Принт в клітинку - стильні моделі на eButik.com.ua!

жіночі костюми

Принт в клітинку – чи вартий уваги цієї осені!

By tetiana

September 04, 2021

Цей принт вважається одним з найкращих. Про що йдеться мова? Звісно про принт в клітинку! У цьому році він опинився у списку серед найголовніших трендів. Клітинка на штанах, блузах, жакетах, сукнях – ми зустрічаємо її скрізь! Ви любите бути в курсі усіх трендів? Тоді у Вас в гардеробі точно повинна з‘явитись хоч одна річ в клітинку! Не знаєте, що краще обрати? Ми із задоволення допоможемо Вам швидко та легко придбати стильне вбрання!

Актуальний принт в клітинку: поради для вдалого вибору

Варто розуміти одне просте правило: чим яскравіше клітинка, тим у Вас вийде яскравіший образ. Тому ми рекомендуємо Вам обирати речі-компаньйони у стриманому стилі. А ось для світлого принта варто підібрати щось яскраве, щоб створити контраст. Ви завжди повинні балансувати на контрастах: світле з темним і темне з світлим. У Вас шикарні пишні форми? Тоді Вам краще уникати велику клітинку. Адже вона додасть небажаного додаткового обсягу та підкреслить всі недоліки Вашої фігури. Вам личитиме дрібна та кома клітинка. Такий принт допоможе Вам візуально виглядати стрункіше. 

Ми не рекомендуємо Вам поєднувати інші принти з клітинкою. Стильний принт в клітинку і так виглядає доволі самодостатньо! Звісно, якщо Ви сміливі, то можете спробувати створити цікаві образи з різними принтами. Проте тут варто бути обережним та не перенавантажити образ! Також краще не створювати тотал образ у клітинку. Все повинно бути в міру. І тут це правило також доречно. І не забудьте звернути увагу на якість речей. Клітинки повинні бути рівними та підходити один до одного. 

Принт в клітинку – лише трендові моделі на eButik.com.ua!

Як носити принт в клітинку: створюємо ідеальний образ

Цей принт вважається один з невибагливих. Його легко інтегрувати у будь-який образ! Достатньо лише дотримуватись кількох правил. Вишуканий принт в клітинку взагалі вважається одним з найуніверсальніших. Він личить жінкам будь-якого віку. І зараз Ви переконаєтесь на власному досвіді, що з цим принтом легко створювати образ! Наприклад, сорочка в клітинку ідеально поєднується з джинсами. Такий лук підійде для любителів стилю кежуал! А ось для створення стриманого образу для роботи ми рекомендуємо Вам одягнути спідницю-олівець. Вона чудово розбавить Ваш офісний образ! Збираєтесь на романтичну вечерю з коханим? Сукня у клітинку допоможе Вам створити неперевершений романтичний образ! Ваш коханий точно буде в захваті від Вашого образу! Все залежить лише від Вашої уяви та оригінальності. Для стильних осінніх образів придбайте пальто в клітинку! Воно стане найкращим доповненням будь-якого луку в прохолодний день! Наймодніші позиції цього сезону – штани та спідниці в клітинку. Клітинка може бути будь-якого розміру: дрібна та велика. 

Принт в клітинку в осінніх стилізаціях: колір та розмір клітинки

Розмір та колір принта грає велику роль. Хоча мало хто надає тому належну увагу. Найкраще орієнтуватись по стилістиці та тематиці образу. Клітинка може бути насиченого та яскравого кольору. Наприклад, зверніть увагу на червоний, ліловий, помаранчевий та жовтий. Два останніх кольори – абсолютний хіт року! В цьому сезоні дизайнери вирішили не дати нам можливості сумувати. Тому цьогорічні колекції модних будинків багаті на яскраві кольори! Насичені кольори здатні створити цікаві та незабутні образи. Ви не прихильниця яскравої палітри? Надаєте перевагу ніжним барвам? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на пастельні кольори. Наприклад, ніжно-рожевий або бежевий можуть стати хорошою базою для створення неповторного образу. Також розгляньте як варіант коричневий та блакитний. Також для любителів класичного стилю ми рекомендуємо глибокий синій, смарагдовий та бордовий. Ці кольори якнайкраще підходять для створення елегантного та стриманого образу. Принт в клітинку на осінь – ідеальний варіант. І Ви вже встигли у цьому переконатись на власному досвіді.

Топ 5 речей в клітинку 

Класичний варіант – модель в сіру або чорну клітинку. Одна з найулюбленіших моделей – приталені штани. Вони відмінно поєднуються з блузами, кофтами та світшотами. Осінь вже на порозі. Тому така покупка – справжній маст-хев для створення вишуканих осінніх образів!

Актуальними вважається плащі різної довжини: короткі, мілі та довгі. Особливо ефектно виглядають моделі в кольорову клітинку. Така річ зробить Вам помітною. 

Без цієї річчі важко уявити довершений діловий чи вечірній образ. Модель у клітинку здатна освіжити образ та урізноманітнити навіть найпростіший образ. Ми рекомендуємо Вам обрати щось з оригінальних моделей з акцентом на плечах та талії.

Найкраще принти завжди виглядають на костюмах. Найактуальніші кольори принту: червоний, сірий, чорний, блакитний та рожевий. 

Притуплені та вільні сорочки та блузки з цим принтом відмінно комбінуються з майками, топами та водолазками. Таке вбрання добре поєднується зі спідницями, шортами та джинсами. 

Настав час для шопінгу!

Ви бажаєте придбати дешевий одяг з принтом в клітинку? Ви опинились в потрібному місці в потрібний час! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua приємно здивує Вас своїми широким асортиментом речей! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна жінка варта лише найкращого. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. З нами економити час та гроші надзвичайно легко! Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсів. Хороша пара джинсів ніколи не буває зайвою в гардеробі! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Читайте також: Базові сукні – прості та універсальні моделі, які повинні бути у Твоєму гардеробі!

Перегляньте більше: Тканинні сукні на осінь – найпопулярніші кольори та фасони