах. Туфлі-лодочки або на каблуку – Вам вирішувати. А для створення комфортного образу на кожен день одягайте улюблену футболку. Рекомендуємо вибрати щось вільного фасону. У повсякденному житті ми звикли до комфорту. Ніщо не повинно обмежувати наші рухи. Також класичним аутфітом можна назвати образ зі штанів та водолазки. Коли дві універсальні базові річчі об‘єднуються, вони створюють ідеальний образ! Ви можете поєднувати штани з топами. Така комбінація – ідеальний образ для вечірки! 

Комфортні ребристі штани: переваги, недоліки та правила догляду 

М‘яка текстура та рельєф робить елегантні ребристі штани неймовірно стильними. Серед переваг таких штанів:

  • такий матеріал відмінно тримає форму та добре драпірується;
  • смужки на матеріалі допоможуть Вам легко скорегувати Вашу фігуру. А яка жінка не бажає виглядати стрункою?!
  • такі штани будуть легко поєднуватись з одягом іншої фактури.

Проте серед такої великої кількості переваг, є кілька недоліків. І зараз ми разом із Вами з ними познайомимось:

  • через рельєфну структуру такі штани будуть швидко зношуватись;
  • такий матеріал важко піддається реставрації. Тому в разі розриву, буде практично неможливо зробити непомітний шов. 

А як доглядати за такими штанами? Догляд повинен бути особливим! Під час прання ми не рекомендуємо Вам інтенсивно терти матеріал. Адже це може зруйнувати рельєф та спричинити деформацію матеріалу. Також такі штани краще не віджимати в центрифузі на високих обертах. Ось таких кілька секретів допоможуть Вам насолоджуватись носінням штанів якомога довше! 

Настав час для шопінгу!

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? А ще Вас засмучує сумнівна якість речей? eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Наші дешеві ребристі штани приємно здивують Вас своїм актуальним кроєм та високою якістю пошиття! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. Експерименти зі стилем – це завжди весело! З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Атласна сукня – для якого випадку підійде?

Перегляньте: Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо

tetiana: