Піджак в принт – який візерунок вибрати весною?

Піджак в принт – який візерунок вибрати весною?

Серед широкого різноманіття жіночого гардеробу можна знайти всіма улюблені піджаки в принт. Саме вони ідеально відповідають стилістиці цього сезону, адже презентують оригінальні моделі. Такі сміливі рішення неодмінно сподобаються впевненим жінкам і палким шанувальницям модних трендів. Оскільки сучасна мода презентує легкість, стиль і яскраві дизайнерські рішення. Детальніше про принти Ви дізнаєтесь в нашій статті. Адже так хочеться бути в центрі уваги!

Піджак в принт – новинка цього сезону!

Колись жіночі піджаки презентували лише однотонні та прості фасони. Універсальність і лаконічність яких приваблювала велику кількість модниць. Адже такі класичні моделі залишаються в списку вічних фасонів одягу. Тобто тих, які не втрачають своєї популярності з кожним новим сезоном. Модні дизайнери не зупиняються на досягнутому. Вони обожнюють модні експерименти, які дозволяють в найкращий спосіб проявити себе. Індивідуальність сьогодні в тренді! Тому вибирайте піджаки в принт. Вони дозволять кожній відчути себе наче з обкладинки модного глянцю. Тому, що принти завжди привертають увагу оточуючих. Адже це про оригінальність, неординарність і стиль. Принти можуть бути різними. Вони відрізняються між собою не лише величиною візерунку, їх характером, але й кольоровою палітрою. У цьому сезоні варто подбати про соковиті образи. Яскраві та неонові кольори стануть справжнім маст хев у жіночому гардеробі. 

Стильний піджак в принт вартий Вашої уваги. Адже у цьому і полягає вся особливість майбутнього образу. Принти символізують особисті уподобання, любов до експериментів, а також допоможуть приховати дрібні недоліки Вашої фігури. Все залежить від правильного вибору та поєднання з іншими елементами одягу. Актуальний піджак в принт допоможе значно урізноманітнити Вашу стилізацію. Лише кілька хвилин і Ви готові запалювати в новому амплуа. Це чудова інвестиція в Ваш гардероб, адже універсальності жіночих піджаків не має меж. Переконайтесь в цьому самі вже сьогодні, переглядаючи стильні фасони на нашому сайті!

Піджак в принт абстракція голубого кольору в поєднанні з помаранчевими штанами та голубим топом
Піджак в принт – трендові фасони знайдете лише на eButik.pl!

Моделі піджаків та модні стилізації з ними для будь-яких подій!

Кожного сезону ми насолоджуємось стильними новинками, які вражають все більшим почуттям стилю, цікавим дизайном і особливим характером. Ні для кого не секрет, що сучасна мода зняла ярлики елегантності та класики з жіночих піджаків. Сьогодні вони стильно поєднуються в повсякденному та вуличному образі. Стають частиною спортивної комбінації та ідеально поєднуються з базовими моделями гардеробу. Адже в моді простота та універсальність. Щоб привернути ще більшу увагу до свого образу та особистості, дизайнери подбали про насичену кольорову палітру та принти. Різноманіття принтів вражає. Тому кожна з Вас гарантовано знайде для себе свою модель. Якщо ж говорити про пошиття, то піджаки в принт не відстають від інших елементів одягу. Вони також налічують фасони оверсайз, які приваблюють об‘ємом. Саме такий масивний верх додасть образу розслабленого та волелюбного характеру. В поєднанні з завуженим низом створить гармонійний силует. Піджак в принт оверсайз дуже часто з‘являється в спортивній стилізації. Затишні худі та високі джогери в поєднанні з масивним жакетом кинуть справжній виклик сучасному стилю. Такі образи обирають жінки, котрі люблять комфорт, затишок і надмірну мішкуватість. 

Жіночі піджаки в принт з ґудзиками – це популярна модель літнього сезону. Тематика рослин, абстракції та тваринні мотиви часто диктують нові тренди. Стильні новинки в квіти чи об‘ємні рослини вражають своєю романтичністю. Вибирайте насичені відтінки, котрі допоможуть виділити образ серед сірої буденності. Поєднуйте такі фасони з базовими сукнями по фігурі, джинсами та однотонними топами. Грайте з кольорами, адже модні експерименти це завжди цікаво! Піджак в принт без ґудзиків відіграє роль так званої накидки, котра відрізняється щільністю тканини, пошиттям і лаконічним дизайном. Такі піджаки стануть чудовим вибором на щодень. Вони з легкістю доповнять образи з жіночими сорочками, лонгслівами та футболками. Низ може бути різним, варто лише уникати поєднання принтів. Адже можна з легкістю зіпсувати майбутній образ. Бажаємо успіху!

Піджак в принт: різноманіття візерунків

У цьому сезоні на вершині популярності рослинні мотиви. Особливо квітковий принт, який в найкращий спосіб підкреслить Вашу ніжність і жіночність. Саме такі типово жіночі моделі ідеально вписуються в стилістику теплого сезону. Різноманіття квітів і їх яскраві відтінки неодмінно привернуть увагу оточуючих. Дизайнери просто обожнюють комбінувати їх з універсальними моделями одягу, створюючи стильні образи на кожен день. Улюблена геометрія також варта Вашої уваги. Симетричні лінії, складні фігури, класична клітинка та ромби – сьогодні диктують нові тренди. Вони повинні бути в гардеробі кожної жінки. Адже класику ніхто не відміняв. Піджаки в стилі тай-дай чи омбре б‘ють всі рекорди продажу. Головна родзинка яких, цікаве поєднання кольорів. Це можуть бути як і яскраві моделі, так і комбінації з ніжної пастельної палітри. Лише Вам обирати якою бути сьогодні! 

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl допоможе кожній віднайти свій стиль. Адже саме у нас Ви знайдете найгарячіші новинки сезону. Трендові моделі та актуальна палітра кольорів вже чекають на Вас. Піджак в принт – новий хіт сезону! Саме він гарантовано зверне на себе увагу. Тому не зволікайте з покупкою. Ми прагнемо робити шопінг доступним для кожного. Щоденні знижки та тематичні акції приємно здивують навіть найвибагливіших модниць. Запрошуємо на eButik.pl вже сьогодні!

Читайте: Жіночі базові шорти – почувайся в них жіночно!

Перегляньте: Літні сукні – топ 5 фасонів