Принт зебра знову в моді: стильні поради наших експертів!

Принт зебра знову в моді: стильні поради наших експертів!

Список екстравагантних і привабливих дизайнів поповнив принт зебра. Саме він у цьому сезоні здобув масу прихильниць завдяки своїй оригінальності та новим колоритним рішенням у світі моди. Зебра з легкістю доповнить образи в різноманітних стилях, віддзеркаливши нотки зухвалості та водночас романтичності. Цей принт гарантовано приверне увагу оточуючих, допоможе виглядати сміливо та впевнено кожній жінці. Давайте разом переглянемо стильні поєднання, які без зайвих зусиль створить цей принт. Отож, розпочнемо! 

Принт зебра – трендові поєднання цього сезону! 

Цей тваринний принт своєю лаконічністю та стриманістю підкорив не одне жіноче серце. А ще дозволив багатьом модним дизайнерам поекспериментувати з фасонами та створити нові модні рішення. Сьогодні стильний принт зебра з легкістю затьмарив вічну леопардову класику. Адже надмірна розкутість і брутальність у цьому сезоні відходять на другий план. Тим більше новизна завжди приваблює та надихає на створення нових поєднань. Більшість стилістів пропонує звернути увагу на правильність поєднання. Ключ до успіху полягає у комбінації різноманітних варіацій одного принта з однотонним вбранням. Наприклад, вишукано та максимально стильно виглядатиме спідниця-олівець у принт з білою блузкою, що оздоблюють пишні рукава. Або ж короткий топ у зебру з кольоровими велосипедками. Спроби поєднати трендовий принт зебра з іншими дизайнерськими рішеннями призведе до трагічного завершення. Адже цей принт обожнює однотонність і простоту. Поєднання білого та чорного завжди приваблювало жінок різного віку. Ви також з легкістю можете поєднати коротку та приталену сукню в принт з піджаком оверсайз чорного кольору. Підібрати високі підбори та яскраві аксесуари, якщо прагнете виділитись з натовпу. Для щоденного носіння слід звернути увагу на тканинні штани прямого пошиття та блузку або ж сорочку у принт. Такий максимально розслаблений та вільний образ успішно доповнять білі кеди чи інше комфортне взуття на низькій платформі.

Кофта в принт зебра з капюшоном в поєднанні з яскравими велосипедками
Кофта в принт зебра – стильні моделі на eButik.com.ua!

На яке вбрання слід звернути увагу: поради експертів? 

Актуальний принт зебра сьогодні лідирує на ринку продажу. Речі у цьому оздобленні розлітаються, як гарячі пиріжки, оскільки ідеально пасують для особливих поєднань та навіть для образів на відпочинок. Об’ємні та вільні моделі підкорюють своєю універсальністю та зручністю. А ще чудово пасуюють для швидкого, повсякденного темпу. Якщо Ви наважились на модні експерименти, тоді давайте переглянемо, на яке вбрання слід звернути особливу увагу: 

  • Сорочки в принт зебра

Улюблена модель вбрання для жінок будь-якого віку. Саме сорочки сьогодні вважаються найуніверсальнішими у жіночому гардеробі. Вони не лише створюють повсякденні поєднання, але й виконують роль доповнення у різноманітних образах. Наприклад, вдало та лаконічно виглядатимуть з базовими сукнями, однотонними топами та трикотажними велосипедками. Обожнюють додаткові аксесуари та взуття у різному стилі.

  • Топи в принт зебра

Короткі топи з довгим чи коротким рукавом у цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Саме вони підкреслюють головні достоїнства жіночої фігури та з легкістю створюють стильні та універсальні поєднання. Вони обожнюють будь-які комбінації у різноманітних стилях, а також віддзеркалюють ніжність та романтичність. Тому повинні бути у Вашому гардеробі! 

  • Сукня в принт зебра

Це чудовий вибір для літнього сезону. Короткі чи довгі фасони з легкістю знайдуть своїх шанувальниць. Перші, вдало доповнять вишукані поєднання, а останні у свою чергу пасуватимуть для повсякденного використання. Вільні, приталені, розкльошені фасони та не тільки Ви гарантовано знайдете у нашому інтернет-магазині.

  • Костюми в принт зебра

Стильний вибір цього сезону. Саме костюми підкорюють багатьох жінок своєю оригінальністю та практичністю. Адже кожні елементи цього вбрання можна використовувати самостійно. Це дозволяє молодим жінкам експериментувати з власним стилем, не витрачаючи багато часу та зусиль.

Принт зебра у повсякденному гардеробі! 

Коли ми шукаємо вбрання на кожен день, то неодмінно звертаємо увагу на максимально комфортні поєднання. Які додадуть впевненості у собі та не перешкоджатимуть свободі пересування. У літню пору більшість жінок обирають сукні та трикотажні костюми, які дозволяють тілу дихати, є приємними на дотик і легкими у догляді. Лаконічний принт зебра – це чудова можливість виглядати по-новому, не очікуючи особливої події. У повсякденному гардеробі він не лише може з‘являтись у вбрані, але й у різноманітних аксесуарах. Трендові сумочки, взуття, прикраси та жіночі хустки – також повинні доповнювати Ваш гардероб. Адже стильні аксесуари з легкістю допоможуть підкреслити особливий характер і стиль майбутнього образу. Короткі топи, футболки та сорочки у поєднанні з тканинними штанами та трикотажними велосипедками вважаються ідеальними для щоденного носіння. По-перше, вони захоплюють своїм дизайном, демонструючи хороше почуття смаку. По-друге, підкорюють зручністю та легкістю. Та по-третє, практично не відчутні на тілі, що у спекотну погоду є надзвичайно важливим.

Час для покупок! 

Для вдалих та комфортних покупок обирайте інтернет-магазин одягу eButik.com.ua! Саме тут Ви з легкістю знайдете актуальні моделі вбрання за привабливими цінами. Щоденні знижки та акції створені для кожної, яка прагне змінити свій стиль та гардероб, звертаючи увагу на наші поради у блозі. Інтернет-магазин eButik.com.ua характеризується великою популярністю серед жінок різного віку. Оскільки завдяки багатому асортименту кожна з Вас з легкістю знайде, щось для себе. Завдяки покупкам через Інтернет, Ви значно зекономите свій час і кошти. А ще Вас гарантовано здивують якість і час доставки. Тому не зволікайте, а перегляньте доступний асортимент вбрання вже сьогодні!

Перегляньте: Базові комплекти з двох частин – ранкінг фасонів

Подивіться більше: Ефектний стиль oversize – як створювати образи?