Рамоніскі: найкрасивіші моделі

Рамоніскі: найкрасивіші моделі

Рамоніські куртки – одні з найпопулярніших моделей верхнього одягу. Носити їх можна практично весь рік, крім зими. Навесні вам неодмінно знадобиться нова модель, ознайомтеся з тим, які фасади ми рекомендуємо і виберіть щось для себе.

Ставка на перевірений крій і колір

Як вони виглядають рамоніск Він, напевно, знає більшість з вас. Що їх відрізняє від класичних шкіряних курток? Рамонеск кріпляться збоку. Вони часто мають внизу планку і ставлять вузли вниз. Відмінні прикраси включають численні кишені, пагони і замки. Так як при цьому типі куртки стали популярними в 1960-х роках мода на них триває. Сьогодні практично у кожної жінки є рамонеска в своєму гардеробі, з якою вона не розлучалася більшу частину року (весна, літо, осінь). На які моделі краще робити ставки? Перед покупкою куртки варто враховувати колір зовнішнього покриття. Традиційні шкіряні куртки бувають чорними або коричневими. Тоновані кольори відмінно підходять для різноманітних елементів гардероба і безлічі відтінків. Якщо ви хочете порвати з рутиною, пропонуємо інші моделі. Чудові представляють себе рамоніск w pastelowych odcieniach – błękitne oraz jasnoróżowe. Dobrym wyborem są także szare, białe czy kremowe modele.

ramoneski stylizacje
Ramoneski stylizacje – sklep ebutik.pl

Вибираємо матеріал і обробку

При виборі рамоніск ще одним важливим аспектом є матеріал. Найбільш популярними, звичайно ж, є моделі зі шкіри і еко-шкіри. Цього року зростання інтересу також відбувається куртки виконана з м’якого дотику і шикарно виглядає замша. Наступним значущим питанням є прикраси. Класика рамоніск декоруються стразами, шпильками або шипами. Такі прикраси роблять верхнє покриття сильним елементом будь-якої укладання. На наш погляд, варто також зробити ставку на куртки поєднуючи кілька матеріалів або відтінків — такі фасади виглядають оригінально. Хорошим вибором також є стьобані моделі. У нас також є смак металевих прикрас — замків, спеціальних гудзиків або оформлених пагонів. Варто зробити ставку на моделі з декоративним хутряним коміром, що робить одяг ще тепліше.

Рамонеска укладка

Для всіх тих, хто не вірить, що рамонескі куртки універсальні і добре підходять до різноманітного одягу у нас є три цікаві укладання для різних випадків. Перший набір відмінно підійде на кожен день — шопінг, прогулянка або кава з другом. Комплект складається з самого одягу і аксесуарів, які формують основу в нашій гардеробній кімнаті. Надягаємо добре зшиті джинси, білу футболку і коричневу замшу рамонеску. В якості аксесуарів ми вибрали білі кросівки і невелику, круглу сумочку. Друга укладання відмінно підійде для вечірки або побачення. Ми вибрали сіру сукню зі злегка розкльошені кроєм і чорним рамонісом з класичним виглядом. Ми стали чорними в комплекті. шпильки, Карту зчеплення і годинник (щоб встигнути під контролем). Для роботи рекомендуємо, в свою чергу, в комплект якого входить біла сорочка, світло-рожевий рамоніск і спідниця-олівець того ж кольору. Місткий гаманець, шпильки і годинник відмінно доповнять комплект.