Прекрасні вівторки: Натуральна косметика Nacomi

Прекрасні вівторки: Натуральна косметика Nacomi

У нашій серії краси ми представляємо вам сьогодні ще один чудовий бренд краси Накомі. У вступі ми представляємо вам не тільки історію і філософію бренду, але і кращі натуральна косметика.

Природа, здоровий спосіб життя і… чудові запахи!

Осінньо-зимовий час знову ставить наш організм на випробування. Раптові перепади температур, подих холодного вітру, змішаний з проблисками сонця, холодними ранками і сухим повітрям протягом дня роблять наше тіло не тільки здоровим харчуванням, але і особливим доглядом. Полегшення нашій шкірі в цей важкий час принесуть натуральні масла, очищаючі і заспокійливі глини і багаті маслянки. Звичайно, не раз ви шукали продукти, які допоможуть вам пережити цей важкий час, навіть не завдаючи шкоди своїй шкірі… Цінні інгредієнти з благотворним ефектом і знання по догляду за тілом доповнені чудовими запахами є детермінантами натуральної косметики Накомі.

Бренд Nacomi

Натхнення для створення унікальних продуктів Накомі виникає бажання давати найкраще всіляко. Знання і великий досвід технологів дозволили створювати незамінні маслянки, муси з чудовими запахами, розслаблюючі свічки або глини, наповнені цінними органічними інгредієнтами, тому кожен зможе насолодитися не тільки чудовою композицією, але і чудовим запахом і приємним консистенції. Слідуючи цій дорозі, ви можете бути впевнені, що ви даєте собі найкраще!

Натуральна косметика Nacomi

Сьогодні ми маємо справу з продуктами, пронизаними хімічними інгредієнтами кожен день. Варто дати шкірі відпочити і почати користуватися натуральним доглядом за тілом. Натуральна косметика Nacomi Вони виготовляються з найвищої якості органічного і органічного сировини, цілющі властивості якого допомагають доглядати за нашим організмом найкращим чином. Вибір Косметика Nacomi ви впевнені, що вони позбавлені штучних, хімічних добавок, парабенів і SLS. Жоден з продуктів не був протестований на тварині, всі вони були дерматологічно протестовані, вони вегетаріанські і веганські. Косметика для обличчя і тіла – це поєднання природних скарбів, захоплюючих запахів, дорогоцінних масел і багатого масла Ши з різних куточків світу. Натуральна косметика Накомі zapewnią Ci ukojenie i rozkoszną pielęgnację podczas zimnych pór roku, natomiast wiosną Twoja skóra nie będzie wymagać radykalnej pielęgnacji. Świeże podejście do ekologicznych i organicznych surowców, których zbawienne właściwości pomagają w pielęgnacji ciała, będąc jednocześnie zdrową ucztą dla zmysłów jest tym, co możesz najlepszego zaoferować sobie i swoim najbliższym.

kosmetyki naturalne nacomi
Kosmetyki naturalne Nacomi – drogeria ebutik.pl

Натуральний цукровий скраб з кавою і маслом макадамії

Всі любителі кави знають, що вже сам запах цього шоколадно-коричневого напою працює стимулюючим. Представникам прекрасної половини людства відомий ще один секрет: кава є одним з найефективніших компонентів препаратів з схуднення і антицелюлітним ефектом. Тепер обидві ці властивості ми можемо за бажанням випробувати на собі, використовуючи Natural скраб з брендом кави Накомі. Пестить почуття, при цьому надзвичайно ефективно виховуючи. Він відмінно підходить для будь-якого типу шкіри. Натуральний Скраб Цукор Накомі з кавою і маслом макадамії запобігає утворенню целюліту і нерівностей на поверхні шкіри. Після процедури шкіра більш напружена і еластична.

Натуральний цукровий скраб з апельсиновим маслом і маслом макадамії

Народна мудрість проповідує: клиновий клин і є до нього щось. Бренд Накомі вирішив використовувати незвичайні властивості цінних масел, в тому числі апельсинового, для боротьби з жіночим недугою, відомим як просто апельсинова кірка. Целюліт, тому що його називають, любив жіночі стегна, кабінки і животи – і від тих ньюралгічних місць важко позбутися. Спробуємо природний скраб Цукрове масло з апельсиновим маслом і маслом макадамії, яке перешкоджає утворенню целюліту і нерівностей на поверхні шкіри.

Органічний кокосовий скраб

Ми вже звикли до косметики, яка пахне настільки апетитно, що хочеться її з’їсти. Накомі створив скраб до тіла, яке є настільки природним, що ви можете дійсно… з’їсти його. Органічні скраб Кокос цієї марки містить тільки натуральні інгредієнти і може похвалитися штампом Eco Cert на упаковці. Органічний кокосовий скраб Накомі 100% органічна – містить нерафіновану кокосову олію з Філіппін і кокосову стружку. Рецепт збагачений маслом солодкого мигдалю. Зволожує і змащує шкіру в душі. Відомо, що регулярне відлущування епідермісу дуже важливо для процесів відновлення шкіри.

Накомі згладжуючий мус для тіла з чорницею

Солодка ароматна косметика спокушає тягнутися до них. Зазвичай, однак, це задоволення, недоступне алергікам і людям з чутливою шкірою. Штучні барвники і аромати можуть дратувати або сушити його. На щастя, є косметика, яку може сміливо використовувати всією сім’єю — створена з натуральних інгредієнтів. Давайте потягнемо за смаком ароматними мусами для тіла Накомі. Вони дуже легкі, але при цьому блискуче зволожують. Вони також мають додаткові переваги — той, з запахом лісової чорниці, розгладжує шкіру і перешкоджає розтягуванню смуг. Він має муху текстуру пишної піни, запашної соковитою чорницею. При нанесенні на шкіру вона дає відчуття розслаблення, м’якості і гладкості.

Схуднення манго пахне мусом тіла

Вживаючи манго, ми подбаємо про здорове харчування і вашу фігуру. Проте, у нас не завжди є свіжі фрукти під рукою – на щастя, ми можемо досягти мусу з ароматом цього екзотичного фрукта, який подбає про наш силует, але… ззовні. Натуральна косметична марка Накомі володіє тонкою і антицелюлітною дією. Він має літаючу текстуру, але дуже ефективний. Він був створений з натуральних компонентів, які безпечно доглядають за шкірою, з запашним неакцизом при нагоді. М’який, легкий і ніжний мус для тіла Запах манго запобігає целюліт і зменшує його симптоми, моделює силует і відновлює втрачену пружність шкіри. Склад натуральних корисних масел підтягує шкіру, робить її більш еластичною і зволожує її, полегшуючи боротьбу з целюлітом. Косметика не містить консервантів, штучних барвників або парабенів.