Прекрасні вівторки: косметика для дітей

Прекрасні вівторки: косметика для дітей

Яку косметику для дітей вибрати, щоб не дратувати шкіру малюка? Які продукти обов’язково повинні бути знайдені в нашому будинку? Сьогодні наш експерт в індустрії краси розповість вам, яку косметику для дітей варто вибрати.

Косметика для дітей

Цього разу наш запис з циклу Прекрасні вівторки ми вирішили пожертвувати обговоренням косметика для дітей. Відповідний догляд як дорослим, так і діти дуже важливо. Поширеною помилкою є використання діти ту ж косметику, що і дорослі. Наймолодші, однак, мають трохи інші потреби, тому варто тягнутися за виробами, призначеними спеціально для них. Частина косметичних компаній створюють окремі серії продуктів, призначені для діти, це стосується серій Ziaja і Ziajka, наприклад. Для догляду за шкірою немовлят ми рекомендуємо креми (захисні, зволожуючі, загальнозміцнюючі, зміцнюючі) і оливки для догляду. У багатьох випадках потрібно впевнено сідничні мазі проти пароутворення. Для старших діти також рекомендують всілякі креми і олії oraz dermatologiczną bazę z tlenkiem cynku, która pomaga radzić sobie z odparzeniami, otarciami czy drobnymi pryszczykami. O swoje ciała powinna zadbać także mama, jeśli chcesz zadbać o wygląd swoich piersi postaw na specjalny krem do pielęgnacji brodawek sutkowych.

kosmetyki dla dzieci
Kosmetyki dla dzieci – drogeria ebutik.pl

Косметика для дитячих ванн

Баня для більшості діти можливість для великого задоволення, а не бажання піклуватися про чистоту. Отже, важливим елементом є цікавість і інтерес дитини. Частина малюків не відстають від купання, тому тим більше варто спробувати зробити цей час приємно проведеним. Косметика для дитячих ванн З цікавим кольором або приємним запахом можна переконати дітей прийняти ванну, а пограти з піною, спеціальні пелюстки або кульки неодмінно зроблять цей час можливим. Рекомендуємо вам барвисті і красиво ароматні рідини для ванн з ароматами коли, балонної гумки або печива. Якщо у вашої дитини чутлива шкіра, надіньте гіпоалергенні мило. Хорошим вибором є також особлива олії для вмивання, які додатково зволожують шкіру. У деяких випадках особливо після захворювань або алергії є застосування антибактеріальних гелів. Пам’ятайте, що Косметика для дитячих ванн слід підлаштовувати під вік дитини. Щоб подбати про правильному каркасі лазні, рекомендуємо рідина для ванни з бульбашками з MINI-U, які допоможуть зробити ще більше піни, ніж зазвичай. Спеціальні таблетки для ванни або ігристі кульки також є хорошим вибором. У повсякденному догляді не будемо забувати і про покупку відповідних зубних паст для діти.

Засоби для волосся

Частиною продукції є Косметика для дитячих ванн 2 в 1, наприклад рідина для ванни і шампунь. На наш погляд, однак, варто зробити ставку на окремі косметичні засоби по догляду за волоссям і вибрати спеціальну шампунь для дітей. Також важлива відповідна щітка, яка захистить від вищипування волосся. Спеціальні спреї для людей з кучерявим волоссям або полегшують розчісування і укладання паст також можуть стати в нагоді.

Світанок і захист від сонця

Не тільки влітку, але і протягом усього року важливо захищати наймолодших від УФ-променів. Цілий рік варто змащувати діти (Особливо на обличчі) креми з фільтром. У святкові дні вони необхідні емульсії для прийняття сонячних ванн або спреї з фільтром не менше SPF 50. Також можна використовувати дитяче молоко, що використовується після прийняття сонячних ванн. Також варто подбати про рот діти і нанесіть захисні помади.