Рамонеск в жіночій укладанні — наші ідеї

Ми абсолютно не можемо уявити собі модний гардероб без навіть єдиної куртки рамоніска. Такий топове покриття – це класика, на яку дійсно варто зробити ставку. У нашому останньому записі ми познайомимо вас з рамонесками в жіночному стилі – ознайомтеся з нашими готовими ідеями і надихайтеся ними навесні!

Коротка історія Рамонеска

Сьогодні рамоніск є must have в більшості гардеробів модних дівчат, але чи знаєте ви історію цього надзвичайно цікавого верхнього покриття? Якщо ні, ми наблизимо її трохи ближче. Історія цієї шкіряної куртки починається в США, а саме в сонячному Лос-Анджелесі. Автором ідеї став Ірвінг Шотт. Спочатку цей піджак називався «perfecto», але назва не перейнялася і з роками створювалася назва «ramonesque». Так, так, ця назва походить від гурту The Ramones. Мода на рамонеску була заслана акторами і мутинерами, наприклад, пам’ятним Джеймсом Діном. Величезна кар’єра Рамонеска в світі моди почалася в 1980-х роках і так триває донині. Насправді, кожен сезон це покриття користується величезною популярністю. Рамонеск – це піджак, який носять як «рок» дівчата, так і справжні романтики. Він неймовірно підходить для будь-якої укладання. Сьогодні ми наведемо вам кілька прикладів.

Рамоніскі в Ebutik.pl — огляд пропозицій

Так що давайте на самому початку перевіримо, що Жіночі рамонески підготували спеціально для вас наші стилісти з інтернет-магазину Ebutik.pl, звичайно ж, класичні моделі курток чорного кольору. Якщо, крім того, такий піджак прикрашений якимись шпильками, то взагалі ми стикаємося з класичним рамоніком, що доводить до розуму стиль прихильників мотоциклів. У нашому широкому асортименті ми навіть маємо модель з капюшоном, яка є досить популярною, і, безумовно, дуже практичною! Ти елегантний, і ти уявляєш щось інше, ніж зазвичай? Отже, можливо, ви виберете стильну шкіряну куртку, прикрашену хутром. Чорний, однак, не єдиний колір, який ми вирішили. Багато пані дуже раді надягати бежеві або коричневі рамонески, цікаві також ті, що знаходяться в відтінку пудрово-рожевого кольору. Навесні модні пастелі, тому варто тягнутися за таким жакетом або рамонеск в блакитному кольорі. Або ви найбільше любите вогненно-червоний? Немає жодного випадку — ми також маємо серед наших продуктів. Як і насичений рожевий колір!

ramoneska w kobiecych stylizacjach
Рамонеска в жіночому укладки — інтернет-магазин Ebutik.pl

Стайлінг один — Наряд на рок дівчина

Ви любите важку музику, і ви завжди насолоджувалися неслухняними хлопцями найбільше? Відхилення ворушиться в вас модними тенденціями прямо з божевільних вісімдесятих? На наш погляд, тоді вам потрібна укладання для рок-дівчата! З Ramonesque ви досягнете його без праці. Тут мається на увазі, перш за все, класичну модель чорного кольору, додатково прикрашену шпильками. Вибираємо джинси і основу для цього футболка або блузку з логотипом улюбленої групи. Також не варто забувати про правильне взуття — ботильйони підійдуть найкраще, хоча в теплі дні варто надіти рівні кросівки, щоб відчути себе трохи світліше. У таких укладаннях точно не завадить трохи більш сильний макіяж, теж — навіть підкреслюється за допомогою червоної помади губ.

Другий стиль — для справжнього романтика

Рамонеск також є улюбленим аксесуаром модниць, що створюють вбрання в романтичному стилі. Ти не можеш повірити? І ось так воно і є! Давайте візьмемо «по шпалерах» наймоднішу укладку бохо. Вільне мереживне біле плаття в поєднанні з рамонеску і ботильйони буде виглядати просто фантастично. Таке поєднання легких і більш важких матеріалів в