Пром макіяж: дорогоцінні поради

Пром макіяж: дорогоцінні поради

Для багатьох дівчат випускний є одним з найважливіших вечорів в житті. Все повинно бути ідеально — красиве плаття, ідеально підібрана зачіска і, звичайно ж, кадр макіяжщо переживає всю ніч буйства. У цьому записі ми зрадимо вам кілька хитрощів, які дозволять вам досягти відмінного ефекту. Ми також натякнемо на те, яку косметику варто робити ставки при підготовці до балу випускного вечора.

Макіяж для випускного вечора: помірність в першу чергу

Підживлення випускного повинні підкреслювати красу і творіння, не відволікати від них. Пам’ятайте — це помірність, яка має значення! Відмовтеся від важкої, міцної косметики. Підживлення випускного слід приборкати. Все, що потрібно, це один сильний акцент, щоб змусити вас хвилювати всіх своїми поглядами. Протягом багатьох років ведуться дискусії про те, що підкреслити – очі чи роти? Основний принцип такий: ми підкреслюємо або те, або інше.

Одягніть губи

Протягом декількох років хіт випускного макіяжу сильно підкреслюється роти. Якщо відтінок помади підібраний ідеально, сильний колір на губах відмінно завершує всю укладку. Однак варто пам’ятати кілька правил. Деякі темні відтінки візуально зменшують роти, Тому будьте обережні, якщо матінка-природа не наділила вас занадто повними губами. У такій ситуації відмовтеся від матових відтінків. Оцініть силу блиск для губ, і ваш роти взяти на себе негласну форму і соковитий обсяг. Ідеальною ідеєю є також рідкі помада. Стійкий як помада, Він не втирає і надає ефект немічної пишності. Це все! Супроводжується сильною помадою очі може залишитися практично незабарвленим. Досить того, щоб ви підкреслили брови і вії.

Вигляд повний гламуру

Ви віддаєте перевагу сильний макіяж очей? Пам’ятайте головне правило — макіяж для випускного вечора повинні візуально збільшити очі. Димчасті очі підходять кожному з нас за умови підбору потрібних відтінків. Дівчатам з яскравим райдужним ірисом слід тягнутися за тінями сірого і граната. Чорні відтінки присвячені жінкам з більш темною райдужною ірисом. Ви не знаєте, як поєднувати тіні? У нашій аптеці ви знайдете готові рішення — палітра з підібраними кольорами тінями полегшить вам завдання. Ви можете бризкати з блиском на очі, але пам’ятайте, що ваш косметолог повинен включати базу під вільні тіні і блиск, бажано з гелевою формулою, яка полегшує їх застосування і фіксує макіяж. Завдяки йому кольори набувають глибину і інтенсивність. Стан ідеального макіяжу з акцентом на очі є незайманим колір обличчя і освітлення області під очима. Потягнутися до освітлюючого консилера для очей, який відмінно тане з шкірою і тримається годинами, нівелюючи ознаки втоми. На губи нанесіть бежеву помаду або блиск для губ w neutralnym kolorze.

Makijaż na studniówkę
Makijaż na studniówkę – drogeria ebutik.pl

Фіксація – основа

Відповідно виправлено макіяж для випускного вечора повинні пережити всю ніч веселощів. Якщо ви хочете, щоб ваш макіяж очей був ідеальним протягом всієї партії, ваша підтримка буде кремовою освітлюючої основою, яка збільшує довговічність тіней, запобігаючи їх котити і збиратися в повіку поломки. Ви вирішили підкреслити свій рот? За допомогою вам прийде безбарвна основа під губну помаду, яка не тільки зволожить і розгладить роти, Але і підкреслить їх колір і продовжить стійкість макіяжу. Завдяки вмісту унікального компонента Maxi-Lip, база збільшує обсяг рота. А як щодо кольору обличчя? Підсвічування спеціальних цяток база під макіяж додасть обличчю блиск, і в той же час усуне ознаки втоми.

Готові до випускного безумства? Починаємо зворотний відлік і йдемо з вечіркою!