Препарати для засмаги — як засмагнути красиво, щоб не обпектися?

Препарати для засмаги — як засмагнути красиво, щоб не обпектися?

Літо в повному обсязі, так що якщо у вас є трохи вільного часу, варто того, щоб зловити трохи сонячного світла. Багато жінок люблять засмагати, тому що тонована шкіра виглядає приємніше і здоровіше, а також є найбільш часто бажаним ефектом відпочинку. Назад зверху на море або з теплих країн без персикового або коричневого засмаги вважається абсолютно невдалим. Однак при плануванні сонячних ванн слід також подбати і здоровий глузд, щоб не обпекти шкіру і не отримати сонячний удар. Адже влітку ми хочемо відпочивати і виглядати привабливо, а не робити собі дезпослугу, тому ми добре інвестуємо в препарати для засмаги. З їх допомогою наша шкіра не тільки придбає гарний коричневий відтінок, але і буде правильно зволоженою і живити. Сьогодні на ринку представлено безліч фірмових косметичних засобів для засмаги, які можна придбати у вигляді лосьйону, спрею або масла. Тому сьогодні ми підкажемо вам, чого ви зможете спробувати насолоджуватися довгим і здоровим загаром довгі місяці!

Як вибрати препарати для засмаги і що означає SPF?

Вибираючи для себе препарати для засмаги, завжди звертайте увагу на число SPF, видиме на упаковці, тобто сонцезахисний індикатор. Такий «щит» від шкідливого УФ-випромінювання, від англійського фактор захисту від сонця, Містять всю косметику для засмаги. Чим менше Індикатор SPF розміщені на виробі, тим слабкіше захист від сонця. Якщо ви загоряєте зрідка або дуже светлокожие, вибирайте препарат для засмаги високої SPF, такий як 40. Якщо ваша шкіра темніше або вже звикла до сонця, то дістаньтеся до більш слабкої захисної косметики. Обов’язково застосовуйте препарати для засмаги в домашніх умовах, перед виходом на сонце і ніколи не відмовтеся від їх нанесення. Крім того, змащуйте себе косметичним засобом ще раз після кожного виходу з води, обтираючи рушником або потовиділенням. Немає такого продукту, який повністю захищає від сонячних опіків, тому нанесення потрібно повторити навіть кілька разів протягом дня. Якщо ваша шкіра вже виробляє достатню кількість мелатоніну, то можна використовувати препарати для засмаги з більш низьким рівнем захисту, наприклад, 15. Оскільки ви вже знаєте основи безпечного прийняття сонячних ванн, то переходимо до презентації конкретної косметики.

preparaty do opalania, kosmetyki do opalania, drogeria eButik.pl
Препарати для засмаги в аптеці Ebutik.pl — масла, емульсії і лосьйони з різними показниками SPF

Ефективні препарати для засмаги — зволожуючі і легкі масла

Сучасний косметичний ринок пропонує нам препарати для засмаги різної консистенції і різних способів нанесення. Не дивно, що адже використання будь-якого косметичного засобу повинно бути, перш за все, приємним, тому ви точно знайдете щось для себе. На думку нас, основним видом такого косметичного є масло для засмаги. Це дуже популярний і ефективний спосіб сонцезахисного крему, який, до того ж, гламурно виглядає на шкірі, красиво блищаючи. У магазині Ebutik.pl ви знайдете польські масла для засмаги від компанії Коластин, DAX Sun чи Бієленда Бікіні з різним ступенем захисту SPF. Вони мають приємну, літню упаковку, зручні розпилювачі дозаторів і містять додатково цінні поживні речовини, розслаблюючі і заспокійливі для шкіри. Вони уповільнюють процес старіння тканин, швидко вбираються і не залишають масляного шару на шкірі. Таке масло для засмаги стандартною ємністю 150 мл дуже до речі і підійде в будь-який Сумка для пляжу.

Перевірені препарати для засмаги — вершкове молоко, лосьйони і емульсії

Не всім з нас подобаються масла для засмаги завдяки їх консистенції, тому інтернет аптека Ebutik.pl пропонує більше схожої косметики. Якщо ви віддаєте перевагу формі класичного лосьйону або молочка, то дістантеся до нашої емульсії для прийняття сонячних ванн із серії DAX, Коластін або Ziaja. Ці польські бренди пропонують найякісніші, перевірені препарати для засмаги для дорослих і дітей. Ознайомтеся з їх широким асортиментом і замовте правильну косметику для всієї своєї родини вже на цьогорічному святі! Пропоновані емульсії мають легку, кремову текстуру, зручні економічні флакони і всю необхідну інформацію на етикетках. Вони будуть працювати при загорянні так само ефективно, як олії, Вони швидко вбирають, красиво пахнуть і забезпечують приємне відчуття розради. Такі препарати для засмаги не тільки легко розподіляють, але і стимулюють природну захисну систему шкіри, що піддається впливу сонця. Формули емульсії збагачені додатково вітаміни, природні рослинні підйомники, дорогоцінні олії чи вершкове масло доглядають і живлять шкіру. Ознайомтеся з усім асортиментом модних засобів для засмаги, доступних на Ebutik.pl.

Вибирайте препарати для засмаги ідеально підходять під ваші потреби!

В даний час виробники косметики перевершують себе в цьому, щоб запропонувати нам найбільш інноваційний і привабливий препарат, який переможе конкуренцію. Кожна жінка теж засмагла по-своєму, один з нас залежить від безпосереднього потемніння шкіри, інший залежить від шкіри, що спалахнула сонцем. В обох випадках ми рекомендуємо обережність і тому перед виходом на сонце обов’язково підготуйте шкіру до засмаги. Подбайте про правильне зволоження тіла, регулярно змащуйте тіло зволожуючими лосьйонами, і щоб сонце виходило поступово. Завдяки цьому ваша шкіра потихеньку звикне до засмаги, не піддасться небезпечних опіків і пересушування. Це дуже важливо, тому що занадто тривалий і інтенсивний загар матиме зворотний ефект — роздратована шкіра злазиться, а від засмаги вийде нитка. Краще обходитися на сонці і регулярно застосовувати препарати для засмаги — тоді гарною і здоровою засмагою ви будете довго насолоджуватися! Перед вашим святом, перейдіть на Ebutik.pl, а також перевірте наші косметика після засмаги і прискорювачі. Бажаємо вам багато сонячних моментів!