Прямі джинси – до якого типу фігури пасують і як їх носити?

Прямі джинси – до якого типу фігури пасують і як їх носити?

Джинсовий одяг – нова класика весняного гардеробу. Денім вже кілька років поспіль не втрачає своєї популярності, а навпаки набирає шалених обертів. Цієї весни варто звернути увагу на прямі джинси. Саме вони презентують простоту та легкість у стилізації. Їх часто можна зустріти в будь-яких комбінаціях і просто неможливо помилитись з вибором своєї правильної моделі. Хочете спробувати їх у щоденному образі, тоді наша стаття стане Вам у нагоді. Розпочинаймо!

Прямі джинси – справжній маст хев у Вашому гардеробі!

Жіночі джинси – це справжня знахідка для щоденних поєднань. Саме вони пройшли довгий шлях до визнання і перетворились з робітничого вбрання в справжній хіт кожного сезону. Більшість з нас просто не можуть уявити без них свій гардероб. Адже, коли в голові вирують питання, що сьогодні одягнути, джинси завжди приходять на допомогу. Це стильна база, яка підкорює стилем і універсальністю. Прямі джинси часто асоціюються з класикою та лаконічністю. Так, прямий крій доволі стримано виглядає у повсякденних рішеннях. А у стилізації з жакетами оверсайз або ж базовими моделями одягу вони не втрачають своєї особливості. 

Жіночі прямі джинси сповнені характеру та стилю. Вони ідеально сидять на тілі, візуально видовжують силует і чудово комбінуються у різних стилях. Хочете поєднати їх зі спортивними худі, короткими топами, базовими футболками чи елегантними блузками в квітковий принт? Вперед! Саме ці джинси допоможуть передати весь характер Вашого майбутнього образу. Якщо ж розглядати їх під призмою кольору, варто звернути увагу на темний денім. Такі джинси в цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Період ранньої весни важко уявити в світлих тонах, особливо, коли дощова погода не має намірів відступати. Темні джинси допоможуть візуально зменшити в об‘ємі Ваші стегна та ноги. Таким лайфхаком користується більша частина жінок, проте не варто забувати і про іншу сторону. Не завжди з легкістю можна досягти омріяного результату. Універсальні прямі джинси – Ваш маст хев цієї весни!

Джинси чорного кольору з високою талією в поєднанні з базовою світло-рожевою кофтою з ґудзиками
Прямі джинси – актуальні моделі на eButik.pl!

Стильні поєднання цього сезону!

Більшість жінок, які обожнюють крокувати в ногу з модними трендами, зупиняються на питанні стилізації. У щоденному житті важко відтворити образ відомого дизайнера, адже більшість просто не зрозуміють Вашого намірення. Митці часто у своїх колекціях презентують доволі епатажні рішення, щоб підкреслити всю сміливість даної моделі одягу. Зверніть увагу на пропозиції наших стилістів, які готують стильні комбінації для любителів різних стилів. Такі готові образи розвивають нашу надивленість і фантазію. Таким чином кожна з Вас може скористатись підказкою, просто не залишаючи нашу інтернет-сторінку. Ми пропонуємо не лише звичайні комбінації з базовим вбранням, але й оригінальні рішення для особливих подій. Адже джинси – це стильна основа, яка просто створена для модних експериментів. Наважтесь на зміни вже сьогодні! Відійдіть від уявних стандартів і відчуйте задоволення від свого зовнішнього вигляду в новому стилі. Для прикладу, стильні прямі джинси можна сміливо поєднувати з короткими топами в яскравих кольорах. Додайте актуальну модель сумки з еко-шкіри та взуття кольору топу. І все Ваш соковитий образ на весну – готово! 

Також прямі джинси варто комбінувати з елегантними блузками. Весняну пору важко уявити без квіткових блузок з довгим рукавом і відкритим декольте. Не забувайте про масивні прикраси, які допоможуть урізноманітнити характер Вашого образу. Масивні жакети, кардигани оверсайз і шкіряні косухи також обожнюють поєднання з джинсами прямого пошиття. Зверніть увагу на новинку цього сезону, а саме джинси з розрізами внизу. Такий фасон додасть особливої родзинки! Трендові прямі джинси можна зустріти також і в спортивному поєднанні. Жіночі толстовки та худі не залишаються в тіні. Якщо ж Ви хочете привернути увагу, проте не в силі відмовитись від комфортного вбрання, тоді кольорові фасони прийдуть Вам на допомогу. Не бійтесь вибирати короткі чи надто об‘ємні моделі. Адже джинси прямого крою готові прийняти будь-який модний виклик. Не вірите? Переконайтесь в цьому самі!

Прямі джинси: якому типу фігури пасують найбільше?

Це питання є доволі актуальним у світі моди. Адже більшість моделей одягу відповідають певному типу фігури. При виборі будь-якого вбрання в першу чергу варто враховувати всі особливості свого силуету. Якщо Ви ідеально знаєте своє тіло, помилитись з правильною моделлю просто неможливо. Отож, прямі джинси варто обирати власницям типу фігури під назвою «груша». Головними особливостями якої є тонкі плечі, висока талія та широкі стегна. За допомогою прямого пошиття можна відвести погляд від надмірного об‘єму в нижній частині тіла. Також жінкам з типом фігури «яблуко» варто придивитись до джинсів прямого крою. Адже слід збалансувати лінію талії та в делікатний спосіб прибрати повноту. Жінкам з ідеальними пропорціями тіла також підійдуть джинси прямого пошиття. Вони не лише гармонійно сидітимуть на тілі, але й допоможуть виглядати на всі сто кожного дня. Не варто бути категоричними у виборі. Можливо і Вам з доволі наближеним типом фігури підійде такий фасон жіночих джинсів.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує безліч стильних новинок, які відповідають гарячим трендам цього сезону. Для любителів шопінгу в мережі ми підготували тематичні акції та щоденні знижки, які допоможуть кожній заощадити свої кошти. Покупки онлайн також допомагають придбати омріяну модель у будь-якому місці та в будь-який час. Дешеві прямі джинси – доступні на нашому сайті. Вони не лише приваблять Вас приємною ціною, але й високою якістю. Запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні!

Подивіться: Блузки без плечей – чи відважишся їх вибрати?

Читайте також: Зелений одяг – переглянь з якими кольорами його поєднувати