Пухнасті светри: відкрийте для себе пухнасті моделі

Пухнасті светри: відкрийте для себе пухнасті моделі

Вони м’які на дотик, виконані з теплих матеріалів і відмінно підходять для багатьох укладок — розмови про пухнастих светрах. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підготували для вас самі пухнасті моделі. Відкрийте для себе однорідні моделі і фасади в візерунках, знайдіть светр ідеально підходить для себе.

Пухнасті светри — чому вони стали бестселером?

Бестселери – це одяг, яка продається в рекордних цифрах. Причини їх популярності різні. Пухнасті светри є хітом, завдяки матеріалу, з якого вони зроблені. М’який на дотик одяг забезпечить тепло навіть в найхолодніші дні. Волохаті светри sprawdzają się w wielu stylizacjach – do pracy (gdzie nie przestrzega się surowo zasad dress code), na co dzień, a także na wyjście. Ubrania mogą być zarówno jednolite jak i ozdobione wzorami. Świetnie prezentują się modele z wzorami azteckimi, geometrycznymi i abstrakcyjnymi. Warto stawiać także na ponadczasowe motywy takie jak grochy i paski. Efektownie prezentują się także modele ombre, czyli cieniowane. Jeśli chodzi o kolory, warto wybierać stonowane kolory takie jak jasny róż, beż, biel, a także sprawdzone barwy – czerń, szary, brąz, granat.

swetry fluffy, puchate kardigany
Swetry fluffy – sklep ebutik.pl

Волохаті светри

Постріляли в джек-пот в цьому році Пухнасті светри в морському кольорі — відтінки синього зараз дуже популярні. Ну, вони також представляють себе mélange светри — коричневий або зелений. Великим вибором також стане светр з додаванням вовни і альпаки. Таке поєднання матеріалів забезпечить тепло навіть в найпрохолодніші дні. Теплий одяг неодмінно стане светром водолазки, прикрашеної вічними смужками. Що стосується інших моделей в візерунках, то на наш смак дуже припали нам білі светр в барвистих ацтекських візерунках. Хорошим вибором також стане коралово-чорна модель в популярному осінньо-зимовому пледі. Вони спочатку виглядають в свою чергу волохаті светри з абстрактним дизайном.

Пучі-кардигани

Крім класичних светрів, варто також зробити ставку на кардигани кардигани. На наш погляд, темно-синя асиметрична модель з широким коміром відмінно підходить. Одяг буде підходити для повсякденного укладання, а й як альтернатива заливки для елегантних наборів. Варто також зробити ставку на чорний светр з витяжкою, яка ще краще захистить нас від холоду. Восени відмінним одягом стане бордовий светр довгий крій з великими кишенями. З уніфікованих моделей ми також рекомендуємо сіру модель з вирізом пальто з відкладеними уловами. Також відмінно підходять оригінальні Пухнасті светри з затіненням — темний внизу і яскравий вгорі. Хорошим вибором незалежно від трендів є одяг в геометричних візерунках — смужки, ялинка або плед. У цьому сезоні варто вибрати Пухнасті светри в горох. Нам сподобалася модель з таким декором і бахромою внизу одягу. Наша увага також привернула пух кардиганів в ацтекських візерунках, норвезьких мотивів і абстрактних комбінаціях.

Ви не впевнені, якщо Пухнасті светри або пух кардиганів це одяг для вас? Ви можете зробити ставку на класичний светри декорована м’якою шубою на дотик в кінці рукавів.