Принт «гусяча лапка» – як стилізувати та кому підходить?

Принт «гусяча лапка» – як стилізувати та кому підходить?

Вам набридли тваринні чи квіткові мотиви, але однотонне вбрання не викликає жодного захоплення? Зверніть увагу на принт гусяча лапка! Це новинка у світі моди, яка підкорила модниць своєю неординарністю та рівномірним візерунком. Недаремно кажуть не знаєте, який принт сьогодні в моді – сміливо обирайте клітинку або ж її різновид гусячу лапку. Давайте переглянемо, як правильно стилізувати її у новому сезоні! 

Принт гусяча лапка: історія виникнення

Своїм походженням принт гусяча лапка завдячує шотландській прядильній традиції. Але завдяки англійській свиті про нього дізнався світ. Принц Уельський – син королеви Вікторії перетворив цей принт у символ аристократії. У жіночий гардероб гусяча лапка потрапила завдяки знаменитій Коко Шанель. Пізніше цей принт оцінив Крістіан Діор, а вже у 1950-х роках він став справжнім хітом жіночої моди. Навіть модна революція не змогла зруйнувати любові до цього принта. Згодом у французькій моді він став віддзеркаленням шику та стилю, який часто використовувався у осінньо-зимовому сезоні. Сьогодні трендовий принт гусяча лапка з‘являється на модних показах відомих брендів. Він виділяє любов бо елегантних і стриманих фасонів і обожнює доповнювати верхній одяг. У осінній сезон його часто можна зустріти на костюмах різного фасону з брюками чи спідницею. Найбільше цей принт обожнювала принцеса Діана. Не лише у чорно-білому поєднанні, але й у різних кольорових рішеннях. Якщо Ви ще досі вагаєтесь стосовно цього візерунку, розпочніть знайомство з верхнього одягу. Стильні пальта будь-якої довжини допоможуть Вам звикнути та полюбити цей принт. Якщо ж знайомство пройшло успішно, тоді пам‘ятайте про сукні, костюми та аксесуари.

Гусяча лапка ще й до сьогодні вважається принтом, який часто обирають любителі класики. Від нього неможливо встояти навіть прихильникам повсякденних поєднань. Адже цей прин готовий змінити Ваші погляди та індивідуальний смак. Не вірите, переконайтесь самі!

Пальто в принт гусяча лапка чорно-білого кольору в поєднанні з джинсами голубого кольору
Принт гусяча лапка – стильні фасони лише на eButik.com.ua!

Перелік трендового вбрання, яке Ви знайдете цієї осені

Як і будь-яке інше оздоблення, принт гусяча лапка налічує велику кількість моделей вбрання та аксесуарів, які зустрічаються на модних показах. Сьогодні дизайнери часто експериментують з стилями і ми з впевненістю можемо сказати, що не лише класичні та елегантні фасони мають честь носити це оздоблення. У наш час лідирують поєднання легкості та свободи, тому модні новинки Вас приємно здивують. Давайте переглянемо на які моделі слід звернути особливу увагу:

  • Жакет з принтом гусяча лапка

Нова класика цього сезону. Такий жакет гарантовано здобуде визнання серед любителів простих, проте привабливих рішень. У поєднанні з яскравими акцентами вони створять неймовірне комбо, яке гарантовано не залишить нікого байдужим. Жакет стильно поєднується не лише з брюками та джинсами, але й спідницями максі з повітряної тканини або у квітковий принт. А для рівноваги романтичного поєднання обирайте масивне взуття, яке користується неймовірною популярністю цієї осені.

  • Верхній одяг з принтом гусяча лапка

Дизайнери цієї осені йдуть на відважні рішення. На останній план відходять чорно-білі поєднання, а з‘являються більш життєрадісні відтінки. А також кардинально змінюються фасони. Наприклад, популярними будуть жіночі куртки зі вставними шкіряними вставками або ж довгі пальта оверсайз на зав‘язку.

  • Костюми з принтом гусяча лапка

Таке вбрання створено для відважних дівчат, котрі не бояться зайвої уваги. При правильному носінні Ви виглядатимете на всі сто. Що це означає? Пам‘ятайте про аксесуари та спокійні кольорові акценти. Це допоможе відвести погляд від важкого поєднання. З ними Ви гарантовано створите різного характеру стилізації, що допоможуть щоразу виглядати по-іншому.

  • Сукні з принтом гусяча лапка

Такі моделі на вершині популярності вже кілька сезонів поспіль. Це трендове вбрання, яке також вимагає правильних аксесуарів та гармонійних акцентів, а ще високих підборів! 

  • Светри з принтом гусяча лапка

Новинка цього сезону! Дизайнери презентують їх у різних кольорових рішеннях, щоб відійти від стандарту та класики. Такі светри ідеально впишуться у Ваш базовий гардероб і стануть незмінними під час осіннього сезону.

Принт гусяча лапка: ідеї для стильних поєднань! 

Для багатьох створення неординарних поєднань викликає захоплення, а комусь навпаки додає не впевненості. Ми підготували для Вас підбірку модних поєднань, які гарантовано Вам сподобаються. Перш за все, згадаймо про універсальність. Светри з принтом в комбінації з джинсами чи тканинними штанами стануть улюбленим образом цієї осені. Саме затишок і забезпечення максимального комфорту як ніколи знадобляться у холодний сезон. Щодо верхнього одягу в принт гусяча лапка, то все залежить від особистих уподобань. Не бійтесь ризикувати та додавати у образ яскраві акценти. Саме кольорові аксесуари змінять характер поєднання і додадуть оригінальності. Щодо вишуканих комбінацій використовуйте костюми в поєднанні з елегантними та однотонними блузками чи атласними топами. Сукні можна доповнити масивними аксесуарами та шкіряними деталями.

Час для покупок! 

Інтернет-магазин eButik.com.ua створений для жінок, які обожнюють вигідні та доступні покупки. Саме у нас Ви гарантовано знайдете улюблені моделі у привабливих цінах. Широкий асортимент різноманітних моделей приємно Вас здивує. Адже стильні кольорові рішення та трендові фасони доступні на eButik.com.ua. Ми кожного дня дивуємо знижками та тематичними акціями наших клієнтів. Тому якщо Вам набридли довгі черги, переходьте до нас. Лише кілька натискань і товар у Вас! Запрошуємо на онлайн-шопінг вже сьогодні.

Дізнайтесь більше: Спортивні костюми на осінь – що обрати?

Прочитайте також: Джинсові куртки – на які моделі слід звернути увагу!