Прекрасні вівторки: парфумовані води JFenzi

Прекрасні вівторки: парфумовані води JFenzi

У нашій серії краси ми обговорюємо сьогодні бренд, який порадував нас своїми ароматами. Парфуми та парфумовані води JFenzi мають чудові аромати. Сьогодні ми розповімо вам трохи про історію компанії і опишемо їх флагманську продукцію.

JFenzi — компанія з традиціями

Компанія JFenzi – це бренд, побудований групою людей, пов’язаних не тільки професійно, але і сімейними. Вона пов’язувала їх пристрасть до краси, елегантності, перфекціонізму і запаху. Суть успіху компанії – це не тільки елітна продукція, але і величезний асортимент ароматів, адаптованих до індивідуальних потреб, наведених в оригінальній, ексклюзивній і елегантній упаковці. Продукти JFenzi характеризуються унікальним дизайном, який проходить набагато вище сучасних тенденцій. Кожна пляшка різна, унікальна і відшліфована в найдрібніших деталах. Упаковані в хитромудро декоровані картонні позолочені, тиснені і змащені маслом. Кожна упаковка має нотки аромату, які допомагають у правильному підборі парфумерії. За роки JFenzi – це бренд, який цінується польським споживачем і асоціюється з квінтесенціальним гарним смаком і стилем.

JFenzi парфумовані води

Флагманським продуктом компанії є парфумована вода, доповнюють асортимент — освіжаючий серпанок для тіла (Body Splash), парфуми з твердими фруктово-квітковими нотами Natura запашні свічки на основі парфумерних нот. Всі парфумована вода, Завдяки значному вмісту масла запаху зберігаються на тілі протягом усього дня. Запах виділяється поступово, ноти слідують послідовно. Спочатку відпускається записка керівника, тобто запах, Які ми відчуваємо в першу чергу відразу після застосування. Другий запах відчувається після безпосереднього контакту зі шкірою, діагностика її ph, кислотності і температури – це нота серця. Останнім етапом є записка підстави, тобто запах, Яка зберігається постійно, часто також називають основою парфумів.

Природа сама говорить нам про вибір ароматів

Влітку ми досягаємо косметики зі світлою, свіжою, класифікованою у воді або фруктовій групі. Енергія і освіження, укладене в упаковці косметичного засобу, є найпопулярнішим ароматом, який ми вибираємо в найспекотніший період року. Найбільш поширеними нотами, які зустрічаються в «літній» косметиці, є: зелені фрукти, огірок, бергамот, кислі цитрусові і т.д. у міру зниження температури повітря, зі зміною гардеробу вміст туалетів повільно починає змінюватися також. Більш затребувані вироби з обволікаючими запахами. Жасмин, лаванда, мед, кокос все частіше гостей в косметиці. З кожним більш прохолодним місяцем ми підсвідомо тягнемося до більш щільного прогріву аромати. Wanilia, czekolada, cynamon bądź też kosmetyki o zapachach z nutą piżma czy ambry w okresie zimowym cieszą się największym zainteresowaniem.

jfenzi drogeria ebutik.pl
Perfumy JFenzi – drogeria ebutik.pl

Парфуми, які пробуджують хіть

парфумерія являють собою незамінне доповнення кожної жінки. Правильно підібраний парфумерія не тільки підкреслять індивідуальність, але і додають впевненості, привабливості і шарму. Вони просто доповнюють зовнішній вигляд. У нашому магазині навіть найвибагливіша жінка знайде для себе підходящий запах. Жінки, які цінують стиль і в той же час простоту, закохаються в делікатність квіток білого флакона і геліотропа в ноті голови Нота серця вразить їх запахом бузку, а звикання ванілі в поєднанні з мускусом і амброксаном змусять жінку відчувати себе красивою і спеціальні. Жінка з душею ризикуючий, захоплюється викликами і адреналіном обов’язково спокушає запах з переважаючим відтінком солодкого персика з квітковими нотами жасмину, фіалки і білих квітів. Дами, які цінують розкіш і елегантність, не підуть байдуже повз води, у яких на перший план винесений виразний відтінок чорної смородини, розбитий квітковими акцентами.

Запахи гріха варто

Сучасний чоловік любить добре пахнути. Раніше парфумерія, Тобто спирт з додаванням ефірних масел, були універсальними. Чоловічі сьогодні парфумерія вони набувають більш інтенсивні, мають більш виражені пряні або трав’яні нотки. Ще недавно вибір аромату для чоловіка не був складним — були важкі східні нотки на вибір аромати свіжий, спортивний. Традиціоналісти дісталися до одеколону. Справа трохи ускладнилася, тому що на ринку є багатий вибір парфумованих вод. У нашому магазині кожен чоловік знайде запах, Який стане ідеальним доповненням до його особистості. Чоловіки, які люблять виділятися з натовпу, впевнені в собі і своєю мужністю виберуть сильну композицію, яка представляє собою поєднання декількох нот. З одного боку, надзвичайно чоловічий аромат шкіри, червоного дерева і тютюну, а з іншого боку витонченої троянди, свіжого апельсина і зігріваючої кориці. Доповнений вершковою цукеркою з сандалового дерева і солодкої ванілі набуває позачасовий вимір і зачаровує своєю довготривалою проекцією. Ті, хто очікує сильної дози свіжості і енергійного освіження, підберуть повну пікантність композиції рожевого перцю з тонким ароматом фіалки. Запах дерево гаяк в поєднанні з бурштиновим деревом і амброю додасть всій чоловічій чуттєвості. Запах асоціюється з молодою людиною, яка вміє роздавати карти — і в бізнесі, і в спілкуванні з жінками.

Одне точно — в ароматах JFenzi Ви закохаєтесь з першого разу, коли підете!