Прекрасні вівторки: косметика до свят

Прекрасні вівторки: косметика до свят

Свята скоро, а з ідеями для подарунка буває інакше. На наш погляд, косметика для свят — хороший вибір — кожен з нас все-таки використовує їх. І жінки, і чоловіки неодмінно будуть задоволені такими подарунками. Сьогодні ми радимо вам на яку косметику варто робити ставки.

Косметика до свят: набори

Все частіше ми купуємо близьких на свята туалетні товари. Вони найкраще презентують себе набори косметики з декількома виробами однієї серії або призначеними для цілісного догляду. На наш смак дуже припав до нас набори косметики компанія Ziaja. Комплекти складаються з таких туалетні товари як креми для рук, молочко для тіла, мило і гелі для душу, креми для обличчя і сироватки, міцелярні рідини або гелі для обличчя. Нотатки також варто подарункові набори торгової марки Floslek, тобто терапія для запобігання випадання волосся (вона включає в себе шампунь, маску і лікування волосся). Є також елегантний набір з гіалуроновою кислотою і гліцериновим милом, упакованим з красиво прокладеної коробочкою, на якій є описи продуктів. Для жінок ми також рекомендуємо подарункові набори для догляду за віями, а для чоловіків вироби по догляду за щетиною — вусами і бородою. Подарункові кошики з різноманітною косметикою також є хорошим вибором. Вони зазвичай мають лейтмотив — сільський стиль, продукти на основі натуральних інгредієнтів (троянда), туалетні товари призначені для специфічного догляду, наприклад, для купання.

Ароматне мило

Хорошим подарунком або доповненням до подарунка стануть ароматні мильний. Химерні форми, цікаві кольори і, перш за все, незвичайні аромати роблять його відмінним нагадування як для дорослих, так і для дітей. У нашій пропозиції ви знайдете зазвичай святковий мильний у формі Діда Мороза, ангелів, ялинки або асоціюється з зимовими рукавичками. Дрота ебутік.pl dysponuje także mydełkami w kształcie serduszek, misiów, muffinek, kotków, koników, róż, motylków czy postaci z bajek. Drobny upominek z pewnością będzie przydatny.

kosmetyki na święta zestawy prezentowe
Kosmetyki na święta – drogeria ebutik.pl

Косметички для жінки

Косметика до свят потрібно десь потримати. На наш погляд, хітом подарунка для жінки стане косметолог. Місткий пакетик на туалетні товари Кожному з нас неодмінно буде корисно розібратися в своїх продуктах, але і на всілякі поїздки. Нам найбільше подобаються великі горщики, в які ми неодмінно помістимо всі наші скарби. Крім рівномірних моделей, варто також робити ставки на фасади в візерунках. Вони виглядають цікаво косметологи в пантеру, горох або геометричних візерунках. Елегантно присутні моделі з матеріалу, що імітує шкіру змії. Варто також звернути увагу на те, чи не має наш улюблений бренд краси своєї косметики — це відбувається все частіше і частіше. Дрота ебутік.pl пропонує, серед іншого косметологи бренд Дідьє.

Запахи будинку

Універсальним подарунком до свят, який ми можемо подарувати для всіх, є свічки і дифузори запаху. Красиві запахи забезпечать незвичайний аромат приміщенням по всьому будинку. Все частіше косметичні компанії вибирають для створення свічок і дифузорів. Парфуми іноді збігаються з ароматами звичних продуктів цих марок, але це не завжди так. На наш погляд, найкрасивіші аромати на ринку пропонують Дідьє і Алверн. Створений на основі натуральних інгредієнтів аромати для дому є цікавою альтернативою подарунка. На наш смак ми особливо свічки Дідьє в цікавій упаковці з субтитрами — в повідомленні йдеться про модну тенденцію персоналізації як в моді, так і в архітектурі інтер’єру.