X

Принт омбре у осінніх стилізаціях

Принт омбре - стильні моделі на eButik.com.ua!

Восени варто спробувати додати трохи яскравих фарб до свого гардеробу. І допоможе Вам впоратись із цим завданням принт омбре! Він здобув свою популярність ще у далеких 90-их роках. Проте і сьогодні цей принт залишається актуальним. Ви точно повинні спробувати створити з ним стильний осінній образ. А наша команда із задоволенням Вам у цьому допоможе! 

Стильний принт омбре: в чому секрет його популярності 

Трендовий принт омбре в одязі та аксесуарах – найпростіший варіант виділитись серед натовпу. Його вибирають впевнені в собі красуні, які не бояться уваги. Створюється цей принт за допомогою спеціального прийому фарбування тканини. Під час якого один відтінок плавно переходить в інший. Вперше цей принт з‘явився ще у далеких 1970-их роках. Справжньої популярності він набув у шалені 90-ті. Сьогодні він знову повернувся в моду. Яскравий принт омбре – можливість продемонструвати свою індивідуальність та відчуття смаку. Дизайнери застосовують його всюди: на сукнях, жакетах, спідницях, брюках та навіть на аксесуарах та взутті. Іноді омбре плутають з тай-дай. Проте цих два принти мають суттєву відмінність. Тай-дай має хаотичне розлучення кольору. А омбре володіє набагато м‘якшим переходом. Цей принт стилісти люблять використовувати для корекції фігури. Яким чином принт може допомогти приховати недоліки? Перехід знизу вгору від темного до світлого допоможе Вам візуально видовжити силует. Темні горизонтальні переходи в області талії зроблять її виразнішою. 

Принт омбре – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Актуальний принт омбре: кольорові колготки 

Принт омбре на осінь може бути задіяний навіть у колготках. До того ж, їх широке різноманіття точно Вас вразить! Є переходи від світлого до темного кольору. Зустрічаються варіанти з переливами від яскравого до спокійного відтінку. Ви точно здатні відшукати свій ідеальний варіант! І носити такі стильні колготки можна по-різному! Спробуйте доповнити свій образ взуттям такого ж самого тону, як і нижня частина колготок. Або ж орієнтуйтесь на кольори загального образу. Такі колготки точно не дадуть Вам нудьгувати! Ви приречені з ними на хороший настрій! Їх легко вписати у будь-який стиль. Строга сукня або ж коротка спідниця однаково добре з ними поєднується. З взуттям у Вас також не виникне жодних проблем. Носіть те, в чому Вам комфортно! Кольорові колготки роблять будь-який образ цікавішим. Ви поки не можете наважитись на повноцінний яскравий образ? Почніть з колготок. Ви будете здивовані: колготки з омбре зустрічаються у спокійних варіантах. Наприклад, для осені вдалою покупкою буде модель з переходом від ніжно-пастельного до кавового відтінку. 

Принт омбре в одязі: стильні светри

Цікавий принт омбре на светрах допоможе Вам створити незабутні образи. Такі светри легко поєднуються з брюками. Непоганий варіант для створення образу в діловому стилі. А хто сказав, що діловий стиль обов‘язково повинен бути нудним? Бажаєте додати до образу нотку класики? В цьому Вам точно допоможуть темно-коричневі шкіряні лофери. Хоч образ виходить доволі стриманий, він точно допоможе Вам виділитись серед сірого натовпу. Ви понад усе обожнюєте практичність та зручність? Тоді найкращим компаньйоном до Вашого светру буде пара чорних рваних джинсів. Чудовий вибір для створення стильного щоденного образу. Ви не боїтесь міксувати в своєму образі кілька стилів? Тоді сміливо доповніть свій лук шкіряними білими кедами. Світлі кольори зараз у тренді. А біле взуття – це завжди ознака хорошого смаку. Для створення образу в стилі casual Вам точно знадобляться Ваші улюблені джинси в блакитному кольорі. А ось для більш стриманого варіанту ми рекомендуємо вибрати темніший низ. Такий светр достатньо самодостатній. Він не потребує додаткових яскравих акцентів.

Кому личить принт омбре?

Вишуканий принт омбре може носити кожна жінка! Головне – підібрати вдалий варіант. У Вас тип фігури «груша»? Тоді Вам варто звернути увагу на сукні, туніки та подовжені светри з ефектом омбре від світлого у плечах та до темного у бедрах. Такий варіант принта дозволить Вам збалансувати пропорції Вашого тіла. Стегна здаватимуться значно меншими. Ви красуня з типом фігури «прямокутник»? Ефект омбре допоможе Вам виглядати неймовірно! Наша команда стилістів рекомендує звернути увагу на вбрання з принтом омбре, в якому верх темніший за низ. Приділіть увагу підбору фасону вбрання! А ось жінкам з типом фігури «яблуко» найкраще личитимуть теплі светри з затемненням в зоні плечей та поступовим висвітленням до лінії стегон. Найкращим довершенням образу до такого верху будуть штани в світлих тонах. Предмети верхнього гардеробу ми рекомендуємо вибирати у темній палітрі. Вам краще уникати максі суконь з ефектом омбре. Адже таке вбрання буде додавати небажаної важкості в бедрах. Довгі сукні – вибір високих та струнких красунь! Тепер Ви здатні вибрати ідеальне вбрання з цим хітовим принтом!

Настав час для шопінгу! 

Ви вже встигли закохатись у цей дивовижний принт? Тоді Вам варто розпочати модні пошуки! Інтернет-магазин жіночого одягу eButik.com.ua – територія здійснення найпотаємніших жіночих мрій! Забудьте про невдалий попередній досвід. Тепер Ви точно здатні створити ідеальний образ. Зробіть це за лічені хвилини разом із eButik.com.ua! Кожна жінка заслуговує на якісну моду – це наш головний посил. Саме тому ми виготовляємо наш одяг з якісних матеріалів. І навіть з невеликим бюджетом Вам вдасться оновити гардероб. Адже наші ціни досить демократичні. Ми готові зруйнувати міф про дорогий та якісний одяг. Якісне вбрання може бути доступним! Переконайтесь у цьому на власному досвіді та насолодіться всіма перевагами шопінгу разом із інтернет-магазином жіночого одягу eButik.com.ua! Ми знаємо, чим Вас здивувати! Також не забудьте переглянути наш широкий асортимент стильних базових жіночих кофт. Будьте собою – транслюйте власну неповторність за допомогою одягу. Бажаємо Вам вдалого шопінгу та сонячного настрою!

Подивіться ще: Стиль спорт-шик – трендове поєднання класики та спортивного вбрання

Перегляньте також: Одяг plus size – чим здивує у новому сезоні?

tetiana: