Прекрасні вівторки: красиві ноги взимку

Прекрасні вівторки: красиві ноги взимку

Про нашу стопи варто подбати не тільки влітку, а й цілий рік. Кілька моментів, присвячених стопам, зроблять їх гладкими, м’якими і надмірно не пітніють. Відповідний догляд за ногами взимку також призведе до того, що навесні ми не будемо дивитися на пересушені і вимагають негайного відновлення стопи. У цьому записі ви знайдете декілька порад щодо того, як доглядати за стопи взимку.

Красиві ноги взимку

зима стопи застрягли у взутті, по черзі мріють і перегріваються, вимагають особливо ретельного догляду. Також в цю пору року не варто забувати про регулярне видалення відмерлого епідермісу. Замість терки краще використовувати натуральний скраб, який крім стирання додатково зволожує і живить Взимку скраб потрібно використовувати не частіше одного разу на тиждень. Скраб для ніг SheFoot містить тільки натуральні абразивні інгредієнти: шкаралупу волоського горіха, шкаралупу горіха макадамії і насіння оливи, є гіпоалергенним і пахне інане. Після скрабу обов’язково масажуйте в стопи сильно зволожуючий крем, що містить гліцерин, вітаміни і масло ши, наприклад Шефут Зігріваючий крем зимовий догляд.

Ніжки в зимовому взу

У теплому зимовому взутті шкіра не дихає, потіє тугіше, а епідерміс потім стає непульсовим. Це сприяє утворенню поганого запаху або бактеріальних інфекцій. Протягом дня, тому варто обприскувати стопи Dezodorantem odświeżającym SheFoot z ekstraktem z grejpfruta, który nie tylko nadaje stopom świeży zapach, ale także nie dopuszcza do rozwoju bakterii i grzybów. Swojemu partnerowi możesz polecić pierwszy na rynku Dezodorant do obuwia stóp stworzony dla mężczyzn marki ManFoot.

piękne stopy zimą
Piękne stopy zimą – drogeria ebutik.pl

Сновидіння ніг

Занадто тісне зимове взуття може привести до ішемії і сновидіння. Проблема з холодними ногами зачіпає дуже багатьох жінок, і причини можуть бути різними: стрес, висока і струнка статура органи, Куріння сигарет, проблеми з кровообігом. А ось зимовий крем для ніг вже доступний Шефут, Яка не тільки живить шкіру, але і приємно прогріває. Він містить екстракт альпійського позбавляючи, інноваційний антибактеріальний і протизапальний компонент, який століттями використовується в народній медицині в гірських районах, який нейтралізує грам позитивних бактерій, що відповідають за утворення некрасивого запаху.

Зволоження – основа

Остаточним героєм сьогоднішнього вступу є Ultra-Generation Serum to Foot Шефут з маслом ши. Не всі розуміють, що потріскані п’яти можуть сприяти величезному дискомфорту і навіть болю. Необроблені вони можуть кровоточити, а це в свою чергу ефективно ускладнює ходьбу. сироватка Шефут призначений для дуже напівзруйнованих, потрісканих і грубих ніг. Завдяки високому вмісту натуральних компонентів і рослинних екстрактів продукт інтенсивно регенерує і живить шкіру, а ще більше знімає роздратування і позбавляє від будь-яких почервоніння. Сироватка містить формулу, яка збагачена комплексом керамідів. Ці компоненти мають відновлювальні властивості епідермісу, вирівнюючи тріщини і шорсткості і захищаючи від подальшої втрати води.

Обов’язково мати не тільки красиві ноги взимку, але і цілий рік!