Приталені базові сукні – сила стилю в простоті!

Приталені базові сукні – сила стилю в простоті!

В гонитві за екстравагантними рішеннями варто не забувати про базові фасони, які завжди залишатимуться в топі. Наприклад, приталені базові сукні відіграють роль стильної основи. Особливо у весняну пору вони приваблюють представниць красивої статті своєю простотою та романтичністю. А якщо додати кольору, тоді Ви неодмінно будете в тренді! Весна у цьому році повна інтриг, тому залишайтесь з нами, якщо прагнете крокувати в ногу з модними тенденціями. Поїхали!

Приталені базові сукні – маст хев у жіночому гардеробі!

Жіночі сукні займають особливе місце в наших шафах. Саме вони вважаються частиною жіночності та найбільше асоціюються з жінками. Адже ніколи на вулиці міста Ви не зустрінете чоловіка в сукні. Це типово жіноча частина гардеробу, яка з року в рік непідвладна ні часу, ні короткочасним трендам. Різноманіття фасонів дозволяє кожній знайти щось для себе. Універсальності немає меж саме у базових моделях. Вони створені для щоденних рішень і тривалого носіння. Приталені базові сукні обожнюють модні експерименти. Особливо в цьому сезоні варто звернутись до модних аксесуарів, яскравої палітри та додаткових елементів одягу. Комбінувати стилі завжди цікаво. Наприклад, цієї весни не варто боятись поєднань трикотажу та джинсу. Саме вони користуються неабиякою популярністю серед весняних комбінацій. Адже найкраще зарекомендували себе у час перехідного сезону. 

Стильні приталені базові сукні неможливо не відмітити. Це перш за все оригінальне пошиття, сміливі відтінки та цікавий дизайн. Звичайно, основа асоціюється лише з однотонними моделями, проте дрібний принт в окремих ділянках виробу також має місце у базовому гардеробі. Якщо ж у Вас сукні в базовому стилі викликають асоціації лише з одним фасоном, тоді Вам варто переглянути наш каталог. Адже різноманіття фасонів надзвичайно велике. Жіночі приталені базові сукні в першу чергу відрізняються довжиною, рукавом і декольте. Забудьте про класичні фасони та наважтесь на стримані розрізи, оголені плечі чи інші частини тіла, а також відкриті декольте. Такі рішення не про вульгарність, а жіночність. Переконайтесь у цьому самі!

Приталена базова сукня довжиною міді з відкритими плечима синього кольору
Приталені базові сукні – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Які моделі приталених суконь варті Вашої уваги?

Всім відомо, що кожен новий сезон обожнює дивувати любителів модних трендів і не тільки. Навіть жінки, які тривалий час не звертали увагу на власний стиль, починають наважуватись на кардинальні зміни. Адже весняний період створений для розквіту та жіночності. Саме це найбільше відчувається у весняних новинках. Кожна річ має свій характер. Тому пасує лише відповідному типу жінкам. Скільки жінок, стільки й думок. Проте одне залишається незмінним – приталена базова сукня. Основа з основ, яка завойовує жіночі серця простотою та лаконічним стилем. У ній Ви гарантовано підкорите вершини пов‘язані як і з роботою, так і з особистим життям. Давайте переглянемо, які фасони лідирують в цьому сезоні.

  • приталені базові сукні з розрізами

Звучить надзвичайно привабливо. Проте не варто перейматись глибиною розрізів. Все повинно бути в міру та не сильно виділятись на фоні всього виробу. Вибирайте моделі з розрізом внизу спідниці, з легкими оголеними вставками на лінії талії чи відкритою спиною. Такі основні моделі додадуть особливого характеру Вашому образу. У ній Ви почуватиметесь впевнено як і на романтичному побаченні, так і на різного типу святкуваннях.

  • приталені базові сукні міді

Про довжину неможливо не згадати в цьому сезоні. Для весняного періоду найкраще пасуватимуть сукні нижче коліна. Проте це не означає, що від коротких моделей варто відмовитись. Довжина міді є оптимальною для будь-якого типу фігури. Тому Ви точно не прогадаєте зі своїм ідеальним фасоном. Радимо спробувати!

  • приталені базові сукні з відкритим декольте

У більшості моделей суконь декольте – головний козир. І це дійсно так, адже саме розріз на грудях допоможе виділити всі сильні сторони жіночої фігури, а також зрівноважити силует. Базові сукні з відкритим вирізом пасуватимуть далеко не всім. Це варто враховувати при виборі своєї моделі. Все повинно бути в міру стримано, адже краса в простоті. Чи не так?

Приталені базові сукні: як вибрати свою модель?

Поради модних стилістів завжди допомагають жінкам обрати правильну модель. Адже тут варто враховувати всі особливості Вашої фігури. Не лише стандартні параметри такі як: ріст, об‘єми та форму грудей. Але й наявні пропорції тіла. Хтось із жінок може похизуватись стрункою талією, інші виділити пишні бедра, а хтось страждає від браку об‘єму в верхній частині тіла. Такі особливості можна легко приховати за допомогою вбрання. А саме певного фасону. Не існує стандартного типу фігури, тому й різноманіття моделей щоразу збільшується. Основні фасони суконь потребують найбільшої уваги. Саме вони створені для тривалого носіння. Базові сукні найчастіше доповнюють щоденний гардероб. Звичайно, у кожної з нас свій темп і стиль життя, тому сукні повинні завжди дарувати комфорт. Основна ціль таких моделей не лише привабливий вигляд, але й практичне застосування. Тому вперед на шопінг в eButik.pl!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – Ваше місце стилю та натхнення. Саме у нас Ви гарантовано знайдете стильні фасони, які користуються неабиякою популярністю в цьому сезоні. Гарячі новинки привертають увагу любителів стилю. Якщо ж Ви прагнете оновити свій весняний гардероб зверніть увагу на дешеві приталені базові сукні. Те, що треба цієї весни! Ми прагнемо робити моду доступною для кожної з Вас, тому щоденні знижки та тематичні акції привернуть Вашу увагу. Не варто зволікати, час кардинально оновити власний гардероб. Все можливо разом з eButik.pl!

Дізнайтесь більше: Весняні куртки – приготуй для себе нове легке вбрання

Подивіться ще: Стьобані куртки – моделі, які варті Вашої уваги!