Прекрасні вівторки: професійна косметика Salanie

Прекрасні вівторки: професійна косметика Salanie

Drorocha ebutik.pl весь час розширює свій асортимент, щоб відповідати вашим очікуванням. У вкладці все більше і більше брендів, в тому числі з професійною косметикою. Сьогодні ми хочемо описати вам новий бренд, доступний в аптеці — Salanie.

Засолювання — виробник професійної косметики

В аптеку ebutik.pl останнім часом включали продукти Solanie. Вони угорські туалетні товари професійний, з тривалими діями — може купити їх будь-хто з вас і подбати про свою шкіру, як в професійному салоні краси. Салані Косметика засновані на ефективних рецептах, створених людьми зі знанням хімії і косметології, з використанням сучасних технологій. Традиції угорського бренду Solanie датуються 1936 роком, спочатку це були такі косметичні засоби, як креми і лосьйонів, створених фармацевтом, то косметика Solanie стала використовуватися в салонях краси, і тепер бренд завойовує міжнародні ринки і за межами Угорщини тепер доступна в 20 країнах. Варто зазначити, що бренд Засолювання bazuje na naturalnych produktach takich jak aloes, miłorząb japoński czy czarny kawior. Część produktów wzbogacona jest o algi, oliwę z oliwek, dodatek papai, borówek czy ananasów. Marka wykorzystuje w swoich produktach także kwas hialuronowy czy organiczną wodę winogronową.

Kosmetyki Solanie – drogeria ebutik.pl

Філософія бренду: рутина доглянутості

бренд Засолювання робить великий акцент на так званому доглянутому рутині. За шкірою слід доглядати комплексно, а не тільки використовуючи крем до обличчя. Процедура догляду за брендом Solanie складається з семи кроків. Перший полягає в тому, щоб правильно очистити шкіру, бажано два рази на день — вранці і перед сном. Після очищення ми повинні використовувати тонік для обличчя, який піклується про підтримку правильного рН шкіри. Два рази на день — вранці і перед сном — варто зрошувати, зволожувати шкіру і доглядати за областю очей. Креми, сироватки або догляд за обличчям вони дозволять нам зволожувати шкіру. Спеціальні пінки для миття і очищає молочко будуть корисні в догляді за областю очей, а креми на ніч і на день дозволить вам правильно зволожити шкіру. Крім того, раз в тиждень, перед сном, варто застосовувати скраб для обличчя.

Салані Косметика

Що Косметика соління пропозиції аптека ebutik.pl? Для очищення шкіри ми рекомендуємо очищає молочко для чутливої шкіри і антисептичну рідину для обличчя. Також корисним буде тонік для особи. Для зволоження шкіри ми рекомендуємо різні догляд за обличчям — заспокійлива трав’яна косметика, віталізірующая ліпомаска або зволожуюча гідромаска. Для догляду за областю навколо очей корисно очищає молочко для чутливої шкіри і професійне крем під очима з коензимом Q10. Ви подбаєте про шкіру професійним денним кремом, зволожуючим кремом з фільтром або зволожуючим кремом з коензимом Q10 на ніч. Вершковий скраб для обличчя також допоможе в рутині догляду.

Дрота ебутік.pl пропозиції Косметика соління за вигідними цінами — перевіряйте і стежте за акціями на головній сторінці магазину, соціальних мереж або через інформаційний бюлетень.