Прикраси для літньої укладання — на що робити ставку?

Прикраси для літньої укладання — на що робити ставку?

Утилівки в весняно-літній сезон завжди сміливіше, ніж восени або навесні. У теплу погоду у нас є безліч ідей для наборів і ми з радістю доповнюємо їх ювелірними виробами. Сьогодні ми розповімо, які прикраси для літньої укладання найкраще. Ознайомтеся, які елементи варто вибрати.

Знаменитості: тонкі моделі

Хороший вибір – це тонкий прикраси для літньої укладання, Тобто так звана знаменитість. Вони можуть бути сережки, Браслети або намиста. Форма їх дуже проста, але завдяки цьому надзвичайно елегантна. Моделі з одинарними підвісками тонко підкреслять будь-який комплект. Модні візерунки підвісок – це серця, кола, хрести, конюшини, зірочки, тваринні мотиви (сова, кішка, слон) або рослинні (листочок, ананас, троянда). Найкраще вибирати символи, які важливі для нас мають своє значення. Святковики ми можемо носити навіть в укладанні для роботи. Варто також зробити ставку на класичні моделі сережок прямого крою. Протилежністю знаменитостей є так звані браслети брелоки з безліччю підвісок з різним дизайном. Це, в свою чергу, відмінне рішення на кожен день. Такі моделі не підійдуть або для урочистих виходів.

Прикраси для літньої укладання в сильний колір

У літню укладку ми часто наносимо сильні кольори. Наші набори хвилюючі і повні кольору. Прикраси для літньої укладання також повинні бути кольоровими, ми можемо визначитися з елементами з камінням або намистинами. Хороший вибір браслети з кольорової ріпи. Нам особливо подобаються моделі з невеликими бахромами, які добре вписуються в стиль бохо і хіпі. Купівля браслети Також варто робити ставки на комплекти і носити відразу кілька браслетів. Коли справа доходить до намиста На щоденній основі відмінним вибором є моделі в стилі бохо з пір’ям, бахромою і барвистими елементами. Для великих виходів рекомендуємо, в свою чергу, колесо. Ти любиш сережки? На наш смак моделі в незавершених формах, виглядають як фрукти, квіти, черепи або вуса. Для літньої укладання відмінно підійдуть сережки o długim kroju z kolorowymi kamieniami, kryształkami czy koralikami. Wiele kolczyków można kupić w zestawach, na przykład po 3 pary. Modele są wtedy dopasowane albo pod względem koloru albo wzorów.

biżuteria do letnich stylizacji
Biżuteria do letnich stylizacji – sklep ebutik.pl

Альтернатива класичним прикрасам: жіночі годинники

Все частіше в укладанні замість прикрас ми надягаємо красиві жіночі годинники. Багато моделей мають такі декоровані диски або смужки, що з успіхом замінює інші бенгальські вогні. Відмінним вибором є жіночі годинники на браслетах. Металеві моделі підійдуть до всіх укладок і будуть кидатися в очі. Варто також надіти годинник з декоративними дисками. Добре представлені моделі з блиском або візерунками (квітковими, тваринними, геометричними, матроскими). Ефективно виглядають жіночі годинники обгортання навколо зап’ястя. Смуги можуть бути виконані з тканини і прикрашені бахромою. Також ідеальними для літньої укладання вважаються годинник омбре або виконані з гуми.

Всі вищезгадані доповнення мають в своїй пропозиції ebutik.pl магазин.