Прекрасні вівторки: як вибрати парфуми?

Прекрасні вівторки: як вибрати парфуми?

У чому різниця туалетної води від парфумованих? Що таке аромат димки і чи варто купувати так звані парфуми в пені? На ці та інші питання відповість наш фахівець з краси. Перевірте її, щоб вибрати парфуми і знайти аромат ідеально підходить для себе.

Як вибрати парфуми?

Питання про нього як вибрати парфуми спантеличує багато з нас. Завжди перед покупкою варто розглянути найважливіші питання для конкретного виробу. По-перше, наскільки дуже інтенсивним повинен бути запах? Чи хочемо ми використовувати вранці парфумерія було відчувати до вечора або ми віддаємо перевагу менш сильні аромати? По-друге, необхідно подумати про ноті аромату. Ми можемо вибрати з квіткових, пряних або фруктових ароматів. Обов’язково один день не пахніть більше 3-4 запахів — інакше аромати змішаться між собою, і ви не зможете достовірно оцінити, чи підходить вам цей аромат. По-третє, ціну, яку ми хочемо витратити на парфумерія — від цього, серед іншого, буде залежати, чи буде він парфумована вода або туалету. По-четверте, важливий розмір фраконіки. Може бути, ви збираєтеся в подорож найближчим часом і вас турбує маленький розмір або навпаки, ви знаєте, що тепер ви можете дозволити собі купити парфуми і хочете купити якомога більше.

Парфуми в пені

Коли ми говорили про розмір флакону, наш експерт надав нам цінну увагу, якою ми хочемо поділитися з вами. Все більшої популярності набувають парфуми в пені — це невеликі факоніки об’ємом до 20 мл, які за своєю формою нагадують ручку. Косметика невеликого розміру ідеально підходить під час подорожі або коли ми йдемо на вечірку або випускний бал, і у нас є тільки сумка для клатчу. парфумерія в копіях zmieszczą się w każdej kosmetyczce, dzięki temu, że zajmują mało miejsca możesz mieć ulubiony zapach zawsze przy sobie.

jak wybierać perfumy
Jak wybierać perfumy? – drogeria ebutik.pl

Туалетна вода або парфумована вода?

Багато хто з нас не знає, в чому різниця між двома косметичними засобами. Пора пояснювати їй раз і назавжди. Туалетна вода ЕДТ (fr.eau de туалетна вода) відрізняється від EDP парфумована вода (fr. eau de parfum) перш за все своєю концентрацією запаху масел. Парфуми відрізняє їх інтенсивність, але і тривалість персистенції на шкірі і в повітрі. Парфумована вода має більш сильний і довговічний аромат, але ціна його вище. Якщо ви не дбаєте про дуже інтенсивних парфумах і потребуєте більш легкого запаху, який ви можете розпорошити себе, наприклад, після тренажерного залу або перед зустріччю, ми рекомендуємо адурант серпанок. Їх легка формула красиво пахне, і в той же час не переповнює своїм ароматом.

Дрота ебутік.pl — найкрасивіші аромати

Дрота ебутік.pl продає багато красиво ароматної косметики і парфумерії. На наш смак ми дуже зробили на основі натуральних інгредієнтів парфумерія торгова марка The Rose. Постріл в джек-пот також легкі адурант серпанок Алверне — лайм і жасмин. З більш сильних ароматів рекомендуємо Леді парфумовану воду, розроблену Маркусом П. Варто відзначити, що в аптеці ebutik.pl ви знайдете не тільки аромати призначені для жінок, але і для чоловіків.